הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גמישות

iamnewatthegym

משתמש קבוע
1,451
646
נק' מוניטין:
1,215
1,451
646
לצערי אני גמיש כמו עץ בכל הנוגע להמסטרינג שלי. חיפשתי באינטרנט וראיתי מליוני תרגילים. רציתי לדעת על אילו שניים שלושה תרגילים מישהו פה יכול להמליץ בשביל שיפור הגמישות בהמסטרינג

אישית, כשרציתי להאריך את ההמסטרניג עשיתי מתיחה רגילה, כף רגל על ספסל ומנסה לגעת עם היד בכף רגל, אפשר להוסיף לזה עוד אלמנט, כשאתה מגיע לסף כאב, תנסה להתנגד ולכווץ את ההמסטרניג (אתה לא תוכל כי הרגל נעולה, אבל אתה אמור להרגיש כאילו אתה דוחף את הספסל עם העקב) תחזיק ככה כמה שניות ואז תרפה ותראה שאתה יכול למתוח עוד קצת את ההמסטרינג.

• פותח/ת השרשור
אישית, כשרציתי להאריך את ההמסטרניג עשיתי מתיחה רגילה, כף רגל על ספסל ומנסה לגעת עם היד בכף רגל, אפשר להוסיף לזה עוד אלמנט, כשאתה מגיע לסף כאב, תנסה להתנגד ולכווץ את ההמסטרניג (אתה לא תוכל כי הרגל נעולה, אבל אתה אמור להרגיש כאילו אתה דוחף את הספסל עם העקב) תחזיק ככה כמה שניות ואז תרפה ותראה שאתה יכול למתוח עוד קצת את ההמסטרינג.

תודה על התשובה
תוך כמה זמן אני אמור לראות שיפור? שבועות? חודשים?

אני ממליץ לעשות את המתיחות לפני השינה, ככה שלאחר המתיחות אתה לא מכווץ את השריר כקונטרסט למתיחות אלא ישר הולך לישון כשהשריר רפוי.

שכב על הריצפה, תרים רגל אחת למעלה, השניה על הריצפה, ועם הידיים תפעיל לחץ על הרגל שמופנית מעלה(משוך אותה כלפייך).

Back
למעלה תחתית