לגבי גמישות, קראתי בכמה מקורות טענות טיפ-טיפה שונות: בחלק קראתי שהגמישות הדרושה לביצוע נכון של סקוואט היא בהמסטרינג, ובאחרים קראתי שבנוסף (שים לב - בנוסף) נדרשת גמישות בשאר השרירים המתחברים לאגן, בעיקר ה-ITB, הטנזור-פאסיה-לאטה, gluteus maximus.לא יכול להגיד לך מה המקורות בדיוק מכיוון שאני לא זוכר, אבל די ברור שההמסטרינג חיוני לטווח תנועה גדול.שיפור גמישות: אני מניח שזה תלוי אדם, אני יכול לספר לך מה אני עושה למען הגמישות (וזה עובד די טוב).פעמיים ביום (פעם אחת אחרי אימון ופעם אחת אני עושה חימום של 10 דקות רק כדי לעשות מתיחות) אני מבצע מתיחות של השרירים הגדולים בפלג הגוף התחתון, כאשר לכל שריר אני מקדיש דקה, או אם יש שריר שהוא מקוצר לעומת המקביל לו ברגל השנייה - שתי דקות.יש מספר סוגי מתיחות, אני מצאתי את ה-PNF כמתיחות האפקטיביות ביותר עבורי. אני ממליץ לך לקרוא באינטרנט, בקצרה אני יכול לומר שבניגוד למתיחות "רגילות", ב-PNF אתה ממש דוחף את השריר להתארכות ע"י זה שאתה מפעיל את השריר הנגדי לשריר שאתה מותח (במקרה של המסטרינג זה הארבע ראשי) כך שהשריר שאתה מותח הופך רפוי מאוד, או לחילופין - מדי פעם אתה מפעיל את השריר שאתה מותח למשך כמה שניות על מנת לעייף אותו ולמנוע ממנו להתנגד לך כשאתה מותח.בכל מקרה אני ממליץ לחפש סרטונים ב-youtube ולקרוא קצת על PNF.יש עוד סוגים, אבל אני לא משתמש בהן ולא בקיא בהן.לגבי יציבות - או שאני לא מבין מה שאתה אומר או שאתה לא מספיק ספציפי.
חסרה גמישות בהמסטרינג, תעבוד על זה.
חוסר יציבות- [האם אתה חווה חוסר באלאנס?] ככל הנראה, נעליים לא מתאימות, או פיסוק צר מידי, או שהאצבעות לא מופנות החוצה מספיק.