הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנוחה עקב כאב

• פותח/ת השרשור misheu
  • פורסם בתאריך

misheu

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
1
85
1
שלום לכולם.

לאחרונה עברתי ל ab וכנראה פישלתי בהתחלה בטכניקה בקטנה אבל היא השתפרה מהר מאוד. יכול להיות שגם לא הייתי רגיל לעומס וכתוצאה מכל זה התחלתי להרגיש כאבים עזים ביד האחורית וקצת בכתף, כאבים שמזכירים כאב דלקתי שמקרינים עד לכף היד.
אחרי האימון אני עדיין מרגיש כאבים אבל הם עוברים אחרי שעה בערך, אבל לפעמים מזכירים לי שהם קיימים בתנועות מסוימות.

השאלה שלי היא אם זה בסדר ואף רצוי לנוח שבוע שלם? אני רוצה להניח לשרירים וכבר אמרתי שאם אני עושה את זה אז שיהיה שבוע. האם זה טוב? זה יכול לפגוע בהתקדמות ובגדילה?

תודה!

נערך לאחרונה:
באיזה תנועה הכאב מתעצם ובאיזה תרגילים? ואיך אתה מגדיר שזה כאב שמרגיש כמו כאב דלקתי? הייתה לך דלקת בעבר?

שלום לכולם.

לאחרונה עברתי ל ab וכנראה פישלתי בהתחלה בטכניקה בקטנה אבל היא השתפרה מהר מאוד. יכול להיות שגם לא הייתי רגיל לעומס וכתוצאה מכל זה התחלתי להרגיש כאבים עזים ביד האחורית וקצת בכתף, כאבים שמזכירים כאב דלקתי שמקרינים עד לכף היד.
אחרי האימון אני עדיין מרגיש כאבים אבל הם עוברים אחרי שעה בערך, אבל לפעמים מזכירים לי שהם קיימים בתנועות מסוימות.

השאלה שלי היא אם זה בסדר ואף רצוי לנוח שבוע שלם? אני רוצה להניח לשרירים וכבר אמרתי שאם אני עושה את זה אז שיהיה שבוע. האם זה טוב? זה יכול לפגוע בהתקדמות ובגדילה?

תודה!
האם כשאתה עושה את התרגילים המסויימים הללו יש לך כאב חד במהלך התנועה?
או כאב מעומעם?

• פותח/ת השרשור
יש לי כאב מעומעם שמקרין לי על כל היד ומגיע אפילו לכף יד , כל זה באותו רגע עד שעה אחרי האימון.

הייתה לי דלקת בכתף בעבר. הכאב מרגיש לי אותו דבר, רק שבזמנו הכאב בכתף נשאר כמה שבועות ככה שהדלקת "תפסה" והפעם אני מרגיש שהיא כמעט תופסת אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית