הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגנזיום

קודם תבדוק אם בכלל מותר לך להשתמש במגנזיום בחדר כושר שלך כי חבל שתקנה סתם ובסוף לא יתנו לך.

לא הבנתי, זה זול מידי וזה אמור להיות רע ? יש לך כאן חצי ק"ג ב-70 שקל, על מה יש לך כ"כ להתלבט ?

האמתי שאני באופן אישי לאחר שהתנסיתי גם בגיר וגם במגנזיום נוזלי, יכול לומר שמגנזיום נוזלי לפי דעתי הרבה יותר נוח ומחזיק אפילו כמה סטים בקלות.

א-בל, זה יקר רצח בשביל להשתמש בזה הרבה.

אז גיר............

האמתי שאני באופן אישי לאחר שהתנסיתי גם בגיר וגם במגנזיום נוזלי, יכול לומר שמגנזיום נוזלי לפי דעתי הרבה יותר נוח ומחזיק אפילו כמה סטים בקלות.

א-בל, זה יקר רצח בשביל להשתמש בזה הרבה.

אז גיר............

הרבה ? משתמשים בזה סה"כ בדדליפט ואולי בצ'ינאפס או פולאפס כבד.

דדליפט יוצא לי לעשות פעם בשבוע. אני עם המגנזיום הנוזלי שלי משו כמו חצי שנה עם אותו בקבוק של 250 מ"ל.

• פותח/ת השרשור

דדליפט יוצא לי לעשות פעם בשבוע. אני עם המגנזיום הנוזלי שלי משו כמו חצי שנה עם אותו בקבוק של 250 מ"ל.
הבעיה שלפעמים אין פרופורציות ללחיצה 🤣

• פותח/ת השרשור

ואיך האיכות של הנוזלי לעומת אבקה\גיר? או שהשתמשת רק בנוזלי

ואיך האיכות של הנוזלי לעומת אבקה\גיר? או שהשתמשת רק בנוזלי

טובה, השתמשתי ב-2 המוצרים ואני פשוט מעדיף יותר את הנוזלי בגלל שהוא יותר נוח ולא מלכלך ברמה של המגנזיום הרגיל.

לא הבנתי, זה זול מידי וזה אמור להיות רע ? יש לך כאן חצי ק"ג ב-70 שקל, על מה יש לך כ"כ להתלבט ?
מהנסיון שלי, יש הבדל בסוגי המגנזיום. יש כאלה שנתפסים מאוד טוב על היד וכאלה שבכלל לא.
אז כן, זה משנה ואולי זה במת זול מידי כדי שיהיה איכותי באמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית