האם האבקת מגנזיום הזו טובה? http://www.haatletsport.co.il/2/flypagetpl/shopproduct_details/65
כי חצי קילו ב 70 שקל נראה לי זול מידי..
כי חצי קילו ב 70 שקל נראה לי זול מידי..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה בדקתי כבר לפני כמה ימים וזה בסדר.קודם תבדוק אם בכלל מותר לך להשתמש במגנזיום בחדר כושר שלך כי חבל שתקנה סתם ובסוף לא יתנו לך.
האמתי שאני באופן אישי לאחר שהתנסיתי גם בגיר וגם במגנזיום נוזלי, יכול לומר שמגנזיום נוזלי לפי דעתי הרבה יותר נוח ומחזיק אפילו כמה סטים בקלות.
א-בל, זה יקר רצח בשביל להשתמש בזה הרבה.
אז גיר............
למה?
אולי האיכות פחות טובה מקוביות שעולות יותר יקרלא הבנתי, זה זול מידי וזה אמור להיות רע ? יש לך כאן חצי ק"ג ב-70 שקל, על מה יש לך כ"כ להתלבט ?
הבעיה שלפעמים אין פרופורציות ללחיצה 🤣הרבה ? משתמשים בזה סה"כ בדדליפט ואולי בצ'ינאפס או פולאפס כבד.
דדליפט יוצא לי לעשות פעם בשבוע. אני עם המגנזיום הנוזלי שלי משו כמו חצי שנה עם אותו בקבוק של 250 מ"ל.
קוביות יותר נוח, אני אישית ועוד הרבה מעדיפיםלמה?
ואיך האיכות של הנוזלי לעומת אבקה\גיר? או שהשתמשת רק בנוזליהרבה ? משתמשים בזה סה"כ בדדליפט ואולי בצ'ינאפס או פולאפס כבד.
דדליפט יוצא לי לעשות פעם בשבוע. אני עם המגנזיום הנוזלי שלי משו כמו חצי שנה עם אותו בקבוק של 250 מ"ל.
ואיך האיכות של הנוזלי לעומת אבקה\גיר? או שהשתמשת רק בנוזלי
מהנסיון שלי, יש הבדל בסוגי המגנזיום. יש כאלה שנתפסים מאוד טוב על היד וכאלה שבכלל לא.לא הבנתי, זה זול מידי וזה אמור להיות רע ? יש לך כאן חצי ק"ג ב-70 שקל, על מה יש לך כ"כ להתלבט ?
מהנסיון שלי, יש הבדל בסוגי המגנזיום. יש כאלה שנתפסים מאוד טוב על היד וכאלה שבכלל לא.
אז כן, זה משנה ואולי זה במת זול מידי כדי שיהיה איכותי באמת.
התפספסה ה-א'..."במת"!?
התפספסה ה-א'...