הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון השוחד של אלין חברת בלקן UG

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
אני רק יניח את זה פה ואתן לך @Simon357 ול @ARIELXXX מה יש לכם להגיד בנושא ???

http://sorebuttcheeks.blogspot.co.il/2009/07/open-letter-to-alin-balkan-from-william.html?m=1

http://anabolicminds.com/forum/news-articles/136086-campaign-against-william.html

וויליאם מספר 1 ולא יעזור , חשף את המכתב שכתב לאלין הכל מופיע באתר שפירסמתי ומציין שם שאלין לא מוכן לתת לו דגימות מהחומרים של בלקן מתחמק ומנסה לשחד את וויליאם בספר שהוא כתב על כל חברות האנדרגראונד שקיימות

@Fire אני ניכנס לסייקל בשבוע הבא. עדיין לא רכשתי כלום מלבד טסט. על סמך נסיונך ובקיאותך במה שמתבשל (תרתי משמע) היום בתחום, תמליץ לי על חברה בבקשה? (ברצינות).

@Fire אני ניכנס לסייקל בשבוע הבא. עדיין לא רכשתי כלום מלבד טסט. על סמך נסיונך ובקיאותך במה שמתבשל (תרתי משמע) היום בתחום, תמליץ לי על חברה בבקשה? (ברצינות).
אם זה ug ישראלי אז mxp או maxpro מהמקור.
אם בא לך ug מחול תדאג שיגיע אליך מחו"ל ואז אלפא פארמה הם ליגה ושוב, גם בלקן וורמודג'.

• פותח/ת השרשור
מה זה לשיטתי? מספיק לדבר שטויות באויר. איכות הקריסטלים שונה, תהליכי הייצור שונים, תקנים ועוד כהנה וכהנה... ובסוף הכי חשוב, אין לך שום דרך לסמוך ב-100% על בלקן כמו על באייר.
ברור כי תכלס אף אחד לא יודע איך בלקן מייצרת את החומרים שלהם ובאיזה תנאים , כמובן ש gmp לא אני יוריד את אנבוליקס ויקרא אם עשו להם בדיקות זיהום מה שכן לאלין הייתה חברה לפני בלקן בשם סיינטרופ ושעשו להם בדיקות מעבדה לזיהום מצאו מתכות רעילות

אני יספק תשובות קצת יותר בוגרות מאשר לשים לינק עלוב ומלא אינטרסים כמו ששמת ליאור. אבל עד אז כמה נקודות מאד פשוטות:
אלין משחד או לא - יש לו כסף והוא מסוגל לייצר. מה מסוגל לייצר UG מקומי ? שמנים סוג ז , מזמינים חומרים מהאינטרנט (גם אני עשיתי זאת בקלות .... UG סיני זה פשוט) מקבלים שקית עם אבקה שהשד יודע מה יש שם, מערבבים באיזה חדר וקוראים לזה שמעון פארמה.
באלקאן קונים חומרי גלם מהמפעלים הרשומים ומייצרים במפעל, המוצרים שלהם נמכרים בבתי מרקחת ולא מיד ליד בחדרי כושר . אז נראה לכם שהכל שוחד ?
זה פשוט מאוד נוח לעצום עיניים.
אני אף פעם לא האמנתי לחארטות של אנשים ,
שאומרים :
״בלקן זה פארמה ( רפואי )״
תעשו לי טובה מה אני בן 16 - יש היום ת׳דבר הזה אינטרנט , יש גם חוות דעת של אנשים
זה שהחברות אנדרגראונד פותחות אתר באינטרנט ומעלים תמונה באתר של מפעל ענק בארץ שקר כלשהי - טיפש מי שמאמין .

תמיד צריך להיות עם אצבע על הדופק ולשמוע מה מתרחש בשוק .

מתפלא עליך גבר. אתה בנאדם משכיל ומבין עניין. שם לכם מול העיניים תעודות ולינקים כל כך ברורים וליאור שם לך איזה פוסט עייף מאיזה אתר סטרואידים ב UK ואתה אוכל את זה....

אני יספק תשובות קצת יותר בוגרות מאשר לשים לינק עלוב ומלא אינטרסים כמו ששמת ליאור. אבל עד אז כמה נקודות מאד פשוטות:
אלין משחד או לא - יש לו כסף והוא מסוגל לייצר. מה מסוגל לייצר UG מקומי ? שמנים סוג ז , מזמינים חומרים מהאינטרנט (גם אני עשיתי זאת בקלות .... UG סיני זה פשוט) מקבלים שקית עם אבקה שהשד יודע מה יש שם, מערבבים באיזה חדר וקוראים לזה שמעון פארמה.
באלקאן קונים חומרי גלם מהמפעלים הרשומים ומייצרים במפעל, המוצרים שלהם נמכרים בבתי מרקחת ולא מיד ליד בחדרי כושר . אז נראה לכם שהכל שוחד ?
זה פשוט מאוד נוח לעצום עיניים.

מתפלא עליך גבר. אתה בנאדם משכיל ומבין עניין. שם לכם מול העיניים תעודות ולינקים כל כך ברורים וליאור שם לך איזה פוסט עייף מאיזה אתר סטרואידים ב UK ואתה אוכל את זה....

זה שזה נמכר בבתי מרקחת במדינות מזרח אירופה לא אומר כלום. כל חברה מחתרתית יכולה לשים מוצר שלה. ככה גם בתאילנד ניתן למצוא חברות אנדרגראונד בבתי מרקחת למכירה.

זה שזה נמכר בבתי מרקחת במדינות מזרח אירופה לא אומר כלום. כל חברה מחתרתית יכולה לשים מוצר שלה. ככה גם בתאילנד ניתן למצוא חברות אנדרגראונד בבתי מרקחת למכירה.

לא כל חברה. רק חברות רשומות עם רשיונות לממכר תרופות. תיאלנד לא נחשב.... שם אין דין ואין דיין....
ואם כבר תיאלנד - זאת הסיבה שאני לא מתקרב לדברים שמגיעים משם..... הכל כל כך לא ברור.
היחידים שעובדים שם יפה זה טייגר. ואגב טייגר מאחר והם רשומים בצורה נקייה בדיוק בגלל זה לא רואים כמעט טייגר בארץ. למה זה ? כי אסור להם למכור ללקוחות פרטיים. אז כל ישראלי שטס לקנות שם ולמכור מקבל בעיטה.

@sssafa30
איזה השווה מעניינת בין מזרח אירופה לתאילנד.
אין מה להשוות....
לצורך העניין הוא יכל להשוות בין ישראל לתיאלנד...
טוב להבדיל מפוסט עלוב משנת 2009 אני חושב שמי שיקרא בלינק המצורף את הכתוב יבין שמדובר בדבר האמיתי :

http://balkanpharmaceuticals.com/en/news

לקרוא . לפני שמשמיצים.

• פותח/ת השרשור
אין מה להשוות....
לצורך העניין הוא יכל להשוות בין ישראל לתיאלנד...
טוב להבדיל מפוסט עלוב משנת 2009 אני חושב שמי שיקרא בלינק המצורף את הכתוב יבין שמדובר בדבר האמיתי :

http://balkanpharmaceuticals.com/en/news

לקרוא . לפני שמשמיצים.
שמע שמע טוב , קודם כל זה שאתה הולך לכיוון כזה עם דיבור מלוכלכך ויורד ברמה אחי אני כבר לא מעוניין להמשיך בשיחה הזאת עם סוג ז עלוב ומלא אינטרסים , (שאני לא מבין מה הקשר אליי כן אבל לא חשוב) זה לא הדיון שהתכוונתי .

שמע שמע טוב , קודם כל זה שאתה הולך לכיוון כזה עם דיבור מלוכלכך ויורד ברמה אחי אני כבר לא מעוניין להמשיך בשיחה הזאת עם סוג ז עלוב ומלא אינטרסים , (שאני לא מבין מה הקשר אליי כן אבל לא חשוב) זה לא הדיון שהתכוונתי .
זה בדיוק מה שהתכוונת.
לפני שיוצאים לקרב תמיד טוב לבדוק אם יש כדורים במחסניות... למה הפוסט הזה שערורייתי כמה שיהיה בא ממך ומאינטרס אישי שלך. אז אתה מקבל תגובות בדיוק באותה מידה.

וואו, זה מסביר למה לאחי נהייתה קרחת מטורינבול שזה היה הסטרואיד העיקרי שסייקל
והוא בכלל לא dht אז מה יש שם?
גבירותי ורבותיי מזרח אירופה לא שונה ממדינות עולם שלישי.... מי שרוצה לסמוך שיסמוך, אלין היה עבריין. בלקן פועל מניסיון נחמד לנסות, אבל שוב, עבריין ישאר עבריין.
ואין כמו לבשל, למרות שלא יצא לי עדיין.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שהתכוונת.
לפני שיוצאים לקרב תמיד טוב לבדוק אם יש כדורים במחסניות... למה הפוסט הזה שערורייתי כמה שיהיה בא ממך ומאינטרס אישי שלך. אז אתה מקבל תגובות בדיוק באותה מידה.
תגיד אתה רציני ? חח באיזה אינטרס יש לי לפגע בבלקן כאילו מה אכפת לי שיהיו רפואי מה אתה מקשקש בשכל אם כבר לך יש אינטרס כי אתה מוכר אותם אז תפסיק עם השטויות האלה , אם אתה לא מבין בחברות וחומרים ולא יודע להבדיל אז תגיד זה לא בושה

תגיד אתה רציני ? חח באיזה אינטרס יש לי לפגע בבלקן כאילו מה אכפת לי שיהיו רפואי מה אתה מקשקש בשכל אם כבר לך יש אינטרס כי אתה מוכר אותם אז תפסיק עם השטויות האלה , אם אתה לא מבין בחברות וחומרים ולא יודע להבדיל אז תגיד זה לא בושה

אני לא מבין בחברות וחומרים. אני מתבייש
מאחר ואני לא מבין בחומרים ומתבייש אז בדקתי בגוגל אם יש תוצאות ומבדקים לבאלקאן על ידי מעבדות לא קשורות.
הקישור הראשון שמצאתי :

http://bodybuilding.elitefitness.com/balkan-pharmaceuticals-steroids-put-lab-test

נראה לי זה אפילו ברמה יותר גבוהה מהפורום ששם פותח הפוסט. אבל סותר אותו לגמרי.

ובסופו של דבר - היצרן סופר תותח. הכל באובר דוז.
אבל מה אני מבין.
אני אמשיך לחקור עד שאבין...

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין בחברות וחומרים. אני מתבייש
מאחר ואני לא מבין בחומרים ומתבייש אז בדקתי בגוגל אם יש תוצאות ומבדקים לבאלקאן על ידי מעבדות לא קשורות.
הקישור הראשון שמצאתי :

http://bodybuilding.elitefitness.com/balkan-pharmaceuticals-steroids-put-lab-test

נראה לי זה אפילו ברמה יותר גבוהה מהפורום ששם פותח הפוסט. אבל סותר אותו לגמרי.

ובסופו של דבר - היצרן סופר תותח. הכל באובר דוז.
אבל מה אני מבין.
אני אמשיך לחקור עד שאבין...
העניין הוא שבדיקות מעבדה לug יכול לצאת רמת זיהום נמוכה בכמה אמפולות או ויאלים אבל מה עם באטצ׳ים הבאים ? מה אז ? לעומת זאת בהשוואה לחברה רפואית כגון אורגנון או באייר אז אפשר להיות בטוח ב 100% שהרמה שם מאוד גבוהה ונקייה כי זה מה שה fda דורש בתקנים וככה זה עובד fda לא נתן אישור כפארמה לייצור לבלקן ולא יעזור ככה זה היה וככה זה נשאר

אני רק יניח את זה פה ואתן לך @Simon357 ול @ARIELXXX מה יש לכם להגיד בנושא ???

http://sorebuttcheeks.blogspot.co.il/2009/07/open-letter-to-alin-balkan-from-william.html?m=1

http://anabolicminds.com/forum/news-articles/136086-campaign-against-william.html

וויליאם מספר 1 ולא יעזור , חשף את המכתב שכתב לאלין הכל מופיע באתר שפירסמתי ומציין שם שאלין לא מוכן לתת לו דגימות מהחומרים של בלקן מתחמק ומנסה לשחד את וויליאם בספר שהוא כתב על כל חברות האנדרגראונד שקיימות

אחי... זה יותר עתיק מפורנו.

• פותח/ת השרשור
מת על התגובות שלך ליאור.
יש לי עוד. אני נהנה היום
העיקר שאתה נהנה
מה זה הקישקוש הזה. גם הרוקח שמוכר לי טסט הוא עבריין. אז מה, אני לא אקנה ממנו?
חח הרוקח שמוכר לך הוא לא הייצרן של אורגנון או באייר שמחוייבים לתקן סטרילי עם מכשור gmp מתקדם
אחי... זה יותר עתיק מפורנו.
זה הכי טוב עתיק כי זה מתי שאלין התחיל עם בלקן וטען שיש לו תעודות אלק תעודות (נזרום עם זה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית