הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי לעשות את זה?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
המטרה העיקרית שלי היא עלייה במסת שריר ובבנץ אני עושה 3x6 וזה לא מספיק נפח לעלייה טובה במסת שריר וצריך לפחות 8 חזרות אבל גם המטרה שלי גם היא עלייה במשקלים ואם 8 זה קצת קשה אז אפשרי לעשות 2 סטים 6 חזרות ועוד 2 סטים 8 עםפ חות משקל(4 סטים במקום 3) ?בשביל עלייה יותר טובה במסת שריר וגם שאם 6 חזרות אעלה יותר מהר במשקלים

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה ושמע בעיקרון עכשיו עשיתי בנץ פרפר וחזה בשיפוע חיובי אבל הוא אמר לי להחליף את זה במקבילים אז לעשות בנץ מקבילים וחזה בשיפוע חיובי?
אבל שמע אני לא כזה מתחיל כמו שאתה מתאר יש לי משקלים בינוניים בעיקרון בבנץ אני מרים יותר מהמשקל שלי

אבל שמע אני לא כזה מתחיל כמו שאתה מתאר יש לי משקלים בינוניים בעיקרון בבנץ אני מרים יותר מהמשקל שלי

אתה מתאמן מתחיל,כל עוד אתה מסוגל להתאושש מאימון לאימון ולהתקדם במשקל(שאתה כן) אתה מתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן מתחיל,כל עוד אתה מסוגל להתאושש מאימון לאימון ולהתקדם במשקל(שאתה כן) אתה מתאמן מתחיל.
אני מוסיף 1.25 כל צד בערך כל שבועיים דרך אגב איזה חימום הכי כדאי לבנץ?ופרפר כדי לעשות עם כבלים או דמבלים? דרך אגב תודה על התשובות המהירות

אני מוסיף 1.25 כל צד בערך כל שבועיים דרך אגב איזה חימום הכי כדאי לבנץ?ופרפר כדי לעשות עם כבלים או דמבלים? דרך אגב תודה על התשובות המהירות

אתה יכול להתקדם יותר אם תשים עין על התזונה ותקפיד עליה.
חימום לבנץ?בנץ קל יותר לדוגמה:מוט ריק ל8 חזרות ואז עם 40 קילו לחמישייה,55 לשלישייה ואז סינגל עם משקל עבודה או 5 קילו פחות לפני שאתה מתחיל לעבוד,זה מה שאני עושה אבל תראה מה נוח לך.
פרפר עם דאמבלים או כבלים לא כל כך משנה,אני מעדיף דאמבלים כי למי יש כוח לחכות לכבלים...

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להתקדם יותר אם תשים עין על התזונה ותקפיד עליה.
חימום לבנץ?בנץ קל יותר לדוגמה:מוט ריק ל8 חזרות ואז עם 40 קילו לחמישייה,55 לשלישייה ואז סינגל עם משקל עבודה או 5 קילו פחות לפני שאתה מתחיל לעבוד,זה מה שאני עושה אבל תראה מה נוח לך.
פרפר עם דאמבלים או כבלים לא כל כך משנה,אני מעדיף דאמבלים כי למי יש כוח לחכות לכבלים...
ברצינות?עד שאני יתחיל אני כבר אהיה עייף לא? וגם 6 סטים בכללי כדי אולי סט חימום עם איזה 40 קילו וזה עדיף מאשר מוט ריק? או קודם סט עם מוט ריק ואז עם 40 קילו ואז להתחיל ?

ברצינות?עד שאני יתחיל אני כבר אהיה עייף לא? וגם 6 סטים בכללי כדי אולי סט חימום עם איזה 40 קילו וזה עדיף מאשר מוט ריק? או קודם סט עם מוט ריק ואז עם 40 קילו ואז להתחיל ?

שוב,זה דבר שמשתנה מאדם לאדם.
אל תחשיב סט חימום כסט דרך אגב.

• פותח/ת השרשור
שוב,זה דבר שמשתנה מאדם לאדם.
אל תחשיב סט חימום כסט דרך אגב.
כן אבל זה אפשרי?הבנתי שסט חימום מוט ריק זה לא טוב אז לעשות ככה אני פשוט בהתלבטות?תן לי תדעה שלך אם עושים סט 1 חימום מה יותר טוב חימום עם מוט ריק או עם משקל נמוך?

כן אבל זה אפשרי?הבנתי שסט חימום מוט ריק זה לא טוב אז לעשות ככה אני פשוט בהתלבטות?

מאיפה הבנת דבר מגוחך שכזה?מעטים האנשים שיש להם טווח תנועה תקין ללא חימום עם מוט ריק(מניסיוני).

• פותח/ת השרשור
נתתי לך את הדעה שלי,החימום שאני עושה דומה לחימום שמוצע על ידי ריפטו בתכנית SS.
אה אוקי תודה אבל לא אפשרי בכל זאת לעשות כמו החימום הזה רק במקום הסט חימום האחרון רק השניים הראשונים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית