הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בהתאמת תוכנית לחיטוב

• פותח/ת השרשור to11
  • פורסם בתאריך

to11

משתמש מתחיל
125
16
נק' מוניטין:
39
125
16
יש לי תוכנית abשאני עכשיו מתחיל אשמח שתגידו לי מה דעתכם עליה ומה צריך לשנות באופן כללי ולחיטוב בפרט..
A
חזה:
בנץ פרס - 4 סטים של 6 חזרות
בנץ פרס בשיפוע חיובי - 3 סטים של 8
מקבילים רחב\קרוס אובר לחזה תחתון - 2 סטים של 8.
כתפיים:
מיליטרי פרס - 3 סטים של 6
הרחקת כתפיים - 3 סטים של 8
יד אחורית:
פשיטה עם מוט ישר - 3 סטים של 8
מקבילים צר - 3 סטים של 8
B:
רגליים:
סקוואט - 3 סטים של 6
פשיטה במכונה - 2 סטים של 8
דדליפט - 3 סטים של 6
תאומים בסמית - 2 סטים של 12
גב:
מתח צר\משולש בפולי - 4 סטים של 6
בנט אובר רוו - 3 סטים של 8
פול אובר - 2 סטים של 8
יד קדמית:
כפיפת מרפקים עם דאמבלים - 3 סטים של 8
כפיפת מרפקים עם מוט - 3 סטים של 8

בתיאוריה הכל בסדר בפועל זאת תוכנית שתתקע בה אחרי שבועיים.
תיקח תוכנית מהפורטל עם הרבה פחות תרגילים וסטים

בוא נתחיל בארגון כמות הסטים בתוכנית שלך.
כמה דברים שאתה צריך לדעת:
1) אימון יעיל הוא אימון שלוקח 45-60 דקות לא כולל אירובי
2) אם כל סט לוקח דקה בממוצע ומנוחה בין סט לסט לוקחת 2 דקות (דקה וחצי מנוחה + תוספת של הורדת/הוספת פלטות, הכנות, מעברים וכו) זה אומר שכל סט לוקח 3 דקות. כדי להכנס לקטגוריית ה45-55 דקות אימון צריך לעשות לפי החישוב הזה 15-20 סטים באימון ומזה להוריד עוד למקרה שתצטרך לחכות בתור/ללכת לשתות/להתפנות באמצע וכו שזה אומר כמות סטים של 14-18 סטים שהייתי ממליץ לך לעשות באימון.

באימון הראשון אתה עושה 20 סטים ובאימון השני 26.
באימון הראשון תוריד את אחד התרגילים מהיד האחורית.
באימון השני תעשה רוטציה בין פשיטה במכונה לדד ליפט כי לעשות דד ליפט כבד פעמיים בשבוע ועוד ביחד עם סקוואט זה מטורף ומפגר ולעשות דד ליפט קל זה מיותר ולא מועיל. תוריד את התאומים בסמית' משין סתם בזבוז זמן.
תוריד פול אובר ותוריד תרגיל אחד מהבייספס.

אחרי זה התוכנית שלך תראה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
מספיק תרגיל אחד ליד אחורית? ואם אני עושה רוטציה לדדליפט והסקוואט אז לעשות 4 סטים?

• פותח/ת השרשור
אז ברוטציה לעשות סקוואט 4 סטים ודדליפט 3?
התבלבלתי חשבתי שהתכוונת לרוטציה בין ההדדליפט לסקוואט אז אם אני עושה רוטציה בין ההדליפט לפשיטה אז לעשות 3 סטים בפשיטה? ולמה התאומים בסמית זה בזבוז זמן?

מה עם סופר סטים להקפיץ את הדופק ולצמצם זמן אימון?...ובטן..?פול אובר לא ממליץ להוציא ..תרגיל מצוין למסה וכוח של גוף עליון כללי מה גם שעובד על יד אחורית וחזה כבונוס. תן דגש על אירובי שמור תזונה עם תרצה טיפים לתזונה בחיטוב תגיד לי.אני ירשום לך דגשים

• פותח/ת השרשור
אז בואו נסכם את זה רגע שאני אהיה בטוח...
להוריד תרגיל אחד מהיד קדמית ואחד מהאחורית ואת הפול אובר ולעשות רוטציה בין 3 סטים של דדליפט ו3 סטים של פשיטה?

אז בואו נסכם את זה רגע שאני אהיה בטוח...
להוריד תרגיל אחד מהיד קדמית ואחד מהאחורית ואת הפול אובר ולעשות רוטציה בין 3 סטים של דדליפט ו3 סטים של פשיטה?
אני לא מעורב כאן בפוסט אז רק אומר שתרגיל אחד לכל שריר קטן בחיטוב זה מספיק, שמור על תרגילים שמערבים יד אחורית כמו מקבילים ויד קדמית כמו צ'ין אפס.
דדליפט מספיק סט אחד בעצימות לטעמי, כדי לשמור על המשקל עבודה.

הייתי מוותר על פול אובר בחיטוב, המטרה היא לא לבנות "פלג גוף עליון חזק" אלא לשמר מסת שריר ומשקלי עבודה.

זה משהו שצריך להפנים בחיטוב.
אם אפשר להתקדם בצורה ליניארית, אפילו יותר טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית