הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 7 חודשי SS, הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך
עלית 12 קילו, אתה יכול גם לא להתאמן בכלל ותרגיש את כל השינויים האלה, השאלה איפה זה בא לידי ביטוי בתחת או במסת שריר.
סה"כ אתה 77 קילו על אחוז שומן לא נמוך, לא מבין איך בדיוק זה אמור להשתיק פה פיות, במיוחד כשאתה אומר שב-2012 עשית את אותה התוכנית כבר והיו לך עוד 3 שנים להתאמן מאז.
אף פעם לא הבנתי מה הקטע בלאכול ג'אנק ולהתגאות בזה בפורום של פיתוח גוף.
איזו בעיה יש עם ג'אנק, מבחינת פיתוח גוף?

אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את הטענות המגוכחות הללו..
מגוחכות *

בויהההה!!! 👹

Touche-cggwx0.jpg

איזו בעיה יש עם ג'אנק, מבחינת פיתוח גוף?

מגוחכות *

בויהההה!!! 👹

שהרבה יותר קשה להגיע לבקרה קלורית ברגע שחצי מהתפריט מורכב מג'אנק, עזוב את כל האספקט הבריאותי של זה.
ולפי האחוז שומן הלא נמוך של פותח הפוסט, זאת בדיוק הבעיה פה.

שהרבה יותר קשה להגיע לבקרה קלורית ברגע שחצי מהתפריט מורכב מג'אנק, עזוב את כל האספקט הבריאותי של זה.
אבל בהנחה והוא נמצא בערכי התפריט שלו? ולא חורג?
עזוב את הפאן הבריאותי לרגע.. עם זה אני מסכים.

אבל לגביי השאר?

אבל בהנחה והוא נמצא בערכי התפריט שלו? ולא חורג?
עזוב את הפאן הבריאותי לרגע.. עם זה אני מסכים.

אבל לגביי השאר?

בתאוריה זה לא אמור לשנות.
בתכלס ברגע שאתה דופק את הגוף שלך עם מאכלים מעובדים, מלאי סוכר ושאר שיט זה משפיע מבחינת אנרגיה, פוגע לך בבריאות ובגוף ואלה דברים שמשפיעים על האימונים שלך בצורה עקיפה. אני יכול להעיד על עצמי שאני מרגיש הרבה יותר טוב באימון אם אני אוכל מסודר כל השבוע מאשר אם אני דופק קאפקייקס כל היום. (כמובך שתכף יבוא מישהו ויגיד שהוא מרגיש הפוך אבל וואטאבר...)
חוץ מזה אני בספק שיש פה בקרה קלורית, לפחות לא כמו שהיתה יכולה להיות במידה והוא היה מקפיד על תפריט נטול ג'אנק.

בתאוריה זה לא אמור לשנות.
בתכלס ברגע שאתה דופק את הגוף שלך עם מאכלים מעובדים, מלאי סוכר ושאר שיט זה משפיע מבחינת אנרגיה, פוגע לך בבריאות ובגוף ואלה דברים שמשפיעים על האימונים שלך בצורה עקיפה. אני יכול להעיד על עצמי שאני מרגיש הרבה יותר טוב באימון אם אני אוכל מסודר כל השבוע מאשר אם אני דופק קאפקייקס כל היום. (כמובך שתכף יבוא מישהו ויגיד שהוא מרגיש הפוך אבל וואטאבר...)
חוץ מזה אני בספק שיש פה בקרה קלורית, לפחות לא כמו שהיתה יכולה להיות במידה והוא היה מקפיד על נטול ג'אנק.
לצורך הדיון נניח שיש בקרה קלורית.
אוכל מעובד זה גם לחם.. זאת גבינה.. זה כמעט הכל.

אני לא אומר לבסס תפריט על מתוקים זה בריא או רצוי, אבל אם זה עומד בערכים שלך. מבחינת פיתוח הגוף בכל אופן, זה לא משנה יותר מידיי לדעתי.

אם אתה מסתכל על זה נטו מנקודת מבט של "חומר גלם" לבניית הגוף אז יכול להיות שאתה צודק.

רק חבל שיש עוד המון דברים מסביב.

אם אתה מסתכל על זה נטו מנקודת מבט של "חומר גלם" לבניית הגוף אז יכול להיות שאתה צודק.

רק חבל שיש עוד המון דברים מסביב.
ואם נחזור רגע לנושא,
הבחור כאן לא אמר שהוא ביסס את התפריט על ג'אנק.
וזה העניין פה 😃

ואם נחזור רגע לנושא,
הבחור כאן לא אמר שהוא ביסס את התפריט על ג'אנק.
וזה העניין פה 😃

לא, אבל אפשר להבין שהוא "תיסף" בג'אנק על בסיס יומיומי, האחוז שומן שלו לא נמוך במיוחד מה ששוב מחזיר אותנו לקטע של בקרה קלורית.

לא, אבל אפשר להבין שהוא "תיסף" בג'אנק על בסיס יומיומי, האחוז שומן שלו לא נמוך במיוחד מה ששוב מחזיר אותנו לקטע של בקרה קלורית.
במסה של פלוס קלורי סביב ה 500, אולי קצת יותר- אתה לא תמיד יכול לעלות נקי.
לכולנו לאחר חצי שנה יש קצת כרס ויש צדדים, וזה לא הכי יפה.

לאחר חיטוב - ניווכח ונראה.
עד אז, אני לא מבין למה כל העליהום הזה טוב.

הוא כבר סיים מסה במילא.

ב7 חודשים במסה לעלות באחוזי שומן זה נורמלי,והוא לא עלה משמעותית.
אם אתה לא עולה אחוזי שומן במסה של 7 חודשים,לא עשית מסה באמת.

ואתה חושב שיש לי בעיה להשתולל מבחינה קלורית עם חזה עוף ואורז? או שאולי טחינה ושמן זית הם דברים קלילים עם ערך קלורי של סיב תזונתי בודד?

רגע חברים קצת הסבר. ריסט זה לתקופה של שבוע.? אתה יורד בכמה ממשקלי העבודה.
בסיום הריסט אתה מנסה לשבור שיא במורכבים ?
או חוזר לאותו משקל שנתקעת?

• פותח/ת השרשור
לא. באים לצבור משקלי עבודה, המסה נצברת תוך כדי.

כמובן שלא. הוא גדל יותר.

צודק. נראה אחלה, יש לך מסה נהדרת שמכוסה (כן, מכוסה!!) ע"י שומן. אחרי חיטוב, זה יראה נהדר.

תודה רבה .

חייב להגיד לך אתה נראה אחלה רואים עלייך מסת שריר נכבדת אתה לא נראה שמן,בסך הכל אחרי חיטוב אתה תראה מצוין.

תודה רבה .

שומן לא מכסה
מסה רואים נקודה, לא משנה נוזלים/שומנים
השומנים לא מעלימים את המסה, פשוט יותר יפה להיות חטוב עם בטן שטוחה אבל מסת לא נעלמת/מכוסה בגלל שומן
כמובן שלא הכל זה רק גודל, הפרופורציה, יחס, אסתטיקה, ורידים וכל האלמנטים האלה נותנים אשליה של גוף גדול, אבל בתכלס גודל זה גודל ושום דבר לא מכסה מסת שריר
אני מפנה אותך לשני פוסטים, שניהם מנהלים בפורום. תגיד לי אם לא רואים שהמסה מכוסה ע''י שומן, תראה ותחזור.
https://www.lbs.co.il/threads/34598/
https://www.lbs.co.il/threads/42498/

שומן לא מסתיר שריר נכון אחי ?

עלית 12 קילו, אתה יכול גם לא להתאמן בכלל ותרגיש את כל השינויים האלה, השאלה איפה זה בא לידי ביטוי בתחת או במסת שריר.
סה"כ אתה 77 קילו על אחוז שומן לא נמוך, לא מבין איך בדיוק זה אמור להשתיק פה פיות, במיוחד כשאתה אומר שב-2012 עשית את אותה התוכנית כבר והיו לך עוד 3 שנים להתאמן מאז.
אף פעם לא הבנתי מה הקטע בלאכול ג'אנק ולהתגאות בזה בפורום של פיתוח גוף.

כן, עלייה משקל על המוט נגרמת רק משומן ?
סבבה אחי... תפוס אנשים רנדומלים במכון שלך שמתאמנים שנה (לא 7 חודשים) לכמה מהם יש לחיצת חזה 100 לחזרות עם משקל גוף פחות מ80 ?
לכמה מהם יש פרס קרוב למשקל גוף שלהם ?
אני לא מציין סקוואט ודדליפט כי רובם בטח לא עושים את זה...
אבל אחי עזוב, אני מרים בעזרת השומן.

סלח לי שהייתי צריך לפרוש מהאימונים לטובת שיפור בגרות ושירות צבאי.

אוקיי אז נלך למספרים... בתחילת דרכי הייתי סביב 64-65 קילו על 13% שומן כלומר 8.45 קילו שומן.
כיום אני סביב ה77.5 קילו על נניח 18% שומן , כלומר 13.95 שומן.
כלומר עליה של סביב ה6 קילו שומן... לאן נעלמו שאר הקילוגרמים ?

אני מפנה אותך לשני פוסטים, שניהם מנהלים בפורום. תגיד לי אם לא רואים שהמסה מכוסה ע''י שומן, תראה ותחזור.
https://www.lbs.co.il/threads/34598/
https://www.lbs.co.il/threads/42498/

שומן לא מסתיר שריר נכון אחי ?

השומן לא מסתיר כלום, ראו שהיה להם מסת שריר בכללי מכובדת עם השומן, פשוט אחרי שהם חיטוב, טוב, תקרא שוב את התגובה הקודמת שלי שתסביר לך שוב

"
שומן לא מכסה
מסה רואים נקודה, לא משנה נוזלים/שומנים
השומנים לא מעלימים את המסה, פשוט יותר יפה להיות חטוב עם בטן שטוחה אבל מסת לא נעלמת/מכוסה בגלל שומן
כמובן שלא הכל זה רק גודל, הפרופורציה, יחס, אסתטיקה, ורידים וכל האלמנטים האלה נותנים אשליה של גוף גדול, אבל בתכלס גודל זה גודל ושום דבר לא מכסה מסת שריר

"

גם עליך רואים שיש מסת שריר אם נעלבת

עלייה משקל על המוט נגרמת רק משומן ?
סבבה אחי... תפוס אנשים רנדומלים במכון שלך שמתאמנים שנה (לא 7 חודשים) לכמה מהם יש לחיצת חזה 100 לחזרות עם משקל גוף פחות מ80 ?
לכמה מהם יש פרס קרוב למשקל גוף שלהם ?
אני לא מציין סקוואט ודדליפט כי רובם בטח לא עושים את זה...
אבל אחי עזוב, אני מרים בעזרת השומן.

סלח לי שהייתי צריך לפרוש מהאימונים לטובת שיפור בגרות ושירות צבאי.

אין איזה חוק בפורום שאומר שאתה צריך לגבות דיבורים על משקלי עבודה בסרטונים?

ומה הקשר אנשים רנדומליים במכון שלי, אני מתאמן בקאנטרי רובם זקנים מקומטים מה אתה רוצה מהם.

לא אמרתי שעלית רק בשומן, ציינתי שלא משנה מה בעליה של 12 קילו אתה תרגיש הבדל כלשהו, אי אפשר להסיק מזה כלום.

• פותח/ת השרשור

ומה הקשר אנשים רנדומליים במכון שלי, אני מתאמן בקאנטרי רובם זקנים מקומטים מה אתה רוצה מהם.

לא אמרתי שעלית רק בשומן, ציינתי שלא משנה מה בעליה של 12 קילו אתה תרגיש הבדל כלשהו, אי אפשר להסיק מזה כלום.

הוכחתי לך שהעלייה שלי הייתה סביב ה50% שזאת עליה מעולה.

וחוב לראק זה מה שעושה לך טוב ?שיהיה

פרס 77 קילו

בנצ פרס 100

יש לו לוג -.-

חברים הסבר על הריסט? לכמה זמן ? אחרי הריסט שמים את אותו משקל שנעצרת ? או יותר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית