הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה 7 חודשי SS, הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
איזה כיף לכם, הלוואי והייתי יכול גם להירשם לתחרות חח
מתי התחרות הבאה?

לא מתכוון להתחרות... אולי רק בסוף שנה.
התכוונתי שבמרץ אולי יהיו שיאים ששווים שאעלה אותם 😃
נראלי התחרויות הם מרץ אוגוסט ודצמבר... אבל אל תתפוס אותי במילה.
חתכתי לישון 😃

לא מתכוון להתחרות... אולי רק בסוף שנה.
התכוונתי שבמרץ אולי יהיו שיאים ששווים שאעלה אותם 😃
נראלי התחרויות הם מרץ אוגוסט ודצמבר... אבל אל תתפוס אותי במילה.
חתכתי לישון 😃
לילה טוב 😃

אני נדחף לויכוח יש מסה/אין מסה
רק שתדע שתוך חודש אימונים ראשון ואפילו פחות אפשר להחזיר את כל המסת שריר שהייתה לך קודם, שריר שאבד חוזר במהירות.

אז דבר ראשון זה שהתאמנת והפסקת זה לא פקטור שבא כביכול "לטובתך" בויכוח הזה, והתמונה מפעם ומהיום די דומות מבחינת כמות מסה, אולי היום יש קצת יותר והאחוז שומן קצת נמוך יותר לפני 3 שנים.

אני לא בא לצאת נגד כל החברים פה שתומכים בss כבר אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים שהתכנית מושלמת בשביל המטרה שלה, רק שאף פעם היא לא הייתה פיתוח גוף.

והמשקלים מכובדים כל הכבוד לך.

חברים הסבר על הריסט? לכמה זמן ? אחרי הריסט שמים את אותו משקל שנעצרת ? או יותר ?
מורידים 10-15 אחוז מהמשקל שנתקעת בו, רק בתרגיל שנתקעת בו. משם עולים בכל אימון בקפיצות קטנות יותר מלפני כן.

מורידים 10-15 אחוז מהמשקל שנתקעת בו, רק בתרגיל שנתקעת בו. משם עולים בכל אימון בקפיצות קטנות יותר מלפני כן.

tusa2.gif

• פותח/ת השרשור
אני נדחף לויכוח יש מסה/אין מסה
רק שתדע שתוך חודש אימונים ראשון ואפילו פחות אפשר להחזיר את כל המסת שריר שהייתה לך קודם, שריר שאבד חוזר במהירות.

אז דבר ראשון זה שהתאמנת והפסקת זה לא פקטור שבא כביכול "לטובתך" בויכוח הזה, והתמונה מפעם ומהיום די דומות מבחינת כמות מסה, אולי היום יש קצת יותר והאחוז שומן קצת נמוך יותר לפני 3 שנים.

אני לא בא לצאת נגד כל החברים פה שתומכים בss כבר אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים שהתכנית מושלמת בשביל המטרה שלה, רק שאף פעם היא לא הייתה פיתוח גוף.

והמשקלים מכובדים כל הכבוד לך.

שריר שאבד חוזר במהירות? גם אם בשיא המסה הייתי 75 קילו, ולאחר שלא התאמנתי שנתיים ירדתי לסביב ה62-63, אז אתה טוען שבחודש אני אעלה את כל מסת השריר שהייתה לי ? שזה 12 קילו (כמובן שמתוכם יש מספר לא מבוטל של שומן) ...

לא באה לטובתי? ברור שלא תבוא חח...
בתמונה הייתי בחיטוב ושקלתי פחות מ70(אחוז שומן נמוך יותר ולכן האשליה של אותו גודל), כיום אני 77 קילו ...

לא אכנס למטרות הSS, לדעתי היא מושלמת בגלל התבנית שלה... זה לא משנה שהשם שלה SS שכל כך הרבה אנשים סולדים ממנו.
זאת התבנית והתפיסה שמתאמן מתחיל יכול להתקדם מלא מאימון לאימון.

לגבי המשקלים 😃 תודה.

שריר שאבד חוזר במהירות? גם אם בשיא המסה הייתי 75 קילו, ולאחר שלא התאמנתי שנתיים ירדתי לסביב ה62-63, אז אתה טוען שבחודש אני אעלה את כל מסת השריר שהייתה לי ? שזה 12 קילו (כמובן שמתוכם יש מספר לא מבוטל של שומן) ...

בתמונה הייתי בחיטוב ושקלתי פחות מ70(אחוז שומן נמוך יותר ולכן האשליה של אותו גודל), כיום אני 77 קילו ...

לא אכנס למטרות הSS, לדעתי היא מושלמת בגלל התבנית שלה... זה לא משנה שהשם שלה SS שכל כך הרבה אנשים סולדים ממנו.

לגבי המשקלים 😃 תודה.
בלי להכנס למספרים שציינת יש דבר כזה שנקרא זיכרון שריר,
שזה אומר שאם הפסקת להתאמן ואיבדת שריר תוכל לצבור אותו מחדש גם פי 4 יותר מהר מהפעם הראשונה.

• פותח/ת השרשור
בלי להכנס למספרים שציינת יש דבר כזה שנקרא זיכרון שריר,
שזה אומר שאם הפסקת להתאמן ואיבדת שריר תוכל לצבור אותו מחדש גם פי 4 יותר מהר מהפעם הראשונה.

בהחלט נכון, אבל לא כשאתה יורד כל כך הרבה במשקל גוף, ובטח שלא בחודש.
נחכה לחיטוב...

לגבי המשקלים 😃 תודה.

הוא הגזים, אבל להחזיר שריר שאבד לפני שנה נגיד אפשר להחזיר במהירות מאוד מאוד מהירה, גם בגלל ידע שעדיין קיים וגם ה"זיכרון של השריר"
והוא צודק בוודאות, מה זה התקדמות מבחינתך? לעלות מקסימום במשקל על המוט נכון? זה ההתקדמות שאתה רוצה מבחינתך וSS היא נחשבת להכי טובה מבחינתך
אצל מפתחי גוף המטרה היא לעלות מקסימום מסת שריר עם פרופורציה וכמה שפחות שומן, וזה ההתקדמות מבחינתם וסליחה SS לא מה שתעזור את ההתקדמות

אז שאתה משתמש במושג להתקדם מאימון לאימון אל תשכח שזה שונה בין אדם לאדם
ואין ספק שהוא צודק, SS היא לא התכנית "הכי טובה" לפיתוח מסת שריר ועלייה מינימלית בשומן.
כמובן שזה במרכאות כי אין דבר כזה הכי טובה, זה משתנה מאדם לאדם, לרמה, הסתגלות ועוד הרבה.

• פותח/ת השרשור
הוא הגזים, אבל להחזיר שריר שאבד לפני שנה נגיד אפשר להחזיר במהירות מאוד מאוד מהירה, גם בגלל ידע שעדיין קיים וגם ה"זיכרון של השריר"
והוא צודק בוודאות, מה זה התקדמות מבחינתך? לעלות מקסימום במשקל על המוט נכון? זה ההתקדמות שאתה רוצה מבחינתך וSS היא נחשבת להכי טובה מבחינתך
אצל מפתחי גוף המטרה היא לעלות מקסימום מסת שריר עם פרופורציה וכמה שפחות שומן, וזה ההתקדמות מבחינתם וסליחה SS לא מה שתעזור את ההתקדמות

אז שאתה משתמש במושג להתקדם מאימון לאימון אל תשכח שזה שונה בין אדם לאדם
ואין ספק שהוא צודק, SS היא לא התכנית "הכי טובה" לפיתוח מסת שריר ועלייה מינימלית בשומן.
כמובן שזה במרכאות כי אין דבר כזה הכי טובה, זה משתנה מאדם לאדם, לרמה, הסתגלות ועוד הרבה.

לא אכנס לוויכוח הזה.
כן עליתי במשקל על המוט ועליתי במסת שריר...
אם כל כך מסקרן אותך, אני אשתדל לכתב אותך לאחר החיטוב שלי... ותגיד כמה מסת שריר צברתי או לא.

לא אכנס לוויכוח הזה.
כן עליתי במשקל על המוט ועליתי במסת שריר...
אם כל כך מסקרן אותך, אני אשתדל לכתב אותך לאחר החיטוב שלי... ותגיד כמה מסת שריר צברתי או לא.

אי אפשר לקבוע שSS הכי מתאימה
כי אתה עשית רק SS
אם היית פיצול מסוג PPL סתם לדוגמה, איך אתה יודע שלא היית צובר מספיק שריר?
ומתי אמרתי שלא בונים שריר בSS, אמרתי שזה לא התכנית שתבנה לך את המקסימום מסת שריר, שהמטרה שלך היא רק מסת שריר המשקל על מוט לא מעניין אותך, ושאתה אומר התקדמות מאימון לאימון אתה אמור להבין שיש אנשים שלעלות משקל על המוט לא מעניינת.

אתה מפספס את הנקודה, שSS לא התוכנית היעילה ביותר לבניית מסת שריר וזה משתנה כמובן בהתאם לאדם, רמת התקדמות ועוד.

אי אפשר לקבוע שSS הכי מתאימה
כי אתה עשית רק SS
אם היית פיצול מסוג PPL סתם לדוגמה, איך אתה יודע שלא היית צובר מספיק שריר?
ומתי אמרתי שלא בונים שריר בSS, אמרתי שזה לא התכנית שתבנה לך את המקסימום מסת שריר, שהמטרה שלך היא רק מסת שריר המשקל על מוט לא מעניין אותך, ושאתה אומר התקדמות מאימון לאימון אתה אמור להבין שיש אנשים שלעלות משקל על המוט לא מעניינת.

אתה מפספס את הנקודה, שSS לא התוכנית היעילה ביותר לבניית מסת שריר וזה משתנה כמובן בהתאם לאדם, רמת התקדמות ועוד.

אני בעד הגישה שככל שיש יותר משקל על המוט ככה הגדילה יותר טובה,כמובן ביחס של בנאדם לעצמו...
וכן לעלות משקל מאימון לאימון מתאפשרת בעזרת התבנית של SS.
תוכיח לי אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית