תמונה 7 חודשי SS, הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך
אני בעד הגישה שככל שיש יותר משקל על המוט ככה הגדילה יותר טובה,כמובן ביחס של בנאדם לעצמו...
וכן לעלות משקל מאימון לאימון מתאפשרת בעזרת התבנית של SS.
תוכיח לי אחרת.

להכויח שלעלות משקל מאימון לאימון מתאפשרת בלי SS? מתי אמרתי שזה לא נכון למה שוב אתה מתעלם ממה שאני אומר?
להוכיח לך שמסת שריר לא קשורה למשקל על המוט? אוקיי אז ככה, ל"משקל על המוט" יש כל כך הרבה פאקטורים, כמו מערכת מעצבים, מספיק גלוקוז ומאגרי גליקוגן ועוד.
אבל בכל מקרה, אסביר את זה בפשטות, תסתכל על התכניות אימונים של הבאדיבילדרים הגדולים לעומת הפווארליפטרים הגדולים
בסופו של דבר הבאדיבילדרים עם תוכנית שונה והם לא נלחמים על העלאת משקל על המוט אלא מסת שריר והתכנית שלהם שונה ממש מתוכנית של פווארליפטרים, ואל תגיד לי שזה "חומרים" וכל זה, בולשיט! אם לעלות משקל על המוט מהווה מקסימום עלייה במסת שריר, הם היו נלחמים על זה, לא?
כי אם באמת לעלות משקל על המוט היה מביא להם יותר מסת שריר, הם היו עושים זאת לא?

להכויח שלעלות משקל מאימון לאימון מתאפשרת בלי SS? מתי אמרתי שזה לא נכון למה שוב אתה מתעלם ממה שאני אומר?
להוכיח לך שמסת שריר לא קשורה למשקל על המוט? אוקיי אז ככה, ל"משקל על המוט" יש כל כך הרבה פאקטורים, כמו מערכת מעצבים, מספיק גלוקוז ומאגרי גליקוגן ועוד.
אבל בכל מקרה, אסביר את זה בפשטות, תסתכל על התכניות אימונים של הבאדיבילדרים הגדולים לעומת הפווארליפטרים הגדולים
בסופו של דבר הבאדיבילדרים עם תוכנית שונה והם לא נלחמים על העלאת משקל על המוט אלא מסת שריר והתכנית שלהם שונה ממש מתוכנית של פווארליפטרים, ואל תגיד לי שזה "חומרים" וכל זה, בולשיט! אם לעלות משקל על המוט מהווה מקסימום עלייה במסת שריר, הם היו נלחמים על זה, לא?
כי אם באמת לעלות משקל על המוט היה מביא להם יותר מסת שריר, הם היו עושים זאת לא?

איך אתה יודע שהם לא נלחמים על לעלות משקל על המוט?
אתה שוכח שפאוורליפטרים לא זורקים על פרופורציה, ובאדיבילדרים כן ? מה שגורם להם לפצל שרירים ולכן לעשות פחות משקל לטווח חזרות שהוא נמוך.
קודם אני רוצה להבין למה אתה חושב שהם אל מחפשים לעלות משקל על המוט?
ושוב אתה מביא לי דוגמאות לאנשים מוזרקים... ואני לא יכול להוציא את זה מהמשוואה כי זה כן משנה.

אתה שוכח שפאוורליפטרים לא זורקים על פרופורציה, ובאדיבילדרים כן ? מה שגורם להם לפצל שרירים ולכן לעשות פחות משקל לטווח חזרות שהוא נמוך.
ושוב אתה מביא לי דוגמאות לאנשים מוזרקים... ואני לא יכול להוציא את זה מהמשוואה כי זה כן משנה.

אפשר כמובן להביא דוגמאות של בילדרים בעלית שעובדים כבד יחסית.
הדוגמה הכי ברורה זה קולמן,שהיה פאוורליפטר לפני כן,וכל בילדר גדול שעולה על במות נלחם לעלות משקל כדי לקבל גירוי מקסימלי(כמובן בהתחשב בתנאים,לא ינסו לעשות שיאים לפני תחרות או בחיטוב)

אפשר כמובן להביא דוגמאות של בילדרים בעלית שעובדים כבד יחסית.
הדוגמה הכי ברורה זה קולמן,שהיה פאוורליפטר לפני כן,וכל בילדר גדול שעולה על במות נלחם לעלות משקל כדי לקבל גירוי מקסימלי(כמובן בהתחשב בתנאים,לא ינסו לעשות שיאים לפני תחרות או בחיטוב)

אין ספק שהאיש היה מרים כבד
אבל הסתכל על זה http://generationiron.com/mr-olympias-tips-reps/
הוא בעצמו לא מאמין שזה הכי יעיל לפיתוח מסת שריר, לפי מה שהוספתי

איך אני יודע שהם לא נלחמים על משקל במוט? הסתכלת על התוכניות אימון שלהם? הם לא קרובים ברבע לתוכניות של פווארליפטרים
וסבבה והם עושים משקל נמוך בשביל הפרופורציה הבאדיבילדרים, אז מה?
ומה זה משנה חומרים או לא? המטרה שלהם מסת שריר, אתה אומר שהכי יעיל לפתח מסת שריר זה לעלות משקל על המוט, נכון? הנה דוגמה לאנשים שלא מעלים משקל על המוט ועם מלא מסת שריר.
קאי גריין אמר את זה יפה מאוד

אין ספק שהאיש היה מרים כבד
אבל הסתכל על זה http://generationiron.com/mr-olympias-tips-reps/
הוא בעצמו לא מאמין שזה הכי יעיל לפיתוח מסת שריר, לפי מה שהוספתי

איך אני יודע שהם לא נלחמים על משקל במוט? הסתכלת על התוכניות אימון שלהם? הם לא קרובים ברבע לתוכניות של פווארליפטרים
וסבבה והם עושים משקל נמוך בשביל הפרופורציה הבאדיבילדרים, אז מה?
ומה זה משנה חומרים או לא? המטרה שלהם מסת שריר, אתה אומר שהכי יעיל לפתח מסת שריר זה לעלות משקל על המוט, נכון? הנה דוגמה לאנשים שלא מעלים משקל על המוט ועם מלא מסת שריר.
קאי גריין אמר את זה יפה מאוד

עכשיו תביא לי בנאדם טבעי שהוא גדול ביחס לטבעי ועדיין עומד במה שאתה אומר.
תפסיק להוציא לי X ולהסיק ממנו על הכלל...
כי כן אני מכיר אנשים שהם גדולים ולא התאמנו כוח כל חייהם, אבל זה לא אומר שום דבר.

עכשיו תביא לי בנאדם טבעי שהוא גדול ביחס לטבעי ועדיין עומד במה שאתה אומר.
תפסיק להוציא לי X ולהסיק ממנו על הכלל...
כי כן אני מכיר אנשים שהם גדולים ולא התאמנו כוח כל חייהם, אבל זה לא אומר שום דבר.

אבל מה שאתה אומר שלדאוג למשקל על המוט, זה דרך המלך לבניית מסת שריר ופיתוח גוף בכללי
וזה יהיה יותר מתאים למפתחי גוף לעומת AB/ABC כאלה ואחרות

בכל מקרה, אסכם לך את זה בקצרה כי אתה גם ככה לא מבין מה שאני מנסה להסביר לך ושיהיה, לא אכפת לי בסופו של דבר
המשקל שאתה מרים על המוט מושפע מכל כך הרבה פרמטרים שזה לא רק מסת שריר, כך שלתת לעליה במשקל על המוט את הסימן לעליה הכי טובה במסת שריר עם כמה שפחות שומן (זאת אומרת הכי יעיל למפתחי גוף) לא נכונה.
ואני יכול לשער שבכלל לא הקשבת למה שקאי גריין או שאפילו בכלל לא פתחת את זה
אתה סתם הולך עם ראש בקיר, עם דעה אחת שלא מנסה להבין בכלל מה מסבירים לו, שבטח קיבלת את התקיעת מחשבה הזאת מאיזשהו רב מהקהילה של רפיטו שנמצא פה בפורום, מהזרם של SS, הזרם הראשי.

לא ניסתי להגיד שמשקל על המוט לא חשוב, אבל אל הפכת את זה למטרה עיקרית אצל מפתחי גוף ולדעתך זה יתן להם את מה שהם צריכים בשביל להגיע למטרה שלהם כמפתחי גוף.

הוא הגזים, אבל להחזיר שריר שאבד לפני שנה נגיד אפשר להחזיר במהירות מאוד מאוד מהירה, גם בגלל ידע שעדיין קיים וגם ה"זיכרון של השריר"
והוא צודק בוודאות, מה זה התקדמות מבחינתך? לעלות מקסימום במשקל על המוט נכון? זה ההתקדמות שאתה רוצה מבחינתך וSS היא נחשבת להכי טובה מבחינתך
אצל מפתחי גוף המטרה היא לעלות מקסימום מסת שריר עם פרופורציה וכמה שפחות שומן, וזה ההתקדמות מבחינתם וסליחה SS לא מה שתעזור את ההתקדמות

אז שאתה משתמש במושג להתקדם מאימון לאימון אל תשכח שזה שונה בין אדם לאדם
ואין ספק שהוא צודק, SS היא לא התכנית "הכי טובה" לפיתוח מסת שריר ועלייה מינימלית בשומן.
כמובן שזה במרכאות כי אין דבר כזה הכי טובה, זה משתנה מאדם לאדם, לרמה, הסתגלות ועוד הרבה.
"הזיכרון של השריר"?
"לבלבל את השריר"?
😆

My bad...
אתה זורע בלבול ופחד באמצעות תוקפנות כלפי השריר והוא זוכר לך את זה... לא נשמע לי כמו מתכון היפרטרופי במיוחד.
מה שלא הורג - מחשל

השריר נאלץ להגיב בהיפטרופיה על מנת להתמודד עם התקיפות הבאות.

או שכל "אמירות השריר" הן שטויות לא מבוססות...
מבוססות מדריכי הולמס פלייס וחבריו, מסתבר.
(השם טושטש כדי לשמור על כבודה כמובן 😆)

bgwfhe.jpg

אני היחידי שלא מבין למה נושא שנפתח במטרה לקבל הערכת א"ש הגיע ל6 עמודים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית