הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה בעצם מסה בלי הרבה פחמימות נקיה יותר

• פותח/ת השרשור uwotm8
  • פורסם בתאריך

uwotm8

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
אני מבין את כל הקטע בחיטוב, ששם כשאתה על דל פחמימה יש קטוזיס והגוף שורף מאגרי שומן.

אבל קראתי בכל מיני מקומות לא פעם אחת שגם במסה אם אתה מעלה בשומן ומוריד בפחמימות אז העלייה תהיה נקייה יותר (לטובת השריר). אז מה הסיבה לזה? אם אתה בעודף קלורי איך זה עדיף לצרוך את הקלוריות משומן לעומת פחמימיות? זה אפשרי בכלל להיות בקטוזיס במסה?

אני נמצא בערך שבועיים במסה בלי הרבה פחמימה, וזה די מעצבן אם להגיד את האמת, אז אני רוצה באמת לדעת אם יש סיבה לעשות את זה. מישהו פה באמת הבחין בעלייה נקייה יותר במסה בלי הרבה פחמימות? כי אני בינתיים רואה תוצאות לא ממש טובות (רק עלייה לטובת השומן).

עדיף להחליף את התפריט לתפריט מסה רגיל (ואם כן, מה כמות הפחמימיות האידיאלית - אני צריך בערך 3200 קלוריות אז חלוקה של 170 חלבון, 100 שומן ו-400 פחמימות זה בסדר?)?

צריכה רבה של שומנים מאופיינת בכמויות גדולות של כולסטרול ושומן רווי שמשפיעים על רמות הטסט' בגוף. רמת הטסט' בגוף אחראית בין היתר לעליה במסת השריר. בצריכת כמויות פחמימה קטנות הגוף מתחיל לנצל מאגרי שומן לאנרגיה ונמנע משימוש בגלוקוז. הגוף מנצל יותר שומן ואוגר פחות שזה יותר טוב לעליה נקייה יותר.
ממליץ לקרוא על AD אתה תלמד הרבה.
נכון כמויות רבות של שומנים מאופיינת בכמויות גדולות של כולסטרול ושומן שזה בעצם אבני הבניין של הטסטוסטרון בסופו של דבר אז איך זה משפיע בדיוק לרעה ?
בנוסף אם למשל אתה שוקל 60 קילו וצורך 60 גרם שומן אתה לא צריך יותר מזה זה לא יגרום לכך שיהיה יותר טסטוסטרון או פחות ,
גרם שומן לכל קילו משקל גוף זה מה שהגוף צריך על מנת לשמור על רמת הורמונים תקינה .
בכמויות פחמימה קטנות הגוף מתחיל לנצל מאגרי שומן לאנרגיה ונמנע משימוש בגלוקוז ? גם השומן הופך לגלוקוז במקרים של חוסר בפחמימה אבל מי אמר שזה יעיל וטוב ?
הגוף כן מנצל יותר שומן אך לא אוגר פחות (הגוף יאגור פחות אם תאכל פחות ) וזה לא יותר טוב לעליה נקייה יותר !!
במיוחד לא שהגוף אמור לנצל באימונים אנאירוביים פחמימה ומה שאתה עושה אתה מונע ממנו לנצל את מה שהוא אמור לנצל ושיותר קל לו לנצל ומכריח אותו לנצל ולהפוך שומן לגלוקוז שזה מקשה על הגוף ומבחינה אבולוציונית לא אמור להיות !

בסופו של דבר אם תאכל יותר שומן או פחות זה לא יגרום לך להיות שמן או רזה שומן בעודף יהפוך לגלוקוז ופחמימה בעודף תהפוך לשומן אותו דבר גם הפוך !

לא,
רק רוצה שתגבה את הטענה שקטוזיס בכל מצב ובכל פלוס קלורי (נגיד לצורך העניין 500-1000) לא יאגור שומן כשומן בגוף.
לאן הפסולת הולכת?
כל מה שמיותר יוצא מה A-Hole ? לא חושב.

בכל אופן, טענת את זה וביקשתי משהו שתבסס עליו את הטענה.
מותר לעשות ניחושים מושכלים ומותר להודות שמדובר רק במסקנה אישית שלך.

ואני עדיין לא מסכים עם זה 😃

צודק, ואני יודע.
פשוט הדגשתי כאן את זה שהם בגירעון קלורי ושמטרת המחקר הייתה ירידה במשקל.

באיזה מובן?
שואל ברצינות
בקיץ כשאני חוזר למסה אני עושה SS על פליאו אז נתחיל בפלוס של 300 כשנתקע נעלה ל500 ולאט לאט אני אגיע ל3500 קל' ביום ✌️
נראה מה יהיה

בלבולי ביצים.

תוכיח שבדיאטה דלת-פחמימה מול דיאטה רגילה בפלוס קלורי, נצפה שינוי לטובת הדל-פחמימה מבחינת הרכב גוף (body composition) כאשר הייתה בקרה קלורית והשוואה של חלבון. go.

אם כבר דיברנו על קיטוזיס יש לי שאלה, שמעתי מזמן שכשהגוף בקיטוזיס אז יש ריח רע מהפה או מהגוף או שניהם (לא זוכר בדיוק), מישהו יודע אם זה נכון או לא? כי מצד אחד להיות חטוב זה סבבה אל להיות חטוב ומסריח זה פחות נחמד 😆

אם כבר דיברנו על קיטוזיס יש לי שאלה, שמעתי מזמן שכשהגוף בקיטוזיס אז יש ריח רע מהפה או מהגוף או שניהם (לא זוכר בדיוק), מישהו יודע אם זה נכון או לא? כי מצד אחד להיות חטוב זה סבבה אל להיות חטוב ומסריח זה פחות נחמד 😆
מהגוף ? לא
מהפה אם אתה לא אוכל הרבה זמן נהיה ריח מסריח. ובדרך כלל בקיטוזיס מדלגים על ארוחות

מהגוף ? לא
מהפה אם אתה לא אוכל הרבה זמן נהיה ריח מסריח. ובדרך כלל בקיטוזיס מדלגים על ארוחות
,כשלא אוכלים הרבה זמן יש ריח מהפה בלי קשר לקיטוזיס, לא דיברתי על זה. שמעתי משהו בגלל הגופי קיטון שהגוף מייצר.

,כשלא אוכלים הרבה זמן יש ריח מהפה בלי קשר לקיטוזיס, לא דיברתי על זה. שמעתי משהו בגלל הגופי קיטון שהגוף מייצר.
נכון אבל התכוונתי לזה שאתה יכול לעבור את ארוחת הצהריים ולדלג עליה בלי לשים לב בסופו של דבר יוצא שאתה לא אוכל 12 שעות

אחרי חודש של דיאטה קטוגנית אני יכול לומר לך בפה מלא (סרחון)- שכן.
לא רק שהפה מסריח, יש לזה כאלה עוצמות חולניות שזה הזוי. אתה גם מרגיש הרגשה חרבה שכזאת בפה

לא רק שהפה מסריח, יש לזה כאלה עוצמות חולניות שזה הזוי. אתה גם מרגיש הרגשה חרבה שכזאת בפה
אז זה בעיה, כמו שאמרתי, להיות חטוב ומסריח זה לא נשמע כיף:confused001:
אגב גם מהגוף נהיה ריח רע יותר? (זיעה או משהו)

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז מכל הדיון שהתקיים פה, אני מבין (ותקנו אותי אם אני טועה) שלמסה דלת פחמימות אין יתרון כזה או אחר על מסה רגילה (מרובת פחמימות) ושבגדול עלייה נקייה תלויה בעיקר בפלוס הקלורי.

לא יודע למה בזבזתי זמן עם השטות הזאת ת'אמת כשהייתי יכול לעשות מסה רגילה וכנראה לקבל תוצאות קצת יותר משמעותיות.. טוב נו, לא נורא, נעשה מסה רגילה ונראה מה עם זה 😃

אתה צריך להמשיך לקרוא עוד על קיטו כי כנראה לא הבנת עד הסוף. קלוריות אינן משנות כי כשהאינסולין נמוך הגוף לא אוגר, זאת אומרת ש800 קלוריות רק מפחמימה יאגרו בגוף ו800 קלוריות משומן יצאו בדרכים שונות.
קיטוזיס זה מצב שלוקח לגוף זמן להגיע אליו ולוקח יותר זמן להיות יעיל בו.
ודבר אחרון, גם בקיטוזיס, יש מצב שנתקעים בירידה במשקל ואחוזי שומן. הגוף משתמש בשומן כמקור אנרגיה, אבל אם נכנס לו מספיק שומן מהאוכל הוא לא צריך לפנות למאגרים פנימיים ובעצם נשארים אותו דבר. אתה לא תשמין במצב כזה כי שומן אינו משמין, אתה פשוט תשאר פחות או יותר אותו דבר.
אח שלי על חוק שימור האנרגיה שמעת?

פליאו זה נהיה כבר כת, מנפיצים שטויות בלי שום ביסוס מדעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית