הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הדיכאוני שהתחיל לינארית

• פותח/ת השרשור
כה יום שני אני עובר לטכניון. וזה קורה לי רק בשעות עומס עכשיו כמו שאתה רואה בלוג שלי אני מתאמן ב11 בבוקר וזה לא קורה. למזלי.
לשניה חשבתי שכשאמרת תביא בקבוק הכוונה הייתה להרביץ עם בקבוק למי שעושה את זה חחחחח
אני פשוט לא אוהב מנוחה סטאטית בין סטים אני צריך את הטיול הזה לברזיה כדי להתכונן לסט הבא

חח גם אני שונא לחכות כמו אידיוט מעדיף לטייל במכון כמו אידיוט

כה יום שני אני עובר לטכניון. וזה קורה לי רק בשעות עומס עכשיו כמו שאתה רואה בלוג שלי אני מתאמן ב11 בבוקר וזה לא קורה. למזלי.
לשניה חשבתי שכשאמרת תביא בקבוק הכוונה הייתה להרביץ עם בקבוק למי שעושה את זה חחחחח
אני פשוט לא אוהב מנוחה סטאטית בין סטים אני צריך את הטיול הזה לברזיה כדי להתכונן לסט הבא
אני כמו מפגר עומד ומסתכל על אנשים.
אם חבר מתאמן איתי אז ניחא.. יש מה לעשות.

אבל אם היה אפשרי לטייל ולחזור מבלי שיגעו לך במשקולות אני מניח שזה היה מעולה.

אני כמו מפגר עומד ומסתכל על אנשים.
אם חבר מתאמן איתי אז ניחא.. יש מה לעשות.

אבל אם היה אפשרי לטייל ולחזור מבלי שיגעו לך במשקולות אני מניח שזה היה מעולה.
אני מאמין שכשאני אעבור במשקל גוף את ה100 קילו אנשים כבר יפחדו להתקרב אליי ולעשות את השטויות האלה.

מצטער מראש על השאלה אבל צריך להיות די עקום כדי לגרום לפלטה להחליק גם אם אין סוגרים, לא?

• פותח/ת השרשור
מצטער מראש על השאלה אבל צריך להיות די עקום כדי לגרום לפלטה להחליק גם אם אין סוגרים, לא?

סט שלישי ואני כבר מרגיש שאני קרוב מאוד לגבול לפני הריסט... ובנוסף מדובר במשקל לא קטן... מספיק שיש נטייה קטנה לצד אחד במשקלים כאלה בשביל שהפלטות יגלשו... ואני אוסיף, עקב חוסר הידיעה שהמשקלים עלולים להחליק, אני לא מוכן פסיכולוגית לזה וכשזה מגיע בהפתעה אני מאבד שיווי משקל

באחיזת לואו באר ממש לא קשה להיות עקום. מנסיון 😃

אכן,
קשה יותר לשמור על יציבות מאשר ב HB שזה יושב בצורה סימטרית יותר.

מעולם לא עשיתי LB אז לא אוכל להעיד. מה שכן, אצלי במכון יש מוט רגיל ולא אולימפי ופלטות במשקלים די נמוכים(רק זוג 15 והשאר קטנות יותר) כך שלפעמים אני יורד לסקוואט עם מוט עמוס ברמה כזו שאפילו את סוגרי הפרפר הקטנים אין מקום להכניס, ומעולם לא נפלה לי פלטה באמצע סט.

בהקשר אחר, בסט דדליפט עמוס בסגנון הנ"ל נפלה לי פלטה של 15 קילו, לא יודע איך הצלחתי להתאזן אבל גרמתי לעצמי כאבים קלים לשבועיים.

גם אני חושב שכדאי להעלות, בסה"כ אם לא התקרית כנראה שהיית מסיים את הסט בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
iamnewatthegym עדכן/ה את הלוג ״עד לאן אפשר להגיע עם SS״:

עדכון לוג: 05/03/15

החלטתי להוסיף משקל גוף בנוסף

מ.ג: 69.5 לפי המשקל באלקטרוני בחדר כושר

HB squat: 110kg!!!!! 3X5 לפני הכניסה לסט השלישי חשבתי לכתוב צוואה משום שהסט השני היה קשה. כל חזרה רק רציתי שזה יגמר. בחזרה הרביעית והחמישית לאחר מלחמה המוט עלה ואיתו האגו שלי

bench press: 82.5kg 3X5 סט אחרון חזרה אחרונה עלה כל-כך לאט ומישהו החליט שהוא צריך לבוא לעזרתי. הייתי צריך לצעוק עליו לתת לי להעלות את המוט לבד ולבסוף, הוא עלה!

deadlift: 125kg 1X5 משום שאני מקפיד על אימוני מתיחות לפני השינה כל יום הגמישות השתפרה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/03/15

היום באתי לאימון בידיעה שאני אצטרך להוריד משקלים ואת בעקבות נוכחות בלתי פוסקת (48 שעות) במסיבות פורים רוויות אלכוהול וג'וינטים.

HB squat: 100kg 3X5 הלך קל והטכניקה הייתה טובה מאוד (קודם היא הייתה ככה ככה ואני שמח לראות בה שיפור)

overhead press: 45kg 3X5 הלך קל אבל בחזרה האחרונה בסט השלישי לאחר המאבק כנראה מתחתי איזה שריר כי אני לא מסוגל לסובב את הראש שמאלה מאז החזרה האחרונה ויש לי כאב באזור החזה בצד שמאל (היכן שממוקם הלב) מתחת לשריר החזה... חושב לבדוק את זה אם זה לא יעבור עד מחר

לא המשכתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/03/15

HB Squat: 105kg 3X5 הלך טוב

military press: 47.5kg 3X5 הלך טוב גם כן

מתח 3Xmax

בגלל שזה האימון האחרון לשבוע אז גם עשיתי שלושה סטים של שמונה חזרות של ברבל קרלס 30 קילו ומשיכת חבל עליון ליד אחורית 3 סטים של שמונה חזרות עם 45 קילו

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית