הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הדיכאוני שהתחיל לינארית

• פותח/ת השרשור
iamnewatthegym עדכן/ה את הלוג ״עד לאן אפשר להגיע עם SS״:

עדכון לוג: 15/03/15

Squat HB: 105kg 3X5 הגעתי תשוש לאימון ולא רציתי לקחת סיכון אז נשארתי עם המשקל מהאימון הקודם (פורים ממש הרס לי את משקלי העבודה חיחי)

Bench press: 80kg 3X5 שוב, בגלל העייפות, לא רציתי לקחת סיכון וריסט זה תמיד נחמד

deadlift 1X5 130kg רציתי לחזור על אותו שוב פעם עייפות אבל האמת, הרגיש לא רע כלל D:

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני אישית מעדיף לפספס אימון או להעביר אותו ליום אחרי מהאשר להגיע תשוש. אם זה דופק את ההתקדמות זה לא שווה את זה.

• פותח/ת השרשור
אני אישית מעדיף לפספס אימון או להעביר אותו ליום אחרי מהאשר להגיע תשוש. אם זה דופק את ההתקדמות זה לא שווה את זה.

בשבילי כל יום בלי מכון זה אבל גדול... אני תמיד מחכה ליום שאני אתאמן בו... אם אני לא מתאמן אני מרגיש פדלאה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/03/15

HB Squat: 1X1 107.5 kg 2X5 100kg לא יודע מה קרה אבל באתי היום חלש מאוד ברגליים (ישנתי מעט בגלל הבחירות....)

overhead press: 3X5 50kg קלי קלות

מתח 3Xמקס

לא יודע.... הרגליים שלי מאז פורים פשוט לא מה שהיו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/03/15

אז זהו....חזרתי לאיטליה ללימודי רפואה מאוכזב מהבחירות....

HB squat: 105kg 3X5 הלך בסדר פשוט רציתי להתרגל לחדר כושר כאן שוב (פסיכולוגית יש השפעה אם אתה מתאמן בחדר כושר אחד ואז עובר לאחר...)

Military press: 52.5 3X5 היה לא קשה מידי

מתח 3Xmax

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
מקום ממש יפה לתיירות ממה שאני יודע. איך אתה מממן לימודים שם זה לא יקר? או שהלימודים בחינם?

בעיקרון הלימודים זה 1500 יורו לשנה... אבל יש לי מלגת ציונים ככה שאני לא משלם... אני חיי פה על 1000 יורו לחודש

שזה כולל שכ"ד, מזון, חשבונות ובילויים

בעיקרון הלימודים זה 1500 יורו לשנה... אבל יש לי מלגת ציונים ככה שאני לא משלם... אני חיי פה על 1000 יורו לחודש

שזה כולל שכ"ד, מזון, חשבונות ובילויים
יפה יפה! ההורים עוזרים לך לממן או שאתה גם עובד?

• פותח/ת השרשור
יפה יפה! ההורים עוזרים לך לממן או שאתה גם עובד?

ההורים עוזרים... כמעט ואין זמן לעבוד עם כל הלימודים.... אבל איטליה שווה את זה... ארץ מהממת, אוכל טוב, בחורות יפות וכמובן רכישת שפה מהממת :D

ההורים עוזרים... כמעט ואין זמן לעבוד עם כל הלימודים.... אבל איטליה שווה את זה... ארץ מהממת, אוכל טוב, בחורות יפות וכמובן רכישת שפה מהממת :D
לצערי אני סטודנט בארץ אז לא יצא לי לחוות את זה כמוך אבל אני יום אחד בטוח אסע לשם כתייר. רק קצת מפחיד אותי הפשע וזה שכשאתה עומד ברמזור באוטו נדחפים אנשים ושוטפים לך את החלונות בכוח. שלא להזכיר שאם אתה מטייל עם בחורה הם ידחפו לך פרחים ליד וידרשו כסף.

• פותח/ת השרשור
לצערי אני סטודנט בארץ אז לא יצא לי לחוות את זה כמוך אבל אני יום אחד בטוח אסע לשם כתייר. רק קצת מפחיד אותי הפשע וזה שכשאתה עומד ברמזור באוטו נדחפים אנשים ושוטפים לך את החלונות בכוח. שלא להזכיר שאם אתה מטייל עם בחורה הם ידחפו לך פרחים ליד וידרשו כסף.

בקשר לאוטו אין לי פה רכב (לא צריך... התחבורה הציבורית מצויינת) ובקשר לבחורה, אני פשוט אומר שאני והיא אחים חחחח

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/03/15

פשוט יום נפלא!
חזרתי למערכת יחסים עם חברה שלי (ישראלית שלומדת באיטליה) ואין מאושר ממני!
בנוסף, השתמשתי היום בפעם הראשונה בנעלי פווארליפטינג (לא יודע אם מותר לפרסם את החברה אז לא אעשה כן). בקיצור פשוט יום מדהים מבחינתי 😃
ועכשיו לאימון עצמו

HB squat: 107kg 3X5 אין פשוט עם הנעליים האלה זה כזה תענוג!!! עדיין היה קשה הסט האחרון אבל לפחות היה קשה ונוח!

Bench press: 82.5kg הלך טוב מאוד

Deficit deadlift: 110kg המשקולות כאן ממש קטנות ולכן הייתי צריך להרים מגובה נמוך יותר את המוט ומשום כך...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מותר לך לפרסם כל דבר שקשור לחו"ל אלה אם זה חנות של תוספי תזונה או כל דבר שקשור להזמנת תוספי תזונה מחו"ל. על חגורות/ציוד/נעליים מחו"ל אפשר לדבר בלי בעיה 😃
אשמח לדעת איזה נעליים יש לך שעשו לך את הסקוואט תענוג
שמח שנהנית מהאימון הלוואי וכולם יהיו כאלה!

• פותח/ת השרשור
מותר לך לפרסם כל דבר שקשור לחו"ל אלה אם זה חנות של תוספי תזונה או כל דבר שקשור להזמנת תוספי תזונה מחו"ל. על חגורות/ציוד/נעליים מחו"ל אפשר לדבר בלי בעיה 😃
אשמח לדעת איזה נעליים יש לך שעשו לך את הסקוואט תענוג
שמח שנהנית מהאימון הלוואי וכולם יהיו כאלה!

הנעליים הן של חברת SABO הרוסית

קבצים מצורפים

• OSH11-10_1_large.jpg
    OSH11-10_1_large.jpg
    KB 13.4 · צפיות: 90
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/03/15

אז לאחר החופשה המפנקת בארץ היום הייתי צריך להתאמן לאחר התמודדות עם המציאות (קימה ב-7 בבוקר ועייפות פיזית ומנטאלית בגלל הלימודים)....

Squat HB: 110kg 1X5 1X2 1X2 סט ראשון שתי חזרות אחרונות היו פשוט כל-כך ארוכות (מלחמה כוללת מול המוט וכוח המשיכה)... בשני הסטים הבאים החזרה השלישית פשוט לא עלתה....

Military press: 52.5 kg 2X5 1X4 אני מאשים את העייפות מהקימה המוקדמת

מתח: 3XMAX

אימון אחרון של השבוע אז גם שלושה סטים של כיפוף מרפק עם מוט 30 קילו ודיפס ליד האחורית 3 סטים כפול מקסימום...

אני...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/03/15

הפעם באתי רענן ושבע למכון 😃

HB Squat: 110kg 3X5 הלך חלק

Bench press: 85kg 1X5 2X4 חזרה אחרונה בכל אחד מהסטים הבאים פשוט לא עלתה עד נעילה....

Deficit deadlift: 120kg 1X5 בגלל שהמוט החליק לי מהידיים (עקב הזעה) לא היה נוח כל-כך...

מרוצה מאוד מכך שהסיבה שפעם קודמת כשלתי בסקוואט הייתה עייפות ולא חוסר יכולת שרירית

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית