למה אתה עושה Deficit deadlift אם אפשר לשאול?iamnewatthegym עדכן/ה את הלוג ״עד לאן אפשר להגיע עם SS״:
עדכון לוג: 29/03/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה עושה Deficit deadlift אם אפשר לשאול?iamnewatthegym עדכן/ה את הלוג ״עד לאן אפשר להגיע עם SS״:
עדכון לוג: 29/03/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
למה אתה עושה Deficit deadlift אם אפשר לשאול?[/QUOTE
because the weights in my gym are small so i have no choice but to lift the bar from the lower starting position (of the bar..not mine).
n.b I am writing in english because i am using the university's computers
היום באתי טיפה יותר מאוחר לאימון וגם טיפה עייף יותר.... לא חשבתי שאני אצליח לסיים את כל הסטים....
HB Squat: 112.5kg 3X5 PRPRPRPR אבל למרות זאת הצלחתי לעשות זאת וגם לא בקושי גדול כמו שחשבתי!!!!!!!!!
Military press: 52.5kg 3X5 PRPRPRPR גם כאן ניצחון כביר מבחינתי!!!!
3Xmax מתח
הרגשתי כל-כך טוב עם עצמי שבין סט לסט במתח עשיתי קלינים עם 50 קילו סתם בשביל הכיף ואפילו הערתי למישהו על-כך שהוא עושה סומו דדליפט בסמית' (אני לא מעיר לאנשים אף פעם אבל פשוט הרגשתי כל-כך טוב עם עצמי חיחי)
בקיצור, אימון...
בתור חסיד התוכנית הלינארית אני ממליץ לך ללכת עליה, אתה כבר במשקלים שבהם אתה יכול להתחיל אותה לדעתי אם אתה חושב שאתה כבר לא מתקדם כל כך בSSתודה רבה! אין שהאימון הולך טוב זה פשוט משמח אותי כל-כך (ופי כמה וכמה כאשר זה בא בהפתעה)
@Tank
אגב, לאיזו תוכנית כדאי לי לעבור אחר-כך? אני רוצה להמשיך בתוכנית כוח. אני לא נראה לי העלתי חצי גרם שומן מאז שהתחלתי SS
בתור חסיד התוכנית הלינארית אני ממליץ לך ללכת עליה, אתה כבר במשקלים שבהם אתה יכול להתחיל אותה לדעתי אם אתה חושב שאתה כבר לא מתקדם כל כך בSS
אני מאמין שאני אתחיל אותה כאשר אגיע לריסט שוב ב-SS.לא צריך באנגלית כשיש את הפורטאל 😃
https://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/
אני אגיד לך מה אני ממליץ לך לעשות:אני מאמין שאני אתחיל אותה כאשר אגיע לריסט שוב ב-SS.
אבל לא הבנתי משהו... אני צריך לעשות ריסט כאשר אני מתחיל אותה? כלומר לעשות RM5 נמוך יותר בשבוע הראשון?
באתי היום שעה לאחר שקמתי וזאת משום שהג'ים באדי שלי לא יכל לבוא מאוחר יותר...
HB Squat: 115kg 1X5 1X2 1X4 אוף.... אבל זה בגלל השעה ואני מאמין שבאימון הבא ילך טוב
Bench press: 85kg 1X5 1X3 1X4 גם כאן הגורם הוא האימון המוקדם
Deficit deadlift: 130kgF 120 1X5 אוף אוף אוף
היום למדתי שלא ללכת לאימון מוקדם כל-כך.
לא נורא... מטעויות לומדים
אני אגיד לך מה אני ממליץ לך לעשות:
ריסט בתחילת התוכנית למצב שבו יקח לך 4 שבועות לחזור למשקלי RM5 (שזה אומר שאם ההתקדמות שלך היא 2.5 לשבוע אז אתה מתחיל עם 10 קילו פחות ואם ההתקדמות היא 5 לשבוע אתה מתחיל עם 20 פחות).
לאחר מכן אתה ממשיך להתקדם עד לריסט, ריסט הבא אני ממליץ לעשות ל90% אבל שבועיים ראשונים לעשות עליה כפולה (לדוגמא, עשית ריסט כשאתה עם 100 בנץ', התחלת עם בנץ' 90 בנץ' בריסט, שבוע אחרי 95 ואז שבוע אחרי זה חוזר ל100 ואחרי זה חוזר לעליה רגילה של 2.5 בשבוע)
זה קצת מתסבך בהתחלה אז אתה מוזמן לשאול אותי בכל שלב מה לעשות!
דד ליפט ומיליטרי לא בנץ' וגם לזה יש פתרונות. ולמה לינארית? אני אוהב אותה וממליץ אותה לאנשים. מי שרוצה מוזמן לנסות מי שלא לא חייב ויכול ללכת גם על טקסס 😃אגב, למה לא לעשות טקסס לאחר מכן? הרי בלינאריות יש בעיה שהבנצ' והמיליטרי קצת מוזנחים
דד ליפט ומיליטרי לא בנץ' וגם לזה יש פתרונות. ולמה לינארית? אני אוהב אותה וממליץ אותה לאנשים. מי שרוצה מוזמן לנסות מי שלא לא חייב ויכול ללכת גם על טקסס 😃
על איזה אשכול אתה מדבר? אני לא זוכר חחאני מדפדף עכשיו באשכול שפתחת על פרופרציות ואני רואה שם עשרות סוגים שונים של תוכניות אימונים... so many options
התאמנתי לאחר שלושה ימי מנוחה ולא שניים וזאת בעקבות חג הפסחא הנוצרי (המכון היה סגור). באתי מוכן ומזומן לאימון עם ידיעה שאני אעשה זאת!!!!
HB Squat: 115kg 3X5 PRPRPRPR ואכן עשיתי זאת!!!! היה מאוד קשה הסט השלישי מהחזרה השלישית ועד החמישית.. בחמישית לקח לי משהו כמו 5-8 שניות לעלות.
Military Press: 55kg 2X4 1X3 בשני הסטים הראשונים בחזרה החמישית לא יכולתי. בסט האחרון לדעתי חיכיתי דקה אחת פחות מידי אבל גם... לא הייתי מצליח 5... אבל אני שמח שלפחות מדובר בחזרה אחת פחות ולא בכשל על החזרה...