הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הדיכאוני שהתחיל לינארית

• פותח/ת השרשור
הפוסט-ווארקאאוט שלי פה עושה פלאים (double cheese beacon XXL burger בבורגר-קינג) חחח
מעניין, עוקב.
ד.א איך באיטליה? יש לך שם משפחה או משהו?

באיטליה מדהים! אני ממליץ לכל אחד לבוא וללמוד פה תואר, זאת פשוט חוויה לספר בעתיד לנכדים. ולא אין לי שום רקע משפחתי באיטליה. יצאתי אל הלא נודע ואני מרוצה מכל רגע 😃!

הפוסט-ווארקאאוט שלי פה עושה פלאים (double cheese beacon XXL burger בבורגר-קינג) חחח

באיטליה מדהים! אני ממליץ לכל אחד לבוא וללמוד פה תואר, זאת פשוט חוויה לספר בעתיד לנכדים. ולא אין לי שום רקע משפחתי באיטליה. יצאתי אל הלא נודע ואני מרוצה מכל רגע 😃!
דרך אגב, למרות שזה לא כל כך רלוונטי אליי, אבל איך אחד מגיע ממצב שהוא לדוגמא חייל משוחרר וכל מה שיש לו ביד זה תעודת בגרות למצב שבו הוא לומד תואר באיטליה? איזה שלבים צריך לעבור כדי להגיע לזה? (מבחינת עם מי לדבר ואיך להמשיך וכו)
והאם זה רק תקף לאיטליה או שבאותה הדרך אם הייתי רוצה הייתי יכול ללמוד גם בגרמניה/פולין ועוד מדינות?

דרך אגב, למרות שזה לא כל כך רלוונטי אליי, אבל איך אחד מגיע ממצב שהוא לדוגמא חייל משוחרר וכל מה שיש לו ביד זה תעודת בגרות למצב שבו הוא לומד תואר באיטליה? איזה שלבים צריך לעבור כדי להגיע לזה? (מבחינת עם מי לדבר ואיך להמשיך וכו)
והאם זה רק תקף לאיטליה או שבאותה הדרך אם הייתי רוצה הייתי יכול ללמוד גם בגרמניה/פולין ועוד מדינות?
אני יכול לומר לך שבחור מהעבודה שלי למד בארהב וכל מה שהוא היה צריך זה לפנות אל האוניברסיטה או המכללה ולברר מהם הדרישות עבור סטודנט זר אצלם.
אם תתקבל, להוציא ויזת סטודנט זה לא בעייתי בדרך כלל.

ואיך זה מסתדר לך מבחינת עבודה? בגלל שאין אזרחות וזה... ובלי קשר, איך אתה בכללי הולך להשיג? ממה שאני יודע, צריך לגור קודם באירופה 5 שנים ואז להגיש בקשה לא?

• פותח/ת השרשור
iamnewatthegym עדכן/ה את הלוג ״עד לאן אפשר להגיע עם SS״:

עדכון לוג: 08/04/15

היום באתי למכון לא הכי אופטימי וזאת בעיקבות כך שישנתי בלילה 6 שעות.
התחלתי את החימום של הסקוואט ומסט חימום לאחר חשתי שמשהו מוזר ביותר מתרחש

HB Squat: 117.5Kg 3X5PRPRPRPR ומה שהתרחש הוא שהסטים של החימום הרגישו לי קלים בטירוף!! ניגשתי לסט עבודה הראשון מפוחד ולמרבה הפלא, בום!! סט ראשון היה (אני אעז לומר) קליל!! סט שני גם לא טירוף!! סט שלישי רק בחזרה האחרונה הרגשתי מאמץ גדול!! אני בדקתי לאחר מכן שלא טעיתי בחישוב המשקלים (ואכן לא טעיתי!!!)

Bench press: 85kg 3X5 PRPR גם כאן הצלחה!!!

deficit...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/04/15

האימון האחרון של השבוע 😃

HB Squat: 120kg 3X5 PRPRPRPR כן כן כן!!!! שתיים וחצי פלטות על המוט!!!!!!!

Military press: 55kg 3X4 בכל אחד מהסטים החזרה החמישית פשוט לא עלתה מעל האף

מתח 3Xmax +5kg

אני מבסוט על הסקוואט שלא מפסיק לעלות יוהווו!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם אתה ממשיך ככה עם הPRים תתחיל להוסיף 5 מאימון לאימון 😃

טוב תמשיך להתקדם אז ב2.5 אבל אני לא אתן מוניטינים על כל PR אז אלה כל חמישיה 😃

• פותח/ת השרשור
טוב תמשיך להתקדם אז ב2.5 אבל אני לא אתן מוניטינים על כל PR אז אלה כל חמישיה 😃

אני יודע שהחגורה עוזרת. אבל עדיף שתהיה עזרה לליבה (למרות שיש איזה סירטון שפורסם פה שאומר שהחגורה דווקא עוזרת לחזק את שרירי הליבה) ושאני אוכל להסקביט יותר בשביל שככה שרגליים יעבדו יותר (אם אני לא טועה בHB הרגליים עובדות יותר מאשר בLB).

וזה אומר שבאימון הבא אני אקבל ממך מוניטין (אמן אמן אמן)

אני יודע שהחגורה עוזרת. אבל עדיף שתהיה עזרה לליבה (למרות שיש איזה סירטון שפורסם פה שאומר שהחגורה דווקא עוזרת לחזק את שרירי הליבה) ושאני אוכל להסקביט יותר בשביל שככה שרגליים יעבדו יותר (אם אני לא טועה בHB הרגליים עובדות יותר מאשר בLB).

וזה אומר שבאימון הבא אני אקבל ממך מוניטין (אמן אמן אמן)
התלבלת, מה שעושים כדי להתקדם ברגליים זה לא עוברים מLB לHB אלה עוברים לפרונט סקוואט. שם הקוואדס עובדים ממש חזק.
ובנוגע לשרירי הליבה וחגורה אתה מוזמן לעשות כמוני. ככל שאני מעלה יותר משקל בסקוואט אני מעלה את המשקל שממנו אני מתחיל לשים חגורה. זה קצת יותר קשה בSS אבל אתה כבר במשקלים יפים לדעתי אתה יכול לתת נסיון ללינארית כשתתחיל להתקע עוד מאט 😃

וכן אם שבוע הבא 122.5 יעלה אתה תקבל מוניטין

• פותח/ת השרשור
התלבלת, מה שעושים כדי להתקדם ברגליים זה לא עוברים מLB לHB אלה עוברים לפרונט סקוואט. שם הקוואדס עובדים ממש חזק.
ובנוגע לשרירי הליבה וחגורה אתה מוזמן לעשות כמוני. ככל שאני מעלה יותר משקל בסקוואט אני מעלה את המשקל שממנו אני מתחיל לשים חגורה. זה קצת יותר קשה בSS אבל אתה כבר במשקלים יפים לדעתי אתה יכול לתת נסיון ללינארית כשתתחיל להתקע עוד מאט 😃

וכן אם שבוע הבא 122.5 יעלה אתה תקבל מוניטין

ברור שהפרונט עובדים יותר, אבל ה-HB עובד יותר מאשר ה-LB וזה למה המשקלים בו נמוכים יותר בדרך כלל.
לא הבנתי למה התכוונת עם הלשחק עם המשקלים והחגורה כל-כך

אני עושה את ה-HB כי זה יותר נוח לי פשוט

ברור שהפרונט עובדים יותר, אבל ה-HB עובד יותר מאשר ה-LB וזה למה המשקלים בו נמוכים יותר בדרך כלל.
לא הבנתי למה התכוונת עם הלשחק עם המשקלים והחגורה כל-כך

אני עושה את ה-HB כי זה יותר נוח לי פשוט
לדוגמא, בלינארית יש לי עליה של 15 קילו מסט לסט ואני שם חגורה רק ב2 הסטים האחרונים.
לדוגמא שבוע שעבר הסטים שלי היו 80 95 110 125 140 אז ביצעתי 110 בלי חגורה והשבוע יש לי 85 100 115 130 145 אז אני אבצע 115 בלי חגורה.
וככה משבוע לשבוע גם המשקל PR עולה וגם המשקל שממנו אני שם חגורה עולה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/04/15

באתי על הפנים לאימון (לא יודע.. עייף ומרגיש לא הכי טוב)

HB Squat: 122.5kg 3X5 PRPRPR הכל עלה אבל בסט השלישי באמת שכל חזרה הייתה סיוט... אני שמח מה-PR אבל אני יודע שאם הייתי בא רענן היה יכול להיות יותר טוב מבחינת סבל ותשישות (הרגליים שלי גמורות לגמרי)

Bench press: 85kg 2X5 80kg 1X4 לא יודע.. שוב בגלל המרגש לא רציתי לעלות וטוב שעשיתי ככה...

Deficit deadlift: 120kg 1X5 עשיתי ריסט. הלך טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...
@Tank

מה לייק?! נלחמתי על כל חזרה בסט השלישי בשביל המוניטין ממך:P:

עדכון לוג: 15/04/15

קטסטרופה... אין דרך אחרת לתאר מה שהלך היום.... וכמה תירוצים יש לי....
1) ישנתי אולי 4 שעות וזה בגלל שהבאתי אליי הביתה בחורה שחופרת לי במיטה שלוש שעות על התואר שלה (וואו מאוד מעניין!!!) ובסוף נזכרת תומר לי שהיא במחזור (תודה רבה באמת!!!!)

2) המכון היה מפוצץ בקטע פתולוגי... בחיים שלי לא ראיתי את המכון שלי או איזשהוא מכון אי פעם מפוצץ כל-כך..

3) בעקבות תירוץ 2, ובעקבות העובדה שאיטלקים זה עם קמצן ולמרות שהיו היום 27 מעלות עם 80% לחות ולכן הם לא מדליקים מזגן כל עוד זה לא יוני, לא היה לי אוויר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית