עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה עם חברה שלך הישראלית שגרה באיטליה?
בהצלחה במה שתרצה 😃רבנו לאחרונה והסיפור מסובך....
היום כמו פעם שעברה, מכון מפוצץ וחסר אוויר.... אבל דווקא ישנתי טוב...
HB squat: 125kgFFFFFF בזמן החימום הרגשתי כאבים כבר מהסט עם המוט הריק בשרירים המקרבים בשתי הירכיים שלי (השרירים שהבנות אוהבות לאמן על המכשיר הזה שבו הן סוגרות את הרגליים).. לא יודע מה זה וזה לא איפשר לי לעשות את הסטים של העבודה....
Bench press: 77.5kg 3X5 עשיתי ריסט.. היה קלי קלות ואפילו הפעם עשיתי הפסקה רק של 2 דקות ולא חמש כמו בעבר.. אני מרוצה.
deficit deadlift: 125kg 1X5 היה קשה אבל הצלחתי
שבוע הבא אני מחליף מכון......
בהצלחה במכון החדש!iamnewatthegym עדכן/ה את הלוג ״עד לאן אפשר להגיע עם SS״:
עדכון לוג: 17/04/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
בהצלחה במכון החדש!
מחזיק אצבעות!,תודה! מקווה שכאבי הירכיים האלה לא יעברו איתי לשם
אז היום התאמנתי במכון החדש!!! פשוט רמה אחרת (של ציוד ושל מתאמנים)... תענוג
בזמן החימום לסקוואט רק לאחר סטי החימום גיליתי לאימתי שהמוט הוא של 10-11 קילו (באמת החימום היה ממש קל).
HB Squat: 120kg 2X5 1X4 אין חגורה במכון (גנבו את כולן) אז לא רציתי לנסות שוב פעם 125 (בעיקר פסיכולוגי) ואני האמת די שמח שהצלחתי ככה ללא חגורה (אהה וגם הפאק הוא שהמוטות ביטחון קצת גבוהים אז יוצא שאני עושה "pause squat". לא נורא זה גיוון וזה מאתגר ואני מגיע למוטות רק שאני שובר מקביל אז זה גם לא נורא.
military...
היום הגעתי מאוחר למכון אז לא הייתה באפשרותי לבצע את התוכנית הרגילה של ה-SS ולכן השתעשתי לי
HB ATG Squat: 1X10 50kg 1X8 90kg 1X6 100kg 1X4 110kg עשיתי מן פירמידה עם מנוחה של דקה דקה וחצי בין סט לסט. אני ממש אבל ממש מרוצה ה-SS בהחלט עשתה את העבודה!!
Bench press: 80kg 2X5 הייתי עייף היום אגב (אני צריך לקום בבוקר בשבע כי אני עושה סבבים בבית חולים בתור סטודנט לרפואה שנה חמישית.. אגב ישנתי 4 שעות)
deadlift: 1X5 120kg עשיתי את סט העבודה מיד לאחר הסט חימום האחרון שהיה 110 קילו
לצערי לא היה לי...
אז זהו. היום היה היום האחרון של ה-SS באימון הזה עשיתי משקלים שאני מרגיש שאני מתאמץ לעשות אותם אבל אני עדיין עושה אותם עם טכניקה טובה מאוד.
HB Squat: 120kg 3X5 חזרה אחרונה בכל סט הייתה קשה ועלתה
Military press: 52.5 kg 3X5 היה קשה מאוד
מתח 3Xmax
אז זהו... לאחר חמישה חודשים פלוס מינוס (נראה לי טיפה מינוס) סיימתי את מסעי בתוכנית הזאת. היה קשה והיה טוב. היו רגעים שהרגשתי שדי מספיק אבל שמתי את האגו בצד והתמדתי. והתוצאות?
HB squat: משקל התחלתי לחמש חזרות היה 60 קילו וכמו שאפשר לראות הוא פשוט...
יפה מאוד,iamnewatthegym עדכן/ה את הלוג ״עד לאן אפשר להגיע עם SS״:
עדכון לוג: 24/04/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
יפה מאוד,
מיצית בצורה יוצאת מן הכלל את התוכנית וכיף לראות התקדמות כזאת.
בהצלחה בתוכנית הבאה 😃
חח "מלך הלינארית" ?
יש פה מישהו שהתואר הזה מגיע לו יותר ממני? 👑חח "מלך הלינארית" ?