נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
ביל סטאר ז"ל 🤡יש פה מישהו שהתואר הזה מגיע לו יותר ממני? 👑
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביל סטאר ז"ל 🤡יש פה מישהו שהתואר הזה מגיע לו יותר ממני? 👑
:(ביל סטאר ז"ל 🤡
תבקש עזרה מ @stitch אני לא משתמש באקסל.@Tank
אפשר קצת עזרה עם האקסל? לעדכן הכל או פשוט כל פעם לפני אימום לעדכן את הטבלה?
וגם איזה תרגילי משנה להוסיף? מתי ואיפה? איך שזה רשום באתר קצת מבלבל....
תבקש עזרה מ @stitch אני לא משתמש באקסל.
יותר נוח לי לעשות את החישוב במוח ולעדכן בלוג.
בתור תרגילי משנה אתה יכול לשים באימון A קצת כפיפות בטן/מקבילים אם אתה רוצה. באימון C אני לא ממליץ לשים שום תרגילי עזר.
אני אישית לא אוהב תרגילי עזר בלינארית כי אחרי כמה שבועות כשאתה בשבירת שיאים התוכנית קשה לך בכל מקרה ואתה לא מרגיש צורך בתרגילי עזר.
אימון B הוא לא אימון התאוששות הוא פשוט אימון שבו הסקוואט קל יותר. לא הייתי קורא לאימון אימון התאוששות אם יש בו דד ליפט/פרס כבדים.אולי רק בשביל הכתפיים? כי אני עושה את התוכנית כפי שהיא רשומה באתר. אימון A סקוואט בנצ' וחתירה, אימון B סקוואט מיליטרי ודדליפט ו-C שוב כמו ב-A ואימון B הוא אימון התאוששות הרי
אני אהבתי לשים מתח ומקבילים, באימון A ו-C.@Tank
וגם איזה תרגילי משנה להוסיף? מתי ואיפה? איך שזה רשום באתר קצת מבלבל....
מה זה משנה. אני רשמתי מההתחלה את הצפי לכל השבועות הבאים, וכל הזמן תיקנתי את ההתקדמות לפי מה שהרגשתי. יש משהו שלא ברור בהוראות ששמתי בצד? אני שואל כי אני רואה שיש הרבה שלא מסתדרים איתה. @Moran W הסתדר איתה יופי, נכון?אפשר קצת עזרה עם האקסל? לעדכן הכל או פשוט כל פעם לפני אימום לעדכן את הטבלה?
אתה מתכוון אחרי 16 שבועות?@stitch אם כבר מדברים על טבלת האקסל של הליניארית - איך אני משנה את המשקלים אחרי שעברתי את ה-10 שבועות ?
האקסל מצויין, הסתדרתי איתו טוב מאוד.אני אהבתי לשים מתח ומקבילים, באימון A ו-C.
באימון B שמתי פייספולס ולחיצה צמודה.
הכל ל-2x10.
מה זה משנה. אני רשמתי מההתחלה את הצפי לכל השבועות הבאים, וכל הזמן תיקנתי את ההתקדמות לפי מה שהרגשתי. יש משהו שלא ברור בהוראות ששמתי בצד? אני שואל כי אני רואה שיש הרבה שלא מסתדרים איתה. @Moran W הסתדר איתה יופי, נכון?
אתה מתכוון אחרי 16 שבועות?
תפתח את הנעילה של הגיליון (Review->Unprotect Sheet), תעתיק את השורה האחרונה עוד כמה פעמים למטה, תמספר את השבועות בשורות החדשות, וזהו.
אני לא עידכנתי את האימון הראשון ועשיתי טעות כי עשיתי דדליפט.
היום היה יום ההתאוששות
HB Squat: 55kg, 66kg, 77kg 88kg 88kg הכל היה קליל מאוד
Military press: 30kg 35kg 40kg 45kg 50kg רק עכשיו בעת כתיבת הלוג אני רואה ששכתי לעשות ריסט חיחיחי. בכל מקרה הכל הלך חלק חוץ מהחזרה האחרונה בסט האחרון
Deadlift: 72kg 84kg 96kg 108kg 120kg גם כאן לא היה קשה מידי האמת
בארבעת הסטים הראשונים לא לקחתי מנוחה בכלל בין סט לסט. בסט האחרון לקחתי דקה-שתיים מנוחה.
הנפח הזה כיף!
אז הדיכאון בעקבות הפרידה די דפק לי את התחלת האימונים... אז אני מתחיל מעכשיו רציני.
HB Squat ATG: 66kg 77kg 88kg 100kg 110kg X5 הכל הלך טוב וללא חגורה
Bench press: 45kg 52.5kg 60kg 67kg 75kg X5 גם כאן הכל הלך טוב ולקחתי דקה הפסקה בין כל הסטים
BOR: עשיתי כל הזמן חמש חזרות והעליתי משקל כל פעם בחמישה קילו עד שהגעתי לכשל.. הכשל הגיע ב-80 קילו ולכן אני אעשה אימון הבא את המקסימום בתור 75 קילו (עליתי כל הזמן מ-30 קילו מה שאומר שעשיתי איזה 11 סטים עד שהגעתי לכשל ולא עשיתי הפסקה בין סט לסט)
אימון...
אחי תהיה חזק מקווה שתתגבר על הפרידה כמה שיותר מהר ותחזור אלינו חזק מתמיד עם PRים חדשים!
היום היה אימון חביב ביותר. הדיכאון השתפר מאוד אבל עדיין ישנו.
HB Squat: 115kgX5 אין לי כוח לרשום את כל המשקלים של האחוזים אבל עד העלייה ל-115 קילו הכל הלך טוב מאוד כולל ה-115 קילו (ושוב בלי חגורה 😃)
Bench Press: 48kgX5 56kgX5 64kgX5 72kgX5 80kgX5 הלך ממש טוב ה-80 קילו! איזה כיף!
BOR: 77.5kgX5 גם כאן, אין לי כוח לחשב את האחוזים אבל שוב, הלך טוב מאוד והסט האחרון היה קצת קשה אבל צלחתי אותו!
המשקלים עולים והדיכאון עובר. שימשיך כך
אז ככה.... הדיכאון מאוד התגבר יום לאחר האימון מה שלא איפשר לי להתאמן כלל... בנוסף חוסר התיאבון גרם לכך שאיבדתי בחודש האחרון משהו כמו 8-10 קילו.. אני משבוע הבא אחזור ל-SS (לפחות אנסה עם כל ההתדרדרות שלי שבאמת אין לי מושג מהיכן היא הגיעה...) ואעלה שם משקלים עד שאגיע שוב למשקלי השיא ואז אחזור ללינארית.