הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר AD למסה רגילה

erel vanono

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
ניסיתי את הAD בדקתי עליה יותר חקרתי והגעתי למסקנה שאני מעדיף בישבילי מסה רגילה מכיוון
שהגיל שלי הוא גיל שאפשר לגדול בו הרבה (בן 16) ואין טעם לבזבז את הזמן על דיאטות כאלה רציתי לשאול שתי שאלות
האם המסה שריר הנקייה שאני יעלה בAD תהיה שווה למסה הנקייה שאני יעלה בדיאטה רגילה ללא התחשבות בשומן
ושאלה שנייה שלי אם אני רוצה לעבור מAD לדיאטה רגילה באותו קלוריות צריך להלעות תפחמימה לאט לאט או שעדיף שבהעמסה הקרובה אני פשוט ימשיך עם אותה כמות פחמימה ?

תמיד עדיף בהדרגה, לא במכה.

אגב, הגעת למצב של קטוזיס ב AD ? או שפרשת לאחר שבוע שבועיים ?

• פותח/ת השרשור
עוד לא פרשתי אני פשוט רוצה לדעת מה יותר אפקטיבי מבחינה של מסה AD או מסה רגילה "נקייה"
ואני בשבוע הראשון

עוד לא פרשתי אני פשוט רוצה לדעת מה יותר אפקטיבי מבחינה של מסה AD או מסה רגילה "נקייה"
ואני בשבוע הראשון
קראתי איפשהו שאינסולין גבוה מוריד את רמת ייצור הטסט (מצטער שאין לי רפרנס, אולי אני טועה) ולכן קטוזיס יכול להיות יותר יעיל לחלק מהאנשים שרגישים לאינסולין.

• פותח/ת השרשור
קראתי איפשהו שאינסולין גבוה מוריד את רמת ייצור הטסט (מצטער שאין לי רפרנס, אולי אני טועה) ולכן קטוזיס יכול להיות יותר יעיל לחלק מהאנשים שרגישים לאינסולין.

אני בן 16 האיזון ההורמנלי משתנה ואני לא בטוח שהפרמטר היחידי זה האינסולין ולכן אני שואל האם זה שווה את המאמץ ואם אני יצבור מסה נקייה יותר מאשר בדיאטה רגילה
עוד תשובות אם אפשר

אני בן 16 האיזון ההורמנלי משתנה ואני לא בטוח שהפרמטר היחידי זה האינסולין ולכן אני שואל האם זה שווה את המאמץ ואם אני יצבור מסה נקייה יותר מאשר בדיאטה רגילה
עוד תשובות אם אפשר
אינדיבידואלי לכל אחד.
הכי טוב שתנסה ותבדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית