נק' מוניטין:
-5
- 70
- 1
יש לי את המסה ששאני רוצה שהיא לא גדולה מידי, ואני לא רוצה לחזור למכון יותר. איך לשמור על המסה? שוב היא לא גדולה מידי אז לא צריך להביא לי פה שיטות מטורפות כן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב שיש קסם שבו תוכל לשמור על המסה בלי להתאמן?יש לי את המסה ששאני רוצה שהיא לא גדולה מידי, ואני לא רוצה לחזור למכון יותר. איך לשמור על המסה? שוב היא לא גדולה מידי אז לא צריך להביא לי פה שיטות מטורפות כן?
תקשיב יש מצב שיש לי מסה שריר טבעית כאילו אני אסביר - אני לא התאמנתי חודשיים במכון כושר ואפילו הורדתי 4 קילו מאז הפעם האחרונה שם, חזרתי והמשקלים היו אותם משקלים מאז שהפסקתי. וגם לא עשיתי יותר מידי ספורט בזמן הזה. וזה לא פעם ראשונה ,שנייה ,או שלישית שזה קורה .אתה חושב שיש קסם שבו תוכל לשמור על המסה בלי להתאמן?
גם אם תיהיה על ניטראלי, זה עניין של זמן.
קצת היגיון עצמי.
תקשיב יש מצב שיש לי מסה שריר טבעית כאילו אני אסביר - אני לא התאמנתי חודשיים במכון כושר ואפילו הורדתי 4 קילו מאז הפעם האחרונה שם, חזרתי והמשקלים היו אותם משקלים מאז שהפסקתי. וגם לא עשיתי יותר מידי ספורט בזמן הזה. וזה לא פעם ראשונה ,שנייה ,או שלישית שזה קורה .
אני הורדתי 20 קילו מהמשקל שלי לפני שנה כאשר רק שלושה חודשים אולי מתוך הכמה חודשים שעשיתי את הדיאטה הזאתי הייתי במכון כושר. ואחרי ה-20 קילו אני עדיין נראיתי שרירי. למרות שבחיים לא התאמנתי תקופה של יותר מחודשיים רצוף ובחיים לא התאמנתי כבד.
לפני שנה וחצי הייתי עושה 60 קילו בנצ' כאשר שקלתי 15 קילו יותר. היום אני עושה 70 קילו בנצ' בלי להתאמן יותר מידי במכון. בשנה האחרונה התאמנתי בדיוק חודשיים במכון כושר. לא מעבר לזה. כאילו... יש מצב שהמסה שיש לי עכשיו היא טבעית וזה בדיוק מה שהגוף שלי צריך? אני לא אומר שאני מפסיק עם הספורט כי אני עדיין רוצה לעשות שכ"ס ומתח פעמיים בשבוע וריצה פעם בשבוע אבל לא מעבר לזה.
לשמור על מסת השריר עם פעילות ספורטיבית כמה שיותר מינימלית. כאילו אני מחפש תוכנית שלא קשורה להרמת משקלים ומכון כושר.ולמרות כל מה שכתבת,
עדיין לא הצלחתי להבין מה אתה בעצם שואל או רוצה.
בקצרה?לשמור על מסת השריר עם פעילות ספורטיבית כמה שיותר מינימלית. כאילו אני מחפש תוכנית שלא קשורה להרמת משקלים ומכון כושר.
אפילו לא שכיבות שמיכה ומתח? אני די אוהב לעשות את זה אבל לא בצורה מאומצת.בקצרה?
לא.
בהרחבה?
עדיין לא.
צר לי,
אבל אם אתה עצלן וחי בסרט שאם תפסיק להתאמן בגלל שצברת מסת שריר אתה תישאר כמו שאתה, אז אתה טועה.
אתה מוזמן לנסות כמובן ולהיווכח.
תעשה ssיש לי את המסה ששאני רוצה שהיא לא גדולה מידי, ואני לא רוצה לחזור למכון יותר. איך לשמור על המסה? שוב היא לא גדולה מידי אז לא צריך להביא לי פה שיטות מטורפות כן?
הצחקת אותי בקול אתה אדירתעשה ss
בדיוק מה שחשבתילדעתי צריך קודם כול להגדיר מה זה מסה מבחינתו.
אולי כדי לשמר "מסה" כזאת לא צריך להתאמן בכלל?
לפי מה שאתה מתאר אני חושב שאין לך כל כך מסת שריר, זתומרת אני לא מנסה להעליב או לפגוע, יכול להיות שאתה נראה סבבה, לעצמך אתה נראה אולי שרירי וזה. אבל לפי מה שאתה מתאר איך התקופת אימונים שלך נראית, אני לא חושב שבנית מסת שריר בצורת אימונים כזאת, בטח שלא מסה שצריך משהו מעבר לאולי מתח ומקבילים בשביל לתחזקתקשיב יש מצב שיש לי מסה שריר טבעית כאילו אני אסביר - אני לא התאמנתי חודשיים במכון כושר ואפילו הורדתי 4 קילו מאז הפעם האחרונה שם, חזרתי והמשקלים היו אותם משקלים מאז שהפסקתי. וגם לא עשיתי יותר מידי ספורט בזמן הזה. וזה לא פעם ראשונה ,שנייה ,או שלישית שזה קורה .
אני הורדתי 20 קילו מהמשקל שלי לפני שנה כאשר רק שלושה חודשים אולי מתוך הכמה חודשים שעשיתי את הדיאטה הזאתי הייתי במכון כושר. ואחרי ה-20 קילו אני עדיין נראיתי שרירי. למרות שבחיים לא התאמנתי תקופה של יותר מחודשיים רצוף ובחיים לא התאמנתי כבד.
לפני שנה וחצי הייתי עושה 60 קילו בנצ' כאשר שקלתי 15 קילו יותר. היום אני עושה 70 קילו בנצ' בלי להתאמן יותר מידי במכון. בשנה האחרונה התאמנתי בדיוק חודשיים במכון כושר. לא מעבר לזה. כאילו... יש מצב שהמסה שיש לי עכשיו היא טבעית וזה בדיוק מה שהגוף שלי צריך? אני לא אומר שאני מפסיק עם הספורט כי אני עדיין רוצה לעשות שכ"ס ומתח פעמיים בשבוע וריצה פעם בשבוע אבל לא מעבר לזה.