הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיציתי עם המכון כושר...

oranoran16

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
-5
70
1
יש לי את המסה ששאני רוצה שהיא לא גדולה מידי, ואני לא רוצה לחזור למכון יותר. איך לשמור על המסה? שוב היא לא גדולה מידי אז לא צריך להביא לי פה שיטות מטורפות כן?

יש לי את המסה ששאני רוצה שהיא לא גדולה מידי, ואני לא רוצה לחזור למכון יותר. איך לשמור על המסה? שוב היא לא גדולה מידי אז לא צריך להביא לי פה שיטות מטורפות כן?
אתה חושב שיש קסם שבו תוכל לשמור על המסה בלי להתאמן?
גם אם תיהיה על ניטראלי, זה עניין של זמן.

קצת היגיון עצמי.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שיש קסם שבו תוכל לשמור על המסה בלי להתאמן?
גם אם תיהיה על ניטראלי, זה עניין של זמן.

קצת היגיון עצמי.
תקשיב יש מצב שיש לי מסה שריר טבעית כאילו אני אסביר - אני לא התאמנתי חודשיים במכון כושר ואפילו הורדתי 4 קילו מאז הפעם האחרונה שם, חזרתי והמשקלים היו אותם משקלים מאז שהפסקתי. וגם לא עשיתי יותר מידי ספורט בזמן הזה. וזה לא פעם ראשונה ,שנייה ,או שלישית שזה קורה .
אני הורדתי 20 קילו מהמשקל שלי לפני שנה כאשר רק שלושה חודשים אולי מתוך הכמה חודשים שעשיתי את הדיאטה הזאתי הייתי במכון כושר. ואחרי ה-20 קילו אני עדיין נראיתי שרירי. למרות שבחיים לא התאמנתי תקופה של יותר מחודשיים רצוף ובחיים לא התאמנתי כבד.
לפני שנה וחצי הייתי עושה 60 קילו בנצ' כאשר שקלתי 15 קילו יותר. היום אני עושה 70 קילו בנצ' בלי להתאמן יותר מידי במכון. בשנה האחרונה התאמנתי בדיוק חודשיים במכון כושר. לא מעבר לזה. כאילו... יש מצב שהמסה שיש לי עכשיו היא טבעית וזה בדיוק מה שהגוף שלי צריך? אני לא אומר שאני מפסיק עם הספורט כי אני עדיין רוצה לעשות שכ"ס ומתח פעמיים בשבוע וריצה פעם בשבוע אבל לא מעבר לזה.

תקשיב יש מצב שיש לי מסה שריר טבעית כאילו אני אסביר - אני לא התאמנתי חודשיים במכון כושר ואפילו הורדתי 4 קילו מאז הפעם האחרונה שם, חזרתי והמשקלים היו אותם משקלים מאז שהפסקתי. וגם לא עשיתי יותר מידי ספורט בזמן הזה. וזה לא פעם ראשונה ,שנייה ,או שלישית שזה קורה .
אני הורדתי 20 קילו מהמשקל שלי לפני שנה כאשר רק שלושה חודשים אולי מתוך הכמה חודשים שעשיתי את הדיאטה הזאתי הייתי במכון כושר. ואחרי ה-20 קילו אני עדיין נראיתי שרירי. למרות שבחיים לא התאמנתי תקופה של יותר מחודשיים רצוף ובחיים לא התאמנתי כבד.
לפני שנה וחצי הייתי עושה 60 קילו בנצ' כאשר שקלתי 15 קילו יותר. היום אני עושה 70 קילו בנצ' בלי להתאמן יותר מידי במכון. בשנה האחרונה התאמנתי בדיוק חודשיים במכון כושר. לא מעבר לזה. כאילו... יש מצב שהמסה שיש לי עכשיו היא טבעית וזה בדיוק מה שהגוף שלי צריך? אני לא אומר שאני מפסיק עם הספורט כי אני עדיין רוצה לעשות שכ"ס ומתח פעמיים בשבוע וריצה פעם בשבוע אבל לא מעבר לזה.

ולמרות כל מה שכתבת,
עדיין לא הצלחתי להבין מה אתה בעצם שואל או רוצה.

• פותח/ת השרשור
ולמרות כל מה שכתבת,
עדיין לא הצלחתי להבין מה אתה בעצם שואל או רוצה.
לשמור על מסת השריר עם פעילות ספורטיבית כמה שיותר מינימלית. כאילו אני מחפש תוכנית שלא קשורה להרמת משקלים ומכון כושר.

לשמור על מסת השריר עם פעילות ספורטיבית כמה שיותר מינימלית. כאילו אני מחפש תוכנית שלא קשורה להרמת משקלים ומכון כושר.
בקצרה?
לא.

בהרחבה?
עדיין לא.

צר לי,
אבל אם אתה עצלן וחי בסרט שאם תפסיק להתאמן בגלל שצברת מסת שריר אתה תישאר כמו שאתה, אז אתה טועה.
אתה מוזמן לנסות כמובן ולהיווכח.

• פותח/ת השרשור
בקצרה?
לא.

בהרחבה?
עדיין לא.

צר לי,
אבל אם אתה עצלן וחי בסרט שאם תפסיק להתאמן בגלל שצברת מסת שריר אתה תישאר כמו שאתה, אז אתה טועה.
אתה מוזמן לנסות כמובן ולהיווכח.
אפילו לא שכיבות שמיכה ומתח? אני די אוהב לעשות את זה אבל לא בצורה מאומצת.
תקשיב המטרה שהצבתי לעצמי לפני שנה וחצי היא קוביות,להיות חטוב ובלה בלה בלה. ולאחרונה הבנתי שזה פשוט לא אני ואני לא ספורטאי ולא מתיימר להיות ספורטאי. אבל אם כבר יש לי מסת שריר אז חבל לי להרוס את זה.

לדעתי צריך קודם כול להגדיר מה זה מסה מבחינתו.
אולי כדי לשמר "מסה" כזאת לא צריך להתאמן בכלל?

זה לא עובד ככה. Use it or lose it זה המוטו
אני לא יודע למה אתה מרגיש שמיצית, אולי הגיע הזמן לגוון קצת, אבל בכל מקרה אתה יכול לשמר בכיף את המסה שיש לך
עם 3 אימונים בשבוע שכל אחד מהם לא אורך יותר מ-40/50 דקות ולדעתי זה שווה את זה

תעשה ss

לדעתי צריך קודם כול להגדיר מה זה מסה מבחינתו.
אולי כדי לשמר "מסה" כזאת לא צריך להתאמן בכלל?
בדיוק מה שחשבתי
לפי מה שאתה מתאר אני חושב שאין לך כל כך מסת שריר, זתומרת אני לא מנסה להעליב או לפגוע, יכול להיות שאתה נראה סבבה, לעצמך אתה נראה אולי שרירי וזה. אבל לפי מה שאתה מתאר איך התקופת אימונים שלך נראית, אני לא חושב שבנית מסת שריר בצורת אימונים כזאת, בטח שלא מסה שצריך משהו מעבר לאולי מתח ומקבילים בשביל לתחזק

זה שתנסה לשכנע אותנו יגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך כשתפסיק להתאמן?

אין דבר כזה לשמר בלי להתאמן אם המסה קטנה fbw של פעמיים בשבוע במאזן נטרלי יספיק כל דבר שהוא פחות מזה לא.

חחחחח,מה אתם בכלל עוזרים לו ? הוא חושב שיש לו מסה ואני מוכן להתערב שתכלס אין לו,הוא עצלן ולא רוצה להיות ספורטאי,תנו לו להיות בטטה מגיע לו זה מה שהוא רוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית