ייעוץ ארוחת ערב - שומן וחלבון בלבד

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, התחלתי לבנות תפריט קודם כל לתקופה של הניטרלי.
בקיצור, הגעתי ל 1700 קלוריות ( אני צריך להגיע ל 2300 ), 140 גר' חלבון ( צריך בסביבות ה 160-180 ), שומן 60, ופחמימה 150.
עכשיו הבעיה היא שיש לי להשלים בסביבות ה 600 קלוריות ( אפשר גם נשנושים, ארוחות קטנות לפני אימון וכיו"צ ) אבל שיהיה רק משומן כי הצבתי לעצמי רף של עד 150 גר' פחמימה לתפריט ( כי בכל זאת המטרה היא AD ).
בקיצור, בצהריים יש לי עם ה 300 גר' חזה עוף כוס וחצי אורז ( סביבות ה 225 גר' אורז ) ובטטה קטנה ( סביבות ה 100 ומשהו גר' בטטה ).
כדאי להוריד את האורז לכוס ולהחליף במקור שומן אחר ?
ואם כן אז במה ( שיתווסף לארוחת צהריים ).
בקיצור, אני צריך מקורות שומן טובים ורעיונות טובים לתפריט שלי.
נ.ב. יש גם אבקת חלבון להוסיף ככה שכעיקרון אני צריך להוסיף בעצם 600 ולא 700.

• פותח/ת השרשור
טחינה,שקדים,בוטנים,קשיו,חמאת בוטנים... לא חסר
יש לי בבית רק טחינה גולמית משומשום מלא, וזה גועל נפש לדעתי עם טעם לוואי מטורף.
שקדים, בוטנים, אגוזי קשיו ומלך, יש לי אותם בצנצנת בבית שהכנתי, ואני אוכל כל יום 40 גר' מהמיקס הזה.
חמאת בוטנים סתם ככה ? לא כיף.

אז תוריד קצת מהאורז ותוסיף לחם קל ותאכל איתו את החמאת בוטנים... מה גם שזה הולך גם עם חזה עוף

טחינה,שקדים,בוטנים,קשיו,חמאת בוטנים... לא חסר
לא רוצה לבאס אבל בכל מה שציינת יש אומגה 6 והרבה. זה להכנס תכלס לדברים שולים ובתכלס מה שכתבת פה זה אחלה דברים ויש להם את היתרונות שלהם בשקדים נגיד יש המון מגנזיום ובטחינה גולמית יש גם הרבה מינרלים שכרגע אני לא זוכר,אבל אם כבר ארוחת ערב אז שים חמאה על אש קטנה חכה דקה וזרוק על זה כמה ביצים,אפשרי לקשקש/לשים מעל 2 פרוסות גבנ''צ 28,טונה זה אחלה אופציה,או עוד בשר שזאת תמיד התשובה להכל.
Try me. תן לי משהו שהתשובה שלו לא יכולה להיות מתוקנת בעוד בשר.

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לבאס אבל בכל מה שציינת יש אומגה 6 והרבה. זה להכנס תכלס לדברים שולים ובתכלס מה שכתבת פה זה אחלה דברים ויש להם את היתרונות שלהם בשקדים נגיד יש המון מגנזיום ובטחינה גולמית יש גם הרבה מינרלים שכרגע אני לא זוכר,אבל אם כבר ארוחת ערב אז שים חמאה על אש קטנה חכה דקה וזרוק על זה כמה ביצים,אפשרי לקשקש/לשים מעל 2 פרוסות גבנ''צ 28,טונה זה אחלה אופציה,או עוד בשר שזאת תמיד התשובה להכל.
Try me. תן לי משהו שהתשובה שלו לא יכולה להיות מתוקנת בעוד בשר.
אם אתה שומר כשרות ואוכל חלב בארוחה ( כמוני )

למה הוא צריך להתעסק באומגה 6? זה ממש לא קריטי לדעתי.
הוא לא אבל לדעתי עדיף כבר להוסיף שומן רווי כי יש לו פאקינג 60 גרם שומן ככה שלא יכול להיות שיש לו יותר מ60 גרם שומן רווי בתפריט שזאת כבר בעיה בפני עצמה.

הוא לא אבל לדעתי עדיף כבר להוסיף שומן רווי כי יש לו פאקינג 60 גרם שומן ככה שלא יכול להיות שיש לו יותר מ60 גרם שומן רווי בתפריט שזאת כבר בעיה בפני עצמה.
האמת שהגישה שלי גרם שומן זה גרם שומן לא משנה ממה הוא בא מה גם שהוא רוצה ad אז בכלל אין בעיה עם שומן רווי

• פותח/ת השרשור
הגעתי בסוף ל 100 גר׳.

האמת שהגישה שלי גרם שומן זה גרם שומן לא משנה ממה הוא בא מה גם שהוא רוצה ad אז בכלל אין בעיה עם שומן רווי
זו לא גישה בריאה
אומגה 6 מקדם דלקתיות וזה משהו שאתה אמור לנסות להמנע ממנו.
מה גם שזה שומן שאפשר בקלות להמנע ממנו, פשוט לא לאכול שמן שמקורו בזרעים ולא לאכול כל מיני פיצוחים.

זו לא גישה בריאה
אומגה 6 מקדם דלקתיות וזה משהו שאתה אמור לנסות להמנע ממנו.
מה גם שזה שומן שאפשר בקלות להמנע ממנו, פשוט לא לאכול שמן שמקורו בזרעים ולא לאכול כל מיני פיצוחים.
שמע בסך הכל שקדים ואגוזים זה סבבה,אבל לדעתי רק אם אתה מתסף באומגה 3 כי אם לא פשוט יהיה יחס עצום בין האומגה 6 ל3
יש לשקדים ואגוזים את היתרונות שלהם

• פותח/ת השרשור
שמע בסך הכל שקדים ואגוזים זה סבבה,אבל לדעתי רק אם אתה מתסף באומגה 3 כי אם לא פשוט יהיה יחס עצום בין האומגה 6 ל3
יש לשקדים ואגוזים את היתרונות שלהם
אם נגיד אני אוכל 40 גר׳ ביום מהמיקס שלי ( בוטנים, שקדים, אגוזי מלך וקשיו - הכל קלוי בלי מלח ) אני אמות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית