הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה בחשק מיני

• פותח/ת השרשור kdr20
  • פורסם בתאריך

kdr20

משתמש מתחיל
189
33
נק' מוניטין:
86
189
33
שלום לכולם..
אני בן 23 ליפני כשנה וחצי החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל להתאמן ברצינות. מרבית חיי עסקתי בהמון תחומי ספורט ( חדר כושר ,כדורגל,טניס,גודו,שחייה) ולא ראיתי מזה אף פעם תוצאות משמעותיות.
ליפני כשנה וחצי התחלתי לקרוא וללמוד מה צריך לעשות כדי שיתחילו לראות תוצאות.
חישבתי קלוריות עשיתי תוכניות אימון, תקופות מסה, תקופות חיטוב נייטראלי והכל.
אך עם הזמן הרגשתי שהחשק והרעב המיני שלי יורד.
פעם אם הייתי יכול להיות עם מישהי בלילה ולתת עבודה כמו שצריך מספר פעמים אז היום אחרי פעם אחת אני כבר לא מסוגל לזוז אחרי אם זה ובכלל הצלחתי לסיים את מה שתהחלנו..הרגשה שאני גמור כיאלו אני אחרי אימון רגליים מתיש
לא חסר לי אפשרויות להוכיח את עצמי אבל מצד שני אני לא מבזבז בגלל זה אפשרויות אבל אני פשוט מרגיש שזה כבר לא כמו פעם.
מישהו ניתקל בתופעה כזאת?
יש דברים שאפשר לעשות? ( לא אני לא אתחיל עם ויאגרות בגיל כלכך צעיר)
אולי אפשר לשנות משהו בתזונה?
אשמח לעזרתכם הרצינית והכנה.
תודה לכולם

לך תבקש מרופא בדיקת טסט, תגיד לו שיש לך ירידה בחשק והזקפות נהיו חלשות.
סמוך עליי, הייתי צריך להלחם בשיניים כדי לקבל פרופיל הורמונלי מלא, תתחיל מטסט פשוט

תבדוק את רמות הויטמין D שלך.

טסטוסטרון מושפע מאוד מרמות ויטמין D, ואם יש לך עליה משמעוית בליבידו ובפעילו תהמינית לאחר נטילת מולטי ויטמין, הייתי ניגש לבירור רמות ויטמין D 25OH, ועל הדרך מבקש גם בדיקת רמות PTH וזרחן בדם.

אין לי בעיות של אונות בלעדיו... אבל שאני לוקח אני משום מה יותר חרמן זאת בעיה?

• פותח/ת השרשור
זה מה שהצלחתי להוציא מהרופאה האם זה מספיק?
פלוס בדיקת testosterone total 04402

קבצים מצורפים

• 14247881964681980947134.jpg
    14247881964681980947134.jpg
    KB 41.8 · צפיות: 190
  • 1424788395506-432931424.jpg
    1424788395506-432931424.jpg
    KB 23.9 · צפיות: 184
זה מה שהצלחתי להוציא מהרופאה האם זה מספיק?
פלוס בדיקת testosterone total 04402

לבירור ראשוני זה מעולה.
אין לי בעיות של אונות בלעדיו... אבל שאני לוקח אני משום מה יותר חרמן זאת בעיה?

אם ויטמין משפיע בצורה משמעותית על החרמנות, ולא מדובר באפקט פלסאבו, אז זה אומר שיש מחסור מאותו ויטמין בגוף.

חשק מיני מושפע מרמות טסט בדם, ואחד הויטמינים החשובים לויסות /ייצור טסט זה ויטמין D, שהוא נמצא בתוסף שלך.

לכן מבחינה רפואית החשק המיני זה נחמד, אבל אם זה מעיד מבלי ששמת לב על מחסור בויטמין D, כדאי שתדע כמה חסר לך, כי יש לו משמעויות הרבה יותר גדולות מחשק מיני על הגוף.

חשק מיני מושפע מרמות טסט בדם, ואחד הויטמינים החשובים לויסות /ייצור טסט זה ויטמין D, שהוא נמצא בתוסף שלך.

לכן מבחינה רפואית החשק המיני זה נחמד, אבל אם זה מעיד מבלי ששמת לב על מחסור בויטמין D, כדאי שתדע כמה חסר לך, כי יש לו משמעויות הרבה יותר גדולות מחשק מיני על הגוף.
רגע אז ויטמין d הגוף מקבל מהשמש,
אני עובד לילות וישן בערך מ7 עד 5 בצהרים ואני לא ממש נחשף לשמש אני חייב לתסף בויטמין הזה?

עומד לי איזה חמש פעמים ביום,רוצה להחליף ?
זהו?
חח בגיל שלך זה היה קורה לי 5 פעמים בשעה (לא צוחק), לא מעט פדיחות קרו לי..

רגע אז ויטמין d הגוף מקבל מהשמש,
אני עובד לילות וישן בערך מ7 עד 5 בצהרים ואני לא ממש נחשף לשמש אני חייב לתסף בויטמין הזה?

זהו?
חח בגיל שלך זה היה קורה לי 5 פעמים בשעה (לא צוחק), לא מעט פדיחות קרו לי..
רק בן 14 תן לי להיות תמים. אבל זה ברגעים הכי לא טובים תמיד בא לו לעמוד שנייה לפני הצלצול להפסקה מה אכפת לי יעמוד בשיעור אז לא רואים כלום כי אני יושב

רק בן 14 תן לי להיות תמים. אבל זה ברגעים הכי לא טובים תמיד בא לו לעמוד שנייה לפני הצלצול להפסקה מה אכפת לי יעמוד בשיעור אז לא רואים כלום כי אני יושב
איזה תמים איזה על מי אתה עובד
היום ילדים בני 14 כבר אונסים ושוכבים עם מורות חח

• פותח/ת השרשור
תנצל את זה
חחחח חוזר בי לא ידעתי שאתה בן 14..
תתחיל לשפשף אבל אל תשכח 8 חזרות כל יד

מולטי ויטמין ידוע כהויאגרה של הטבע.
סתם ברצינות, לא יודע מה יש בו אבל בתקופות שאני לוקח אותו אני חרמן כל הזמן וגם זכור לי שהיה פה פעם נושא על זה. אין לי מושג למה
עכשיו הכל ברור לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית