עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ad אתה עושה העמסה כדי למלא מחדש מאגרי גליקוגן כי הדיאטה היא ללא פחמימות.
פליאו זה לא אומר ללא פחמימות, רק אומר לא מעובדות, אפשר להגיע לכמויות פחמימות גדולות בפליאו.
ואם מישהו שהוא פליאו מחטב, דעתכם על העמסות ?פליאו זה לא דיאטה כמו שאנשים חושבים זאת תזונה שמבוססת על אמונה מסוימת שאומרת שכל מה שמעובד=חרא, והאדם הקדמון שהיה חי על בשר ועל מוצרים מן הטבע היה כביכול בריא יותר, יש כל מיני מאכלים שכן מותר ושלא מותר וכאלה שמותר מעט..
יש אתרים של זה וקבוצות בפייסבוק אתה מוזמן להכנס ולקרוא קצת...
Ad זה בכלל סוג של דיאטה למטרת חיטוב וימי העמסה נחוצים בסוג קיצוני כזה של דיאטה, משלל סיבות שאין לי כוח להסביר כרגע אולי כשאני אקום
הכל תלוי בכמות הפחמימה היומיתואם מישהו שהוא פליאו מחטב, דעתכם על העמסות ?
בפייסבוק וכו׳ כבר נכנסתי כמעט לפני שנה.פליאו זה לא דיאטה כמו שאנשים חושבים זאת תזונה שמבוססת על אמונה מסוימת שאומרת שכל מה שמעובד=חרא, והאדם הקדמון שהיה חי על בשר ועל מוצרים מן הטבע היה כביכול בריא יותר, יש כל מיני מאכלים שכן מותר ושלא מותר וכאלה שמותר מעט..
יש אתרים של זה וקבוצות בפייסבוק אתה מוזמן להכנס ולקרוא קצת...
Ad זה בכלל סוג של דיאטה למטרת חיטוב וימי העמסה נחוצים בסוג קיצוני כזה של דיאטה, משלל סיבות שאין לי כוח להסביר כרגע אולי כשאני אקום
אבל הרבה יותר קשה להם להגיע לכמויות פחמימה האלה, ובתכלס, הם גם לא בדיוק נוגעים בזה.ad אתה עושה העמסה כדי למלא מחדש מאגרי גליקוגן כי הדיאטה היא ללא פחמימות.
פליאו זה לא אומר ללא פחמימות, רק אומר לא מעובדות, אפשר להגיע לכמויות פחמימות גדולות בפליאו.
בקילוגרם כתוב שצריך יומיים בשבוע ( אחרי 5 הימים של ה AD ) להעמיס בכמויות גדולות, ובתכלס שישי שבת אני לא שולט בדיוק על מה שאני אוכל ( לפחות רוב הארוחות ), זה תמיד ג׳חנון ( שלמרות שרציתי לא לגעת, עדיין לא נמנעתי ) או חמין בשבת, ובשישי תוקפים, מתחילים בדג וסלטים ואי אפשר לדעת איפה תסיים.הכל תלוי בכמות הפחמימה היומית
אם תגיע ל100 פחמימה העמסה אחת לשבועיים תעשה טוב
אם אתה על 50 ומטה אפשר אחת לשבוע כמו בad
אני יודע שנהיה פה טרנד שהעמסות זה מיותר אבל לדעתי זה הכרחי בדל פחמימה גם מטעמי דיאטה ושימור חילוף חומרים וגם כדי לשמור על טיפה שפיות, וכמובן למלא את מאגרי הגליקוגן.
בטח שזה משנה העמסה זה לא תאכל מה בזין שך, ג׳חנון זה בצק מלא שמן גרוע מאוד להעמסה ובהעמסה אוכלים רק בעיקר פחמימה ומפחיתים כמעט לגמרי את השומןבפייסבוק וכו׳ כבר נכנסתי כמעט לפני שנה.
מה שמעניין אותי, אם יש סיבה ליומיים העמסה ואם יום אחד לא מספיק ?
אבל הרבה יותר קשה להם להגיע לכמויות פחמימה האלה, ובתכלס, הם גם לא בדיוק נוגעים בזה.
בקילוגרם כתוב שצריך יומיים בשבוע ( אחרי 5 הימים של ה AD ) להעמיס בכמויות גדולות, ובתכלס שישי שבת אני לא שולט בדיוק על מה שאני אוכל ( לפחות רוב הארוחות ), זה תמיד ג׳חנון ( שלמרות שרציתי לא לגעת, עדיין לא נמנעתי ) או חמין בשבת, ובשישי תוקפים, מתחילים בדג וסלטים ואי אפשר לדעת איפה תסיים.
בגלל זה אני שואל כי אין לי בעיה להעמיס פחמימה, אבל אני לא בדיוק סופר כמויות וזה.
זה עד כדי כך משנה ( לפחות בארוחת שישי, ובכל שבת שיש חמין או ג׳חנון או שניהם ) שאני לא בדיוק דופק חשבון ?
ברור שאני נשאר בגירעון קלורי, אבל אני לא בדיוק מסתכל על מה אני אוכל.בטח שזה משנה העמסה זה לא תאכל מה בזין שך, ג׳חנון זה בצק מלא שמן גרוע מאוד להעמסה ובהעמסה אוכלים רק בעיקר פחמימה ומפחיתים כמעט לגמרי את השומן
אם אתה עושה יומיים אז אל תעשה במאזן חיובי אלא תשמור על אותה כמות קלוריות כמו בשאר הימים רק שההרכב יהיה ברובו פחמימה 70%
וואי וואי נתת לי לגיטמציה להעמסות חצי שעה אחרי שכתבת פה הלכתי עם ההורים שלי למסעדה לאבא שלי היה קופון לעיקרית ושני קינוחיםבטח שזה משנה העמסה זה לא תאכל מה בזין שך, ג׳חנון זה בצק מלא שמן גרוע מאוד להעמסה ובהעמסה אוכלים רק בעיקר פחמימה ומפחיתים כמעט לגמרי את השומן
אם אתה עושה יומיים אז אל תעשה במאזן חיובי אלא תשמור על אותה כמות קלוריות כמו בשאר הימים רק שההרכב יהיה ברובו פחמימה 70%
איך אתה יודע על כמה קלוריות אתה עומד אם אתה לא מסתכל מה אתה אוכל..ברור שאני נשאר בגירעון קלורי, אבל אני לא בדיוק מסתכל על מה אני אוכל.
ומה עדיף, פעם בשבוע יום העמסה או יומיים ?
ובכללי, אין לי מושג כל כל איך להיכנס לדל פחמימה ואיך לבנות תפריט, אני בינתיים על ניטרלי פחות או יותר עם 150-200 פחמימה ביום.
יודעים בערך אחי.. אני גם לא בדיוק סופר אבל אני יודע שבסופו של יום אני על גרעון 300+ בדרך כלל בין 300-700איך אתה יודע על כמה קלוריות אתה עומד אם אתה לא מסתכל מה אתה אוכל..
עדיף במקרה כזה כבר לעשות יום אחד של העמסה
העיקר חופר כמה פליאו זה טוב ודל פחמימה זה מעולה ופחמימה זה חרא ובכלל אין צורך וחשק בזה ופחמימות הם אלה שהתחילו את כל המלחמות בעולם...😛וואי וואי נתת לי לגיטמציה להעמסות חצי שעה אחרי שכתבת פה הלכתי עם ההורים שלי למסעדה לאבא שלי היה קופון לעיקרית ושני קינוחים
קיצר הם התפוצצו מהעיקרית יצא שאכלתי פיצה בגודל חצי משפחתית בערך ועוד חצי מהסלט של אמא שלי ואז סופלה שוקולד עם כדור גלידה וניל וופל בלגי עם שני כדורי גלידה אחד וניל ואחת שוקולד
פליאו עחי!
במסה אני מבין את הגישה הזאת אני בעצמי עושה אותה, בחיטוב אתה רוצה לסיים כמה שיותר מהר ולאבד כמה שפחות שריר, עדיף לדבוק בתפריט מסודר/ספירת קלוריות באפליקציה כלשהי, ככה גם התקיעה שלך תגיע בשלב יותר מאוחר.יודעים בערך אחי.. אני גם לא בדיוק סופר אבל אני יודע שבסופו של יום אני על גרעון 300+ בדרך כלל בין 300-700
חלש אתה...וואי וואי נתת לי לגיטמציה להעמסות חצי שעה אחרי שכתבת פה הלכתי עם ההורים שלי למסעדה לאבא שלי היה קופון לעיקרית ושני קינוחים
קיצר הם התפוצצו מהעיקרית יצא שאכלתי פיצה בגודל חצי משפחתית בערך ועוד חצי מהסלט של אמא שלי ואז סופלה שוקולד עם כדור גלידה וניל וופל בלגי עם שני כדורי גלידה אחד וניל ואחת שוקולד
פליאו עחי!
אני יעשה יום אחד של העמסה, בשישי מקסימום אני יאכל רק בערב קצת פחמימה נורמלית וגם לא בטוח.איך אתה יודע על כמה קלוריות אתה עומד אם אתה לא מסתכל מה אתה אוכל..
עדיף במקרה כזה כבר לעשות יום אחד של העמסה
בדיוק, במסה לא היה לי תפריט בכלל.יודעים בערך אחי.. אני גם לא בדיוק סופר אבל אני יודע שבסופו של יום אני על גרעון 300+ בדרך כלל בין 300-700
יכול להיות שאני פדוט אשתמש באפליקציה, הבעיה באפליקציות הן שהאפליקציות לא בדיוק מדוייקות ושלא תמד יש את כל סוגי האוכל.במסה אני מבין את הגישה הזאת אני בעצמי עושה אותה, בחיטוב אתה רוצה לסיים כמה שיותר מהר ולאבד כמה שפחות שריר, עדיף לדבוק בתפריט מסודר/ספירת קלוריות באפליקציה כלשהי, ככה גם התקיעה שלך תגיע בשלב יותר מאוחר.
Myfitnesspalחלש אתה...
נו טוב, כיתה י׳.
אני יעשה יום אחד של העמסה, בשישי מקסימום אני יאכל רק בערב קצת פחמימה נורמלית וגם לא בטוח.
ובימי שישי-שבת הייתי אוכל כל היום לפי התפריט עד הארוחות ה׳מיוחדות׳ שבהן הייתי פשוט אוכל כמות קטנה וזהו.
בדיוק, במסה לא היה לי תפריט בכלל.
יכול להיות שאני פדוט אשתמש באפליקציה, הבעיה באפליקציות הן שהאפליקציות לא בדיוק מדוייקות ושלא תמד יש את כל סוגי האוכל.
יש לי כבר, לא כל סוגי האוכל אבל כמעט כולם.Myfitnesspal
מדויק
כל סוגי האוכל
אפשרות להכנסה ידנית
אפשרות לקריאת ברקודים עם המצלמה של הפלאפון
אני לוקח קופסאות עם אורז וחזה עוף ומחמם במיקרוגל של החדר מורים, די עם התירוצים האלה שזה מתקרריש לי כבר, לא כל סוגי האוכל אבל כמעט כולם.
בכל מקרה, יש לך טיפים לדברים שקל לקחת לבית ספר ולאכול ( ושזה לא קוטג׳ עם כפית או חזה עוף שמתקרר ) ושיתאימו ?
ונ.ב. קטן, זה כדאי לעשות חלבון פי 2 כרגיל ואז כל השאר שומן או לעשות לפי האחוזים כמו בקילוגרם ?
יש בסופר "חלה קלה" 33 קלוריות לפרוסה, שים בפנים קוטג\גבינה וביצה.יש לי כבר, לא כל סוגי האוכל אבל כמעט כולם.
בכל מקרה, יש לך טיפים לדברים שקל לקחת לבית ספר ולאכול ( ושזה לא קוטג׳ עם כפית או חזה עוף שמתקרר ) ושיתאימו ?
ונ.ב. קטן, זה כדאי לעשות חלבון פי 2 כרגיל ואז כל השאר שומן או לעשות לפי האחוזים כמו בקילוגרם ?
דבר ראשון אורז זה לא AD אז לא מעניין.אני לוקח קופסאות עם אורז וחזה עוף ומחמם במיקרוגל של החדר מורים, די עם התירוצים האלה שזה מתקרר
AD.יש בסופר "חלה קלה" 33 קלוריות לפרוסה, שים בפנים קוטג\גבינה וביצה.