הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש חגורה, מתלבט כמה מומלץ להשקיע.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
בעבר לא התעמקתי בחשיבות של סוג החגורה, אורך זהה מקדימה ומאחורה, וכו'. החגורה שלי צרה מקדימה ואתמול השאלתי מחבר לסט אחד בסקוואט את החגורה שלו (חגורת בד של נייק, באורך אחיד) והרגשתי שהתמיכה ברמה אחרת לגמרי, הסט היה קל בצורה שונה והרגשתי טוב.
אני שוקל 69-70 ק"ג על 1.63 גובה. משקלי עבודה לחמישיות כרגע 135 סקוואט, 140 דדליפט. מעוניין לקנות חגורה איכותית ברמה הנדרשת, כמובן לקחתי בחשבון שאני קטן פיזית ולא אגיע למשקלים שמצריכים את החגורות היקרות כמו אינזר שנתקלתי בה כשחיפשתי פה המלצות בפורום.
ראיתי פה המלצות גם על RDX, האם היא נחשבת איכותית ביחס למחיר ועמידה לאורך זמן? לצורך השוואה את החגורה הנוכחית שלי קניתי ב80 ש"ח, מחיר כמעט זהה, והיא לא יעילה במיוחד.

עריכה:
אני רואה בתמונות שהרוחב של הRDX מקדימה צר מדי. אשמח להמלצות על חגורה מתאימה יותר

• פותח/ת השרשור
אורי,
מה משקלי העבודה שלך בסקוואט שעבור זה הזמנת חגורה?

שואל מתוך סקרנות.
מניח שגם אני אקנה מתישהו.

לא גבוהים, בזמן האחרון אני עובד בעצימות נמוכה אבל מעריך 5RM בסביבות 150 ק"ג(HB). אחת הסיבות שהחלטתי להזמין היא כי שמתי לב שאני כבר לא מצליח להחזיק את הבטן בפנים כשאני יורד לסטים כבדים, כמו בעבר.

לא גבוהים, בזמן האחרון אני עובד בעצימות נמוכה אבל מעריך 5RM בסביבות 150 ק"ג(HB). אחת הסיבות שהחלטתי להזמין היא כי שמתי לב שאני כבר לא מצליח להחזיק את הבטן בפנים כשאני יורד לסטים כבדים, כמו בעבר.
אתה 1.63 ושוקל 69 ואומר ש 150 ב HB זה לא גבוה?
יש לך סטנדרטים גבוהים, זה מה שחשוב 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית