הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים שהחלו ביד ועברו לכתף

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אהלן.
מתאמן כ3 שנים הייתי בסייקל אם זה משנה משהו.
ביצעתי הורדת ידיים עם חבר ויומיים לאחר מכן באימון חזה היו לי כאבים מטורפים שייחסתי לtennis elbow.
לאחר הפסקה של שבוע חזרתי למכון ובאימונים לא הרגשתי את היד כמעט למעט תרגיל פול אובר.
ביום חמישי הגיע אימון רגליים שבו הרגשתי את היד/כתף כואבות (בעיקר בתרגילים שהחזקתי את המוט על הגב).
ביום ראשון כשחזרתי לחד"כ הכאב כבר היה יותר לכיוון הכתף ומאז הכאב התחזק לרמה שקשה לי להרים את היד קדימה (איזור כתף קדמית).
טופלתי באטופן וארקוקסיה ולא בדיוק מרגיש שיפור, כמובן שאני בבדיקות אך בU.S לא גילו כלום והמליצו לי על פיזותרפיה.

למישהו יש עצות?

נשמע ששמת עומס יתר על מייצבי הכתף, מה שגרם לחוסר איזון בין הכוחות הפועלים עליה.
לא מבין למה אתם ממשיכים לרוץ לקחת נוגדי דלקת בלי להתייעץ קודם...
אתה בהחלט צריך פיזיותרפיה להשבת האיזון השרירי, כמובן שאם יתגלה שיש עניין נוסף שקשור לטניס אלבו או כל דבר אחר (מה שפחות סביר), גם אליו צריך להתייחס.

• פותח/ת השרשור
זה כדור שהאורטופד שלי המליץ עליו.
הפיזיותרפיסטית לא עשתה הרבה חוץ מלהגיד לי לא להעמיס על הכתף ולטעון שזה כאב בגיד שיחלוף עם מנוחה.

יש אורטופדים שרושמים נוגדי דלקת כמו סוכריות, זה לא הופך את זה לבסדר.
לגביי הפיזיותרפיה, קשה לי להתייחס בצורה ספציפית לבעיה מבלי לבדוק אותך וייתכן שהיא צודקת, אבל בד"כ רצוי להגיע לפיזיותרפיסט עם אוריינטציה ספורטיבית כדי לאבחן ולטפל בבעיה שקשורה לספורט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית