הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בשיפור תוכנית חיטוב (FBW)

שששש

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
אז ככה , אני התחלתי חיטוב לא מזמן בשביל להוריד את "השומן העיקש" מהבטן התחתונה והצדדים. אני משלב בתוכנית תרגילים לפי היכולת הטכנית שלי , איפה שאני מתאמן אין מכשירים כמעט.

A:
דדליפט- 6*2
בנץ פרס - 8*4
חתירה - 6*3
מילטרי פרס - 6*3
כפיפת מרפקים במוט דאבליו - 10*3
פשיטת מרפקים בפולי עליון - 12*3
שכיבות שמיכה יהלום - 12*3
מקבילים רחב- 10*3
ותרגילי בטן שקיבלתי מחבר בשייטת - 10 דקות לפחות

B:
אירובי- ריצה , ריצה על הליכון , ספינינג , ספרינטים , קפיצה בחבל , כדורגל. לפי בחירה ומצב מזג האוויר

ABAXAXB
יום ראשון: משקולות A
יום שני: אירובי B
יום שלישי משקולות A
יום רביעי: מנוחה X
יום חמישי: משקולות A
יום שישי: מנוחה X
יום שבת: אירובי B

אז מה צריך לשפר? תוכנית טובה לחיטוב?

*אני רוצה לציין שאני לא עושה סקוואטים מבחירה ובעיות אישיות

אני לא חושב שהתוכנית הזאת תעבוד. הנפח שלה גדול מדי לחיטוב ושילוב של 3 תרגילים מורכבים שחוזרים על עצמם כל אימון לא יעזרו לך אלה להפך.
ממליץ לך לשנות אותה לתוכנית AB ולבסס אותה על SS עם פיצולים לשרירים קטנים ולעשות אותה 3 פעמים בשבוע.
בנוסף לזה כשאתה עושה אירובי על ימי מנוחה אתה מפריע להתאוששות שלך מה שיפגע לך בסופו של דבר במשקלי העבודה. ממליץ לך אם יש לך את האפשרות להעביר את אימוני האירובי לסוף האימון האנאירובי כדי למקסס את ההתאוששות שלך.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהתוכנית הזאת תעבוד. הנפח שלה גדול מדי לחיטוב ושילוב של 3 תרגילים מורכבים שחוזרים על עצמם כל אימון לא יעזרו לך אלה להפך.
ממליץ לך לשנות אותה לתוכנית AB ולבסס אותה על SS עם פיצולים לשרירים קטנים ולעשות אותה 3 פעמים בשבוע.
בנוסף לזה כשאתה עושה אירובי על ימי מנוחה אתה מפריע להתאוששות שלך מה שיפגע לך בסופו של דבר במשקלי העבודה. ממליץ לך אם יש לך את האפשרות להעביר את אימוני האירובי לסוף האימון האנאירובי כדי למקסס את ההתאוששות שלך.

אתה יכול לתת לי דוגמא לתוכנית כמו שאמרת? את האמת לא מסתדר לי SS בחיטוב נשמע לי מופרך...
תודה לך

• פותח/ת השרשור
זה ישנה אם אני ארים מוט דאבל יו בשביל יד קידמית במקום ויעשה תרגיל פולי במקום מקבילים?
תרגילי פולי יעילים פחות. אין שום בעיה אם להשתמש במוט w.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית