הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שייק חלבון / חטיף חלבון

מישל

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
היי. התחלתי להתאמן במכון כושר לפני כשבועיים בערך, כמובן שהביאו לי תוכנית של מתחילים.. במהלך השיחה עם המאמן הוא אמר שאני צריך להתחיל לקחת חלבון, וכמובן אמר בוא תקנה.. אמרתי לא תודה, יש לי בבית. השאלה שלי, האם אני באמת צריך את זה? זה באמת הכרחי? ואם כן, עד כמה? הרי אני לא מתאמן ממש חזק, בסך הכל מתחיל. אני שוקל 85.1 וגובה 1.85 בערך. רוצה להרזות בעיקר. תודה!
עוד שאלה על הדרך, שיבולת שועל, כדאי לאכול במהלך דיאטה? אשמח אם תפרטו לי גם על היתרונות של זה.

אני אישית לוקח תחלבון הזה אחרי אימון כי אין לי כוח להתחיל לאכול טונה וכו'.. שותה תחלבון הזה בשניה, מגיע הביתה ודופק ארוחה טובה
זה עניין של נוחות, ומחיר. בתאכלס זה יוצא יותר זול מקופסת טונה ולחם.
תעשה את החושבים שלך, חובה זה לא

היי. התחלתי להתאמן במכון כושר לפני כשבועיים בערך, כמובן שהביאו לי תוכנית של מתחילים.. במהלך השיחה עם המאמן הוא אמר שאני צריך להתחיל לקחת חלבון, וכמובן אמר בוא תקנה.. אמרתי לא תודה, יש לי בבית. השאלה שלי, האם אני באמת צריך את זה? זה באמת הכרחי? ואם כן, עד כמה? הרי אני לא מתאמן ממש חזק, בסך הכל מתחיל. אני שוקל 85.1 וגובה 1.85 בערך. רוצה להרזות בעיקר. תודה!
עוד שאלה על הדרך, שיבולת שועל, כדאי לאכול במהלך דיאטה? אשמח אם תפרטו לי גם על היתרונות של זה.

אהלן מישל, קודם כל ברוכים הבאים לפורום.
בנוגע למשקל - המשקל שלך נשמע יחסית בסדר לגובה שלך .
בנוגע למטרה שלך - כן מומלץ לקנות אבקת חלבון כי זה יעזור לך להגיע לכמות היומית של חלבון ,
אלא אם כן אתה מצליח להגיע לזה גם בלי אבקה .
שזה בסביבות ה-160/170 גרם חלבון ליום .

עכשיו לפני שאתה הולך לקנות אבקת חלבון בחד״כ
תרשום לנו פה מה שם החברה שאתה קונה , כמה ק״ג הקופסא שאתה אמור לקנות, ומה המחיר
כדי שנדע להגיד לך האם זה מחיר נורמלי ולא יקר מדי.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אהלן מישל, קודם כל ברוכים הבאים לפורום.
בנוגע למשקל - המשקל שלך נשמע יחסית בסדר לגובה שלך .
בנוגע למטרה שלך - כן מומלץ לקנות אבקת חלבון כי זה יעזור לך להגיע לכמות היומית של חלבון ,
אלא אם כן אתה מצליח להגיע לזה גם בלי אבקה .
שזה בסביבות ה-160/170 גרם חלבון ליום .

עכשיו לפני שאתה הולך לקנות אבקת חלבון בחד״כ
תרשום לנו פה מה שם החברה שאתה קונה , כמה ק״ג הקופסא שאתה אמור לקנות, ומה המחיר
כדי שנדע להגיד לך האם זה מחיר נורמלי ולא יקר מדי.

בהצלחה!
בעיקרון יש לי כבר אבקת חלבון בבית.. אבל זה באמת הכרחי? זה ישפיע בצורה כלשהי אחרי כמה שבועות? הרי אני חא מתאמן ממש ממש חזק, אימון רגיל נכון לעכשיו, של מתחילים.

זה לא ישפיע עלייך גם עוד 30 שנה,
אין קשר בזה שאם תיקח אבקה אתה תהיה שרירן.
בשביל לבנות שריר צריך לאכול - וחלק מהתהליך שגורם לגדילה,התפתחות זה הפלוס הקלורי שאתה צריך להיות בו וחלבון שהגוף צורך ביום.
אם לא תגיע לכמות קלוריות וחלבון שאתה צריך בשביל לעלות במסה שום אבקה לא תעזור לך.

היי. התחלתי להתאמן במכון כושר לפני כשבועיים בערך, כמובן שהביאו לי תוכנית של מתחילים.. במהלך השיחה עם המאמן הוא אמר שאני צריך להתחיל לקחת חלבון, וכמובן אמר בוא תקנה..
חוק מספר 1, אל תקשיב למאמנים
חוק מספר 2,תתרחק מהחלאה הזה,נשמע כי כל מה שהוא רוצה זה למכור לך חלבון. ככה זה נשמע לפחות.

אם הוא היה מקצועי ואובייקטיבי היה מייעץ לך על הרגלי תזונה נכונים ולא על קנייה של אבקת חלבון, זה ברור שיש לו אינטרס.
יש הרבה מאמרים פה באתר לגבי תזונה- לגבי כמות הקלוריות שאתה צריך לאכול, וכמה מתוכם צריכים לבוא מחלבון, מפחמימות ומשומנים. זה תלוי מה המטרה שלך- להתחטב או להעלות במאסה. רשמת שאתה רוצה להרזות אבל קח בחשבון שבחיטוב אתה תרד בכמות השומן אבל עלייה בשריר תהיה זניחה וסתם תראה שחיף. תשקול תקופה של מאסה לפני החיטוב.
לגבי שיבולת שועל- אחרי שתבדוק מהי כמות הפחמימות שאתה צריך להכניס לתפריט אתה יכול להחליט מה יהיה המקור. זה יכול להיות אורז, לחם, מה שבא לך... אבל ברור שההעדפה היא שזה יגיע מפחמימה מורכבת ומעובדת כמה שפחות שמעלה את רמת הסוכר בדם בצורה מתונה, ושיבולת שועל היא כזו.

Back
למעלה תחתית