עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור! כי בשביל להיות חזק חייב להיות שמן, ואז אין מצב שתשחק בסרט פורנוומה העולם הלא אמיתי?
להיות חזקים? 🤣
איך ריפטו אומר..ברור! כי בשביל להיות חזק חייב להיות שמן, ואז אין מצב שתשחק בסרט פורנו
אני נראה יותר כמו שרברב אמיתי (אלה עם הכרס והחריץ) ולא כמו שרברב בסרט פורנויוג'ין, לא ראיתי אותך משחק את השרברב שהגיע לפתוח סתימה בסרט שהורדתי לאחרונה?
idmdbfamאיך ריפטו אומר..
שומן זה כח!🤪
בילדרים יקרים אנא ממכם תסבירו לי,למה אתם חושבים שאנחנו רוצים לראות אותכם בתחתונים ראבק ?!
אתה אפילו לא מכווץ את הרגליים אני לא מבין היית חייב להוריד את המכנס ?
ככה כשאם נתקעת בלי פד בתקופה הזאת בחודש לא יראו ?
אחלה שבחרת דרך (כלשהי, ולא משנה מה היא), מאחל לך בהצלחה.
לגמרי. הדברים נאמרו בשם אומרם. אני יכול להוסיף, אבל אני שומר על המדיניות הנוקשה של "לא לפגוע באף אחד".ושמנים ועילגים!
מורן חמוד,ומה העולם הלא אמיתי?
להיות חזקים? 🤣
עזוב אותם הפורום הזה אבוד, שוטפים להם את המוח שרק תוכניות כח עובדותמוניטין על הראש הפתוח והפירגון.
לגמרי. הדברים נאמרו בשם אומרם. אני יכול להוסיף, אבל אני שומר על המדיניות הנוקשה של "לא לפגוע באף אחד".
מורן חמוד,
מבלי ליצור חובות מיותרים לראק,
אני מבוגר ממך בעשור, מתאמן מחצית מהזמן שלך, נמצא כ 9 חודשים בשנה בחיטוב, מתאמן תוכנית פיצולים של חסרי ידע ליצנים עם כפפות. ובמבחן התוצאה אני יותר חטוב ממך ומרים יותר ממך.
וגם עןשה חצי מרתון ב 1:36
מוזמנים לעשות לי חובות, אני אשלח למשה סרטונים/לינקים בפרטי.
אני לא ראיתי כאן (הכוונה בפורום בכלל) אנשים שאומרים שרק תכניות כוח עובדות. אם בא מישהו ששוקל 50 קילו על גובה 1.75 ומבקש ביקורת על התכנית ABCD שלו עם 20 סטים לכל שריר פעם בשבוע, אז לרוב ימליצו לו כאן לזרוק את התכנית הזאת ולעשות SS, אבל זה לא אומר שכל החיים הוא חייב לעשות תכניות כוח וזה עדיף מפיצוליםעזוב אותם הפורום הזה אבוד, שוטפים להם את המוח שרק תוכניות כח עובדות
כל הכבוד לך:161bd:מורן חמוד,
מבלי ליצור חובות מיותרים לראק,
אני מבוגר ממך בעשור, מתאמן מחצית מהזמן שלך, נמצא כ 9 חודשים בשנה בחיטוב, מתאמן תוכנית פיצולים של חסרי ידע ליצנים עם כפפות. ובמבחן התוצאה אני יותר חטוב ממך ומרים יותר ממך.
וגם עושה חצי מרתון ב 1:36
מוזמנים לעשות לי חובות, אני אשלח למשה סרטונים/לינקים בפרטי.
כל מילה בסלע!אני חושב שנוצרים פה לא מעט ריבים בגלל שיש קונצזוס בפורום שרק אימוני כוח (כמו שהחלק החזק, נקרא לזה כך, מגדיר אותם) הם יעילים.
חשוב ששני הצדדים יבינו שלכל אחד פשוט יש מטרות שונות.
בשני הצדדים יש בורים (אני מאמין שבצד הבילדרי יש יותר בורות, אבל זה פחות נוגע לאנשים שחברים בפורום הזה, אלא לאנשים שקוראים Ynet, מתאמנים פעמיים בשבוע וחושבים שלאכול "בריא" זה מספיק), אבל חשוב לדעת לקבל את האחר ולהבין שלא לכל אחד אימונים שמטרתם העיקרית היא להוסיף משקל על המוט בכל מחיר יביאו לתוצאות רצויות.
@yujinius כל מתאמן שמבקש עזרה, שואלים אותו קודם כל מה משקלי העבודה שלו.
אני מסכים שחשוב ליצור בסיס של כוח, אבל גם בתכנית נפח מטומטמת מאוד אפשר לבנות כוח. השאלה היא מה יותר חשוב.
מתאמן שעובד נכון ומתאים את התזונה למטרות שלו, בטווח הארוך, יתחזק גם ב-SS וטקסס וגם ב-ABCDEFG, שוב; אם יעבוד נכון.
בתוכנית ABCD אפשר להתחזק יפה מאוד וגם לעלות מסת שריר מה שלא עושה SSאני לא ראיתי כאן (הכוונה בפורום בכלל) אנשים שאומרים שרק תכניות כוח עובדות. אם בא מישהו ששוקל 50 קילו על גובה 1.75 ומבקש ביקורת על התכנית ABCD שלו עם 20 סטים לכל שריר פעם בשבוע, אז לרוב ימליצו לו כאן לזרוק את התכנית הזאת ולעשות SS, אבל זה לא אומר שכל החיים הוא חייב לעשות תכניות כוח וזה עדיף מפיצולים
מסכים איתך בזה, מתאמן שמתחיל מכלום יתקדם בערך בכל תכנית שיעשה. אגב אני אישית לא חושב שדווקא SS זה חובה למתחילים, אבל אני כן חושב שהרבה יותר טוב לבסס את התכנית על תרגילי הבסיס בתור מתאמן מתחיל, ולפצל כמה שפחות (FBW בתור התחלה).@yujinius כל מתאמן שמבקש עזרה, שואלים אותו קודם כל מה משקלי העבודה שלו.
אני מסכים שחשוב ליצור בסיס של כוח, אבל גם בתכנית נפח מטומטמת מאוד אפשר לבנות כוח. השאלה היא מה יותר חשוב.
מתאמן שעובד נכון ומתאים את התזונה למטרות שלו, בטווח הארוך, יתחזק גם ב-SS וטקסס וגם ב-ABCDEFG, שוב; אם יעבוד נכון.
בתוכנית ABCD אפשר להתחזק יפה מאוד וגם לעלות מסת שריר מה שלא עושה SS
לא אמרתי שאי אפשר, ואם אתה חושב שבSS לא עולים מסת שריר אז אני רק אגיד לך שאתה טועה.בתוכנית ABCD אפשר להתחזק יפה מאוד וגם לעלות מסת שריר מה שלא עושה SS