הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון גוף

• פותח/ת השרשור roki
  • פורסם בתאריך
לא אמרתי שאי אפשר, ואם אתה חושב שבSS לא עולים מסת שריר אז אני רק אגיד לך שאתה טועה.
בכל אופן אני לא רוצה לפתוח ויכוח על SS כן/לא כי עשו את זה מספיק בפורום (אני אישית גם לא חושב שזה התכנית היחידה שמתאימה למתחילים).
רובם סיימו את התוכנית על אחוזי שומן גבוהים ומסת שריר נמוכה וגם אלה שעלו במסת שריר ב-SS יכלו להעלות הרבה יותר בתוכניות פיצולים

בתוכנית ABCD אפשר להתחזק יפה מאוד וגם לעלות מסת שריר מה שלא עושה SS
אתה פונה בדיוק לצד הנגדי, וזה גם מתסיס לא פחות ויכוחים.
לשנוא תכנית כמו SS, שידועה, מוכחת, בטוחה, סגורה ונעולה במיליון אחוז שעובדת למטרות שלה, זה גם לא נכון.
גם למטרות של גדילה, SS היא אחת התכניות הטובות ביותר למתאמן מתחיל. זה ילמד כל מתאמן לאכול נכון אם הוא רוצה להבטיח התקדמות, ללמוד טכניקות, ללמוד לעבוד כבד, לדעת התקדמות מה היא ולהעריך משקלי עבודה.
לא מעט אנשים גם יבנו מסת שריר עצומה מלהוסיף 50-100 קילו לסקוואט, בנץ', פרס, דדליפט ופאוור קלין (או בנט אובר) בגב, קוואדס, ישבן, בטן, כתפיים וידיים.

@yujinius
אני לגמרי בעד התחזקות. אין משהו שמבטיח התקדמות כמו התקדמות, ומשקל על המוט תוך כדי שמירה על טכניקה זו ההגדרה של התקדמות.
עם זאת, לא חייבים להקריב הכל רק בשביל להוסיף משקל על המוט, בעיקר אם אין לך רצון עז להתחזק בטירוף.

מורן חמוד,
מבלי ליצור חובות מיותרים לראק,
אני מבוגר ממך בעשור, מתאמן מחצית מהזמן שלך, נמצא כ 9 חודשים בשנה בחיטוב, מתאמן תוכנית פיצולים של חסרי ידע ליצנים עם כפפות. ובמבחן התוצאה אני יותר חטוב ממך ומרים יותר ממך.
וגם עושה חצי מרתון ב 1:36
מוזמנים לעשות לי חובות, אני אשלח למשה סרטונים/לינקים בפרטי.

זיו חמוד,
זה שאתה בן 40, נמצא 9 חודשים בשנה בחיטוב ומתאמן כמו ליצן עם כפפות.
זה לא כל כך מעניין אותי.

אבל יצאת מנקודת הנחה שאני אוהב דיונים איתך כי...?

כל מה שאתה עושה זה ליצור סטירה מזוייפת.
לא אתפלא אם גם אתה מזוייף.

אבל לפחות אתה מרים יותר ממני,
כל הכבוד ✌️

בתוכנית ABCD אפשר להתחזק יפה מאוד וגם לעלות מסת שריר מה שלא עושה SS

אתה כל הזמן מדבר על מסת שריר ומשקלים גבוהים וכו' וכו'..
אבל נמנע מחובות לראק.

מנחם היקר,
האם נוכל לראות תמונה שלך של לפני ואחרי כדי שנוכל להתפאר גם אנחנו מהשינוי המדהים שקיבלת ב ABCD?
אני מניח שהתמונת פרופיל שלך לא כל כך מעודכנת.. בערך כמו שלי, כשהייתי רזה וחסר שריר.
קי קולם קען ילדי SS שמנים ואילגימ, לו יודאימ מילים כשוט קעלה
אל תטרח.

מבחינתו כולם כאן נחותים, והוא הלשונאי העילאי.

אתה פונה בדיוק לצד הנגדי, וזה גם מתסיס לא פחות ויכוחים.
לשנוא תכנית כמו SS, שידועה, מוכחת, בטוחה, סגורה ונעולה במיליון אחוז שעובדת למטרות שלה, זה גם לא נכון.
גם למטרות של גדילה, SS היא אחת התכניות הטובות ביותר למתאמן מתחיל. זה ילמד כל מתאמן לאכול נכון אם הוא רוצה להבטיח התקדמות, ללמוד טכניקות, ללמוד לעבוד כבד, לדעת התקדמות מה היא ולהעריך משקלי עבודה.
לא מעט אנשים גם יבנו מסת שריר עצומה מלהוסיף 50-100 קילו לסקוואט, בנץ', פרס, דדליפט ופאוור קלין (או בנט אובר) בגב, קוואדס, ישבן, בטן, כתפיים וידיים.

@yujinius
אני לגמרי בעד התחזקות. אין משהו שמבטיח התקדמות כמו התקדמות, ומשקל על המוט תוך כדי שמירה על טכניקה זו ההגדרה של התקדמות.
עם זאת, לא חייבים להקריב הכל רק בשביל להוסיף משקל על המוט, בעיקר אם אין לך רצון עז להתחזק בטירוף.
אני לא שונא אותה פשוט רוב אלה שעשו אותה והגיעו למשקלי עבודה גבוהים נראים בסוף עם אחוז שומן גבוה עם מסת שריר מאוד נמוכה וגם אתה תוכל להתחזק גם בתוכנית ABCD

אגב, למנחם. לא חייבים לסחוט את ה-SS עד לסופה ולהגיע לעודף קלורי מוגזם ומשם גם להשמין מאוד.
אפשר לסיים גם בלי להשמין, לא כל דבר חייבים להקצין.
\
@Moran Weissman
מכבד ומעריך את מה שאתה אומר, אבל לא מתאים ההיגררות לפסים אישיים.

אתה כל הזמן מדבר על מסת שריר ומשקלים גבוהים וכו' וכו'..
אבל נמנע מחובות לראק.

מנחם היקר,
האם נוכל לראות תמונה שלך של לפני ואחרי כדי שנוכל להתפאר גם אנחנו מהשינוי המדהים שקיבלת ב ABCD?
אני מניח שהתמונת פרופיל שלך לא כל כך מעודכנת.. בערך כמו שלי, כשהייתי רזה וחסר שריר.

אל תטרח.

סוף המסה אני יעלה תמונות לפני ואחרי אל תדאג

@yujinius
מה הכוונה להקריב הכל? להקריב גוף חטוב בשביל לעלות עוד כמה קילו למט? נכון אולי לא כדאי, אם המטרה זה פיתוח גוף (ואולי גם אם לא, אבל זה כל אחד יחליט לעצמו). אבל בדוגמה שנתתי של אותו אחד שלוחץ 30, אני בטוח שהדרך הטובה ביותר להתקדם בשבילו תהיה להתחזק, עד רמה סבירה לפחות.

זיו חמוד,
זה שאתה בן 40, נמצא 9 חודשים בשנה בחיטוב ומתאמן כמו ליצן עם כפפות.
זה לא כל כך מעניין אותי.

אבל יצאת מנקודת הנחה שאני אוהב דיונים איתך כי...?

כל מה שאתה עושה זה ליצור סטירה מזוייפת.
לא אתפלא אם גם אתה מזוייף.

אבל לפחות אתה מרים יותר ממני,
כל הכבוד ✌️
כן אני מזוייף. יש פה שני מנהלי פורום עם אחד נפגשתי פייס טו פייס. השני נמצא בניכר, אבל יש לי תכתובת עניפה בפרטי והוא יודע את כל הפרטים עלי כולל כתובת מגורים, מקום עבודה ומספר טלפון.
אתה יכול לשאול אותם אם אני מזוייף.

מכבד ומעריך את מה שאתה אומר, אבל לא מתאים ההיגררות לפסים אישיים.
חלילה אישיים.
הוא התפאר במשקלי עבודה יפים מאוד אבל אמר שלא מוכן להעלות סרטונים.
והוא מתפאר במסת שריר יפה שקיבל בתוכנית שעובדת לו יופי, אני בסה"כ שאלתי אם נוכל להתפאר גם אנחנו.

נ.ב
ההערכה והכבוד הם הדדיים ידידי. 😃

חלילה אישיים.
הוא התפאר במשקלי עבודה יפים מאוד אבל אמר שלא מוכן להעלות סרטונים.
והוא מתפאר במסת שריר יפה שקיבל בתוכנית שעובדת לו יופי, אני בסה"כ שאלתי אם נוכל להתפאר גם אנחנו.

נ.ב
ההערכה והכבוד הם הדדיים ידידי. 😃
אל תדאג אני יעדכן תמונות בסוף המסה וגם בסוף החיטוב

מה הכוונה להקריב הכל? להקריב גוף חטוב בשביל לעלות עוד כמה קילו למט? נכון אולי לא כדאי, אם המטרה זה פיתוח גוף (ואולי גם אם לא, אבל זה כל אחד יחליט לעצמו). אבל בדוגמה שנתתי של אותו אחד שלוחץ 30, אני בטוח שהדרך הטובה ביותר להתקדם בשבילו תהיה להתחזק, עד רמה סבירה לפחות.
מסכים אתך לגמרי. עם זאת, להוסיף 1,000 קלוריות מעל המאזן רק כדי לסיים את התכנית עם 150 קילו סקוואט ולא 125, לא בהכרח יהיה הדבר הנכון למישהו שכוח אינו המטרה העיקרית שלו.
התחזקות בתרגילי בסיס זו ההתקדמות הכי ברורה שיש למתאמן מתחיל. אני מסכים עם זה וחושב שבכל תכנית עליך להתחזק כדי להבטיח התקדמות.

מסכים אתך לגמרי. עם זאת, להוסיף 1,000 קלוריות מעל המאזן רק כדי לסיים את התכנית עם 150 קילו סקוואט ולא 125, לא יהיה הדבר הנכון למישהו שכוח אינו המטרה העיקרית שלו.
מסכים 100%, לא אמרתי לסחוט מהתכנית כמה שאפשר אם אתה רואה שאתה עולה בשומן יותר מדי.
התחזקות בתרגילי בסיס זו ההתקדמות הכי ברורה שיש למתאמן מתחיל.
אוקיי, והתחזקות בצורה אופטימלית למתאמן מתחיל לא משיגים בABCDEF, אלא בתכנית שעובדת על הכל באותו אימון (SS,FBW, מקסימום פיצול AB)

לא הייתי לעולם כותב "שכולם נחותים" גם כי אני לא חושב כך, וגם כי אני שומר על המדיניות של "לא לפגוע באף אחד".
חזרתי על זה 200 פעם, עדיין לא הבנת?
ולידעתך אני לגמרי לא לשונאי,
אני מהנדס בחברת הייטק.

מסכים 100%, לא אמרתי לסחוט מהתכנית כמה שאפשר אם אתה רואה שאתה עולה בשומן יותר מדי.

אוקיי, והתחזקות בצורה אופטימלית למתאמן מתחיל לא משיגים בABCDEF, אלא בתכנית שעובדת על הכל באותו אימון (SS,FBW, מקסימום פיצול AB)
כמו שכתבתי, SS היא אחת התכניות הכי טובות למתחילים. לא רק בגלל שתבנה בסיס של כוח, אלא כי תלמד את המתאמן מספר דברים שילוו אותו בכל תכנית שיעשה.
מסכים אתך לגמרי. אני פשוט לא מסכים עם אנשים שמקצינים (ולא משנה אם זה לצד הבילדרי או לצד הליפטרי).

מסכים אתך לגמרי. אני פשוט לא מסכים עם אנשים שמקצינים (ולא משנה אם זה לצד הבילדרי או לצד הליפטרי).
מסכים לגמרי.
כלל ברזל בחיים שאסור להקצין בשום דבר.

שום דבר טוב לא יוצא מזה.
@yujinius
ובנימה זו, כליפטרים שמנים.. צריכים ללכת לאכול כבר מתישהו המבורגר בבלאק 😋🍴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית