הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון גוף

• פותח/ת השרשור roki
  • פורסם בתאריך
אני יכול ללעוג לכל ההודעות בפורום, על כל חברי הפורום ובקלות.

תגידו זה לא השלב שאתם אמורים לתייג את דובון איכפת לי כדי שיבוא לקרוע אותי לגזרים כי הוא "ציני"? 😆
הגיע הזמן שהפורום ילמד להבדיל בין:
אירוניה
סרקזם
לשון סגי נהור
ציניות
משום מה, הכל נעטף במילה "ציניות".
טוב נו, אני אתייג אותו.
@coldfire עדת מעריצך מפגינה ביצועים חלשים, התוכל לבוא בבקשה לעזרתם?

מצטער, לא מבזבז אנרגיה על אנשים שעסוקים רוב הזמן בללטף את האגו שלהם.

אני חושב שכולכם צריכים להתווכח פחות... אתם לא צוברים כך מסת שריר ולא כח 😆

מצטער, לא מבזבז אנרגיה על אנשים שעסוקים רוב הזמן בללטף את האגו שלהם.

מתוק מצידך,

2015-02-28 20.49.16.png

אני חושב שכולכם צריכים להתווכח פחות... אתם לא צוברים כך מסת שריר ולא כח 😆

תום אני לא רב עם אף אחד, רק הודף בנימוס, באלגנטיות ובסבלנות דברי לעג והבל.
להזכירך, אני חטפתי נסיון כושל ללעג ובהמשך ניסיון כושל להתקפה רק כי העזתי לפרגן למתאמן שהחליט והעז לפרוש ממפלגת היחיד.

מתוק מצידך,

צפה בקובץ המצורף 24056

תום אני לא רב עם אף אחד, רק הודף בנימוס, באלגנטיות ובסבלנות דברי לעג והבל.
להזכירך, אני חטפתי נסיון כושל ללעג ובהמשך ניסיון כושל להתקפה רק כי העזתי לפרגן למתאמן שהחליט והעז לפרוש ממפלגת היחיד.
מה איכפת לי?...
אתם יכולים להמשיך ולהתכתש בנוגע לפיצולים ו-SS מצאת החמה עד צאת הנשמה... אני בניגוד אליכם מרוכז בלהיות גדול וחזק 😃

מה איכפת לי?...
אתם יכולים להמשיך ולהתכתש בנוגע לפיצולים ו-SS מצאת החמה עד צאת הנשמה... אני בניגוד אליכם מרוכז בלהיות גדול וחזק 😃
פשוט ככה? בנונשלנטיות שכזו ?
🙌 😉

מה איכפת לי?...

חחח סבבה ✌️
חשבתי שאתה מטיף על התנהגות לא נאותה וזה..

חחח סבבה ✌️
חשבתי שאתה מטיף על התנהגות לא נאותה וזה..
לא... אני דווקא נהנה לקרא תגובות של ילדות נטולות מסת שריר מתווכחות על היפרטרופיה.

לא... אני דווקא נהנה לקרא תגובות של ילדות נטולות מסת שריר מתווכחות על היפרטרופיה.

כן, אבל התגובות של אחת הילדות נמחקו והוא קיבל אזהרות בטרם הספקתי להינות ואולי אף להגיב.
גם אני רוצה להינות, התוכל לומר בכמה מילים מה בדיוק הוא כתב?
סתם סקרנות..

כן, אבל התגובות של אחת הילדות נמחקו והוא קיבל אזהרות בטרם הספקתי להינות ואולי אף להגיב.
גם אני רוצה להינות, התוכל לומר בכמה מילים מה בדיוק הוא כתב?
סתם סקרנות..
אחת התגובות נמחקה מפני שהכילה עלבון כלפי פותח הפוסט ונרשמה בצורה ילדותית שאינה מכבדת את פורום LBS.

עושה FBW
מחפש אסתטיקה 🤦‍♂️

במתכונת FBW יש יותר עצימות ופחות נפח לכל שריר, במתכונת כזו אתה צפוי לראות פחות היפרטרופיה ויותר התקדמות במשקלים,
ברוב הגדול של המקרים

נערך לאחרונה:
עושה FBW
מחפש אסתטיקה
צריך לעשות על זה MEME

במתכונת FBW יותר עצימות ופחות נפח לכל שריר, במתכונת כזו אתה צפוי לראות פחות היפרטרופיה ויותר התקדמות במשקלים.
לא בהכרח, אפשר להגיע לנפח יפה גם ב FBW.
להוסיף תרגילי עזר ומבודדים ולעבוד במגוון חזרות.

אל תשכח שאתה מספק לכל שריר 3 פעמים בשבוע גירוי.. אתה יכול להגיע למס' סטים שמספיק גם להיפטרופיה ולא רק להגדלת ה RM1.
לדעתי

תשמע מורן גם אם הוא יעשה ABCD אני צופה שהוא יגדל ויתחזק אפילו אבל השאלה בתחום הזה היא איך ניתן לזרז את התהליך ככה שנוכל להפיק ממנו את המירב.
ממש לא נראה לי שמתאמן בינוני יעשה FBW ויגדל יותר מפיצול בסיסי כמו AB
אמרת הכול

תשמע מורן גם אם הוא יעשה ABCD אני צופה שהוא יגדל ויתחזק אפילו אבל השאלה בתחום הזה היא איך ניתן לזרז את התהליך ככה שנוכל להפיק ממנו את המירב.
ממש לא נראה לי שמתאמן בינוני יעשה FBW ויגדל יותר מפיצול בסיסי כמו AB

אמרת הכול
אני מסכים ש AB נותן נפח גדול יותר, אבל אני תמיד בדעה שכל אחד צריך לנסות ולראות מה עובד לו יותר טוב.

וההיפך, אני דווקא אוהב תוכניות AB 😉

AB נותן נפח גדול יותר אבל זה לא בהכרח יהיה יותר טוב למתאמן מתחיל, שיכול להתקדם ולגדול גם עם הנפח שיש לו בFBW. ואם הנפח הזה מספיק לו אז אולי עדיף לעשות FBW 3 פעמים בשבוע מאשר AB כך שכל שריר עובד פעם-פעמיים בשבוע.

אני מסכים ש AB נותן נפח גדול יותר, אבל אני תמיד בדעה שכל אחד צריך לנסות ולראות מה עובד לו יותר טוב.

וההיפך, אני דווקא אוהב תוכניות AB 😉
כמובן שבתחום הזה אין תשובות חד משמעיות אך יש עקרונות מסויימים שעלפי רוב פועלים לפיהם 😃
AB נותן נפח גדול יותר אבל זה לא בהכרח יהיה יותר טוב למתאמן מתחיל, שיכול להתקדם ולגדול גם עם הנפח שיש לו בFBW. ואם הנפח הזה מספיק לו אז אולי עדיף לעשות FBW 3 פעמים בשבוע מאשר AB כך שכל שריר עובד פעם-פעמיים בשבוע.
אני מדבר בהנחה שהוא אינו מתאמן מתחיל אלא בינוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית