הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג AB- הכנה לקרוספיט

• פותח/ת השרשור Tesa
  • פורסם בתאריך

Tesa

משתמש מתחיל
210
45
נק' מוניטין:
77
210
45
Tesa הוסיף לוג חדש:

לוג AB- הכנה לקרוספיט - לוג קצר וקולע של חודש

טוב אז אני מתאמן חצי שנה בערך, הפסקה של חודשיים וחצי בטוטאל בעקבות נסיבות.

בקרוב אני מתחיל קרוספיט והלוג הזה בא לשלב אימוני כוח ביחד עם נפח גבוה ככה שהטכניקה תשתפר ועל הדרך להתרגל לנפח הגבוה תוך כדי שיפור בכוח.

האימון הוא בצורת AB
משקל יעלה כל אימון בתרגילים מסוימים וכל סוף שבוע בתרגילים אחרים.

A
סקוואט 3X5
דדליפט 1X5
מתח קידמי 7X3
חתירה 10X3
יד קידמית (משתנה) 2X12

B
בנץ' פרס 3X6
בנץ' שיפוע עליון 2X10
פרפר בפולי 2X15
פרס בעמידה 3X7
לחיצה צרה ליד אחורית 2X8
מקבילים 2XMAX

משקלים...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Tesa עדכן/ה את הלוג ״לוג AB- הכנה לקרוספיט״:

עדכון לוג: 28/02/15

טוב אימון קליל באתי אחרי מנוחה ארוכה כוס קפה ובאמצע האימון כדור קפאין הכל עף..

סקוואט 102.5
דדליפט 135
מתח 17.5 ק"ג העלתי בנפח כי היה קל (9X3)

קצת חתירה, קצת פמפומי יד קידמית בצורה של דרופ סט

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
5 תרגילים, 11 סטים של עבודה ויש עוד חימום לכל תרגיל כמעט.
האימון ארך 74 דקות..

לא באסה..

הייתי מוסיף עוד סט או שתיים לדד ליפט, זה תרגיל דיי נח אחרי הכל ולא צריך הפסקה ענקית בשבילו
וגם הייתי מחליף את המתח למתח רחב רגיל ולא מתח הפוך, תנועה מלאה מלמטה למעלה ולא לקפץ כמו דג - אחר כך בקרוספיט תקפץ כמו דג
את הקפאין תקח רבע שעה לפני האימון אין סיבה לקחת אותו באמצע ואם תעשה חימום של ריצה בדרך לחדר כושר או שם כבר אז הוא יכנס לפעולה ואז לא צריך גם את הכוס קפה בבית
עדיין לא מבין למה זה כזה ארוך, 11 סטים וחימום נגיד 15 סטים נפרגן אפילו אם תעשה 5 דקות הפסקה זה עדיין לא יוצא מעל לשעה... ו5 זה היה בצחוק כן? 2 זה גג והכי דקה, בקרוספיט ההפסקות שלך יהיו חצי דקה אם בכלל תתחיל להתרגל

• פותח/ת השרשור
האמת שארוך מידי לענות להכל, אגיד פשוט ככה:
1. התוכנית מבוססת על תוכנית כוח עם הוספה של נפח, בתוכניות כוח שאתה עובד עם משקלים שהם בד"כ 90% מהRM 1 שלך אתה זקוק ליותר מנוחה, אני משתדל לא לעבור את ה4 דקות.
2. חימום לסקוואט למשל נראה אצלי פעם האחרונה כמוט ריק, 40, 60, 80, 90, 100 ל2 חזרות (עד כאן מעט מאד מנוחה)ואז מנוחה של 4-5 דקות בין 3 סטים.
קח חימום גם לדדליפט ואז לפני המתח אני נותן סט או 2... זה לוקח זמן.
3. מתח הפוך כי ככה אני מרים יותר משקל.
4. הקפאין באמצע האימון לא משהו קבוע סתם רציתי לראות איך ההרגשה.
5. קשה לי להאמין שאתה יכול לנוח דקה או שתיים כשאתה מרים אתה המשקל המקסימלי שאתה יכול ל3-5 חזרות ואז להכנס לעוד סט. כנ"ל בקרוספיט.

שמע אני לא מאמן אישי או משהו, אבל לדעתי אתה ממש ממש מגזים עם החימום, אני אישית עושה סט אחד של חימום במקרה הכי טוב אם בכלל, לא שזה נכון אבל ככה אני, עדיין לא רואה טעם להוסיף 10 קילו מכל צד כל שנייה בשביל חזרה אחת... לגבי מתח עדיף לעשות מתח רגיל כי זה מה שאתה צריך בקרוספיט זה לא משנה המשקל כי מתח הפוך המשקל שאתה מרים הולך ליד קדמית היא עושה את רוב העבודה בוא תעשה מתח רגיל עם 10 קילו. לתוכנית כח אתה עושה 10 חזרות חתירה? ואני מניח שאתה עושה חתירה עם מוט ולא בישיבה.
אז ה5 סטים ראשונים של סקאווט בלי הפסקה ורק לסדר נגיד סיימת סקאט לקח לך רבע שעה, עוד 5 דקות לעשות דדליפט[ רק סט אחד עם 2 חימום קל], 15 דקות לעשות מתח[3 סטים 5 דקות הפסקה נתתי לך למתח שזה בכלל בדיחה, זה מצחיק שאתה נח 5 דקות בשביל להרים 20 קילו אולי תנוח כבר חצי שעה ותוכל להרים 40 קילו... ] חתירה 15 דקות, יד קדמית 10 דקות יצא 55 דקות בלחץ!!!
מה שאני באמת נסה להסביר לך.... שאתה עובד ממש ממש לא נכון אם לוקח לך 75דקות לעשות 12 סטים

• פותח/ת השרשור
אוקיי, מה המשקלים שלך?
אין מה להתווכח.. תקרא קצת על אימוני כוח.. תבין על מה התבססתי בתוכנית, יכול להיות שאני טועה אבל בטח לא מהסיבות שאתה מציג.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית