הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השוואה שעשיתי בין מולטי ויטמינים

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
אז שיעמם לי קצת והיה לי צורך לתרום לפורום קצת.
ישבתי קצת זמן והתחלתי להשוות בין המולטי ויטמינים הבאים:
Animal Pak
TwinLab One Daily Caps Without Iron
Opti-Men
Plus 50 Men של חנויות מחו"ל

ירוק = הכי גבוה בקטגוריה
צהוב = שוויון בקטגוריה
המולטי שהכי קרובים אחד לשני מבחינה כספית, כמותית וערכים זה הTwinLab & Plus 50 Men ולכן עשיתי משבצת כתומה שמשווה אך ורק ביניהם ומראה מי יותר גבוה

בסופו של דבר נראה לי אני אקנה את ה Plus 50 כשאצטרך.
השקעתי פה הרבה ואשמח למילה טובה 😃

קבצים מצורפים

• 22031_Multi-Vitamins.xlsx
    KB 14.1 · צפיות: 620
אשריך.
אגב, יש טעות בוויטמין סי. כתבת שלפלוס 50 ואופטי מן יש את הכמות הגדולה ביותר עם 300 מ"ג, בעוד שבאנימל יש גרם, שזה יותר מפי שלושה.

• פותח/ת השרשור
אשריך.
אגב, יש טעות בוויטמין סי. כתבת שלפלוס 50 ואופטי מן יש את הכמות הגדולה ביותר עם 300 מ"ג, בעוד שבאנימל יש גרם, שזה יותר מפי שלושה.
צודק לא שמתי לב, תודה

סתם מתוך סקרנות, קיים מולטי ויטמין טוב בשוק למציצה?
ומתי בשעות היום לקחת את המולטי ויטמין (TWINLAB) בבוקר? אחרי אימון? ערב ? צהריים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סתם מתוך סקרנות, קיים מולטי ויטמין טוב בשוק למציצה?
ומתי בשעות היום לקחת את המולטי ויטמין (TWINLAB) בבוקר? אחרי אימון? ערב ? צהריים?
לא נתקלתי במולטי למציצה חחחח
אבל מולטי בניגוד לתרופות אפשר לשבור מכיוון שאין שכבות של ספיגה אז אתה יכול לעשות את זה כמו אבקה או לבלוע כדורים קטנים יותר ( בהנחה שיש לך קפסולות מתאימות כמו באופטימן )
לא משנה מתי לקחת, תקח מתי שנוח לך
אני סירתי את הכדורים היום יומיים שלי בשקיות קטנות כאלה למשך כל השבוע אז זה חוסך הרבה זמן בבוקר כי בערב אני יודע שאשכח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית