הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני רוצה להתחיל חיטוב ולא בטוח בכמה דברים

• פותח/ת השרשור FriKky
  • פורסם בתאריך

FriKky

מושעה
23
1
נק' מוניטין:
1
23
1
אני עומד על 1.74 מטר
70 קילו
20 א״ש
הRMR שלי הוא 2250
עכשיו אני החלטתי שביום בלי אימון אני אוכל 1800 קלוריות שהערכים הסופיים שלהם יהיו:

140 גרם חלבון (560)
70 גרם שומן (630)
וכל השאר פחמימה שזה יוצא 150 גרם (600)

וביום עם אימון אני מוסיף 150 קלוריות שהם יתווספו לפחמימות (+40 גרם) כך שיצא שביום עם אימון אני מכניס 1950 קלוריות

מה לא נכון פה ומה אתם מציעים לשנות?

אני חושב שגרעון של 450 קלוריות הוא לא מספיק גדול בשבילך, אני מניח שאם אתה על אחוז שומן כזה אתה כנראה אנדומורף (נוטה להשמנה) ובמצב הזה רצוי להגדיל קצת יותר את הגרעון לאומת מבני גוף אחרים. הייתי עושה גרעון של 600-700 קלוריות ככה שהערכים בתפריט יהיו יותר באזור ה1600 קלוריות. אתה יכול להוריד קצת מהחלבון כי לא חייב להגיע לפעמיים משקל גוף, אפשר גם 1.5-1.8 וזה גם יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שגרעון של 450 קלוריות הוא לא מספיק גדול בשבילך, אני מניח שאם אתה על אחוז שומן כזה אתה כנראה אנדומורף (נוטה להשמנה) ובמצב הזה רצוי להגדיל קצת יותר את הגרעון לאומת מבני גוף אחרים. הייתי עושה גרעון של 600-700 קלוריות ככה שהערכים בתפריט יהיו יותר באזור ה1600 קלוריות. אתה יכול להוריד קצת מהחלבון כי לא חייב להגיע לפעמיים משקל גוף, אפשר גם 1.5-1.8 וזה גם יהיה בסדר.

זה מה ששיניתי: אני אוכל 1600 קלוריות שמתוכן:
126 גרם חלבון (504 קלוריות)
70 גרם שומן (630)
וכל מה שנשאר לפחמימה (116 גרם שזה 466 קלוריות)

ככה זה טוב?

מבחינתי בסדר גמור. תתחיל עם זה כמה שבועות ותעדכן פה את התוצאות שלך!

• פותח/ת השרשור
מבחינתי בסדר גמור. תתחיל עם זה כמה שבועות ותעדכן פה את התוצאות שלך!
תודה רבה על העזרה שלך אחי אבל עכשיו כשאני מסתכל על אני רואה שה RMR שלי הוא 2250 ונגיד שאני שורף 150 קלוריות באימון אז זה כבר 2400 קלוריות ואני מכניס רק 1600 זה גרעון מטורף של 800!! זה באמת בסדר לעשות את זה מבלי לשרוף כמויות של שריר?

תודה רבה על העזרה שלך אחי אבל עכשיו כשאני מסתכל על אני רואה שה RMR שלי הוא 2250 ונגיד שאני שורף 150 קלוריות באימון אז זה כבר 2400 קלוריות ואני מכניס רק 1600 זה גרעון מטורף של 800!! זה באמת בסדר לעשות את זה מבלי לשרוף כמויות של שריר?
אתה אמרת שאתה מוסיף 150 ביום אימון לא? תעשה את זה

עם הערכים שיש לך עכשיו זה לא משנה אם אתה מוסיף רק פחמימה או חלבון + פחמימה

ש

שאלה ששכחתי:
ביום עם אימון שאני מוסיף 150 קלוריות הקלוריות האלה באות רק מפחמימות נכון?

עדיף שזה יבוא משילוב של השניים, בגדול שומן וחלבון יותר חשובים לך בחיטוב מפחמימה(לא רק בחיטוב, בכלל בחיים)

אישית הייתי מתחיל מגרעון קטן, גירעון גדול נוטה יותר לפגוע בשריר.
אישית הייתי מתחיל מ 300 ורואה האם כדאי להגדיל או שמספיק ככה, להיות על 1600 קלוריות זה לאכול כמו ציפור.

אישית הייתי מתחיל מגרעון קטן, גירעון גדול נוטה יותר לפגוע בשריר.
אישית הייתי מתחיל מ 300 ורואה האם כדאי להגדיל או שמספיק ככה, להיות על 1600 קלוריות זה לאכול כמו ציפור.
על גרעון 300 אתה תוריד 5 גרם בשבוע

על גרעון 300 אתה תוריד 5 גרם בשבוע
אתה תוריד קצת יותר מקילו בחודש. ואם יש לו טעות בחישובים ? הוא יכול להגיעה לגירעון של 1000 ביום ואז כל המסה הלכה לפח.
לדעתי עדיף לעשות גרעון קטן לשבוע-שבועיים לראות איך הגוף מגיב ואיך ההרגשה העצמית ולהמשיך משם.

אתה תוריד קצת יותר מקילו בחודש. ואם יש לו טעות בחישובים ? הוא יכול להגיעה לגירעון של 1000 ביום ואז כל המסה הלכה לפח.
לדעתי עדיף לעשות גרעון קטן לשבוע-שבועיים לראות איך הגוף מגיב ואיך ההרגשה העצמית ולהמשיך משם.
אני מרגיש שגרעון 300 זה בזבוז זמן וזה אותו דבר כמו לשבת על נייטראלי. אני חושב שאפשר ישר על ההתחלה להכנס לגרעון 700 ולא לאבד יותר מדי שריר כתוצאה מכך.

אני מרגיש שגרעון 300 זה בזבוז זמן וזה אותו דבר כמו לשבת על נייטראלי. אני חושב שאפשר ישר על ההתחלה להכנס לגרעון 700 ולא לאבד יותר מדי שריר כתוצאה מכך.
לא מתחילים מגרעון גבוה אתה גורם ככה לסטרס בגוף ואז הוא שורף (מפרק) מסת שריר ופחות שורף שומן

לא-לא-לא

טעות נוראית.
קו מנחה שלי הוא לא להיכנס לעולם בצורה קיצונית אלא להרגיל את הגוף באופן הדרגתי.
אם תיכנס לגירעון גדול מידיי ישר בתחילת החיטוב, הגוף עלול להיכנס למצב של סטרס ולהוריד את קצב חילוף החומרים וכתוצאה מכך
לאגור תאי שומן עבור "מצב חירום".

עלול לגרום לההיפך ממה שהתכוונת.

לא-לא-לא

טעות נוראית.
קו מנחה שלי הוא לא להיכנס לעולם בצורה קיצונית אלא להרגיל את הגוף באופן הדרגתי.
אם תיכנס לגירעון גדול מידיי ישר בתחילת החיטוב, הגוף עלול להיכנס למצב של סטרס ולהוריד את קצב חילוף החומרים וכתוצאה מכך
לאגור תאי שומן עבור "מצב חירום".

עלול לגרום לההיפך ממה שהתכוונת.
אני חושב שסטרס זה משהו שקורה בגרעון של 1000+ יותר בכוון של 1200. יש לך רפרנס שמעיד שהגוף יכול להכנס לסטרס מגרעון של 700? זה לא גרעון גדול מספיק לדעתי כדי להצדיק כניסה לסטרס.

אני חושב שסטרס זה משהו שקורה בגרעון של 1000+ יותר בכוון של 1200. יש לך רפרנס שמעיד שהגוף יכול להכנס לסטרס מגרעון של 700? זה לא גרעון גדול מספיק לדעתי כדי להצדיק כניסה לסטרס.

לא, אין לי רפרנס מכיוון שמה שאני אומר הוא מניסיון אישי שלי.
התחלתי חיטוב עם 500 ותוך שבוע עליתי ל 700. איבדתי המון מסת שריר, בתקופה של לפני שנתיים.

בחיטוב האחרון ירדתי ל 200 אח"כ ל300 ובסוף ל 400 בתקופה של שבוע-שבועיים בצורה הדרגתית.
בסוף הייתי על 400 לאורך כל החיטוב ולא איבדתי כמעט בכלל מסת שריר.

ואם כבר רפרנסים,
אשמח לקרוא רפרנס שאומר שמגירעון של 1000-1200 ומעלה הגוף נכנס לסטרס.

משהו שלא ציינתי,
יש הרבה דיאטות "בזק" שבהן אפשר לרדת לגירעון גדול למס' ימים כפי ש @godlin23 סיפר לי פעם והפנה אותי למחקר בנושא,
שיעזור לאדם להוריד בא.ש בזמן תקופת המסה שלו.

אני התכוונתי למצב בו מתחילים חיטוב על גירעון של 700 וזה למשך תקופה מקובעת וארוכה.

לא, אין לי רפרנס מכיוון שמה שאני אומר הוא מניסיון אישי שלי.
התחלתי חיטוב עם 500 ותוך שבוע עליתי ל 700. איבדתי המון מסת שריר, בתקופה של לפני שנתיים.

בחיטוב האחרון ירדתי ל 200 אח"כ ל300 ובסוף ל 400 בתקופה של שבוע-שבועיים בצורה הדרגתית.
בסוף הייתי על 400 לאורך כל החיטוב ולא איבדתי כמעט בכלל מסת שריר.

ואם כבר רפרנסים,
אשמח לקרוא רפרנס שאומר שמגירעון של 1000-1200 ומעלה הגוף נכנס לסטרס.

משהו שלא ציינתי,
יש הרבה דיאטות "בזק" שבהן אפשר לרדת לגירעון גדול למס' ימים כפי ש @godlin23 סיפר לי פעם והפנה אותי למחקר בנושא,
שיעזור לאדם להוריד בא.ש בזמן תקופת המסה שלו.

אני התכוונתי למצב בו מתחילים חיטוב על גירעון של 700 וזה למשך תקופה מקובעת וארוכה.
מעניין. אני אנסה בחיטוב הבא שלי להתחיל מגרעון קטן נראה אם מה שעבד עליך יעבוד גם עליי. למרות שאני דיי סקפטי.

Back
למעלה תחתית