היי,
אני בן 13,מטר 1.71 שוקל: 58.
אני כבר 4 חודשים במסה ולא עליתי הרבה בכלל(3 קילו).
התחלתי עם פלוס קלורי של 300 וראיתי שהעלייה הייתה מאוד איטית אז העלתי ל450.
הבעיה היא שבגלל הגיל שלי אני מתאמן רק 3 פעמים בשבוע(פעמיים בחדר כושר ואימון קשה בבית).
בגלל זה אני משתדל לאכול מאוד נקי ולא להיות על פלוס קלורי גבוה כי כל פעם אני לחוץ על זה שהעלייה תהיה יותר לטובת השומן מאשר
לשריר כי אני מתאמן רק 3 פעמים ופעם אחת מהם זה בבית.
בעיקרון אני רואה ביינתים תוצאות מעולות(בעיקר בחזה וברגליים) אבל כל פעם אני נלחץ מזה שהעלייה תהיה לטובת השומן ושאני עושה טעות.
דרך אגב כל כמה זמן אפשר לעשות ציט דיי? כי אני כבר 4 חודשים לא אוכל כמעט ארוחות ציט ויש פעמים שאני נשבר אז
אני אוכל איזה פעם בשבועיים בגט עם שניצל אבל לא יצא לי אף פעם לאכול פעם אחת מה שבאלי כל היום ואני כבר מגיע למצב
שאני נשבר ואני חייב לדוגמא לקחת לעצמי חופן קורנפלקס מהמטבח כל כמה שעות.
אני בן 13,מטר 1.71 שוקל: 58.
אני כבר 4 חודשים במסה ולא עליתי הרבה בכלל(3 קילו).
התחלתי עם פלוס קלורי של 300 וראיתי שהעלייה הייתה מאוד איטית אז העלתי ל450.
הבעיה היא שבגלל הגיל שלי אני מתאמן רק 3 פעמים בשבוע(פעמיים בחדר כושר ואימון קשה בבית).
בגלל זה אני משתדל לאכול מאוד נקי ולא להיות על פלוס קלורי גבוה כי כל פעם אני לחוץ על זה שהעלייה תהיה יותר לטובת השומן מאשר
לשריר כי אני מתאמן רק 3 פעמים ופעם אחת מהם זה בבית.
בעיקרון אני רואה ביינתים תוצאות מעולות(בעיקר בחזה וברגליים) אבל כל פעם אני נלחץ מזה שהעלייה תהיה לטובת השומן ושאני עושה טעות.
דרך אגב כל כמה זמן אפשר לעשות ציט דיי? כי אני כבר 4 חודשים לא אוכל כמעט ארוחות ציט ויש פעמים שאני נשבר אז
אני אוכל איזה פעם בשבועיים בגט עם שניצל אבל לא יצא לי אף פעם לאכול פעם אחת מה שבאלי כל היום ואני כבר מגיע למצב
שאני נשבר ואני חייב לדוגמא לקחת לעצמי חופן קורנפלקס מהמטבח כל כמה שעות.