הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילה כפייתית

• פותח/ת השרשור Prana
  • פורסם בתאריך

Prana

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני חייבת עזרה.
בפחות מחצי שנה עליתי 20-25 קילו
בעקבות אכילה בולמוסית נוראית של 9000 קלוריות ביום ואפילו יותר.
אני מנסה לחזור למוטב ולאכול בריא וכמות קלוריות שפויה.
העניין הוא שאת ה25 קילו האלה "הרווחתי" כתוצאה מאכילה של הרבה הרבה הרבה מאוד ג'אנק. ואני מדברת על כמויות עצומות.
כל השומן הצטבר לי בחלק האחורי של הגוף (הישבן והירכיים) בקיצור ולעניין, הגוף שלי מאחורה נראה כמו של אישה זקנה... כלומר תחת מדלדל גדול נוזלי צלוליטיס והעניין הוא שמתחת לתחת יש עוד אקסטרה שומן. לא יודעת איך להסביר את זה.
כאילו בליטות שומן מתחת לתחת.
האם אפשר להעלים את זה באכילה נקייה? האם אפשרי בכלל להעלים את זה? או שאני נשארת עם תחת מדלדל ושל אישה זקנה ואין מה לעשות?
תעזרו לי בבקשה אני לא מסוגלת להסתכל במראה מבלי לבכות ולא מזוגלת ללבוש ג'ינסים. אני מרגישה שכולם רואים את מה שאני מסתירה.

תעשי דיאטת psmf עד שהכל יירד, לשלבי אימוני כוח ובו זמנית תטפלי בבעיה של האכילה הכפייתית (פסיכולוג או מי שמתמחה בזה)
https://www.kilogram.co.il/1872/דיאטת-כאסח-the-rapid-fat-loss-psmf/
הייתי נמנע מכל פחמימה לחלוטין ,בלי העמסות וצ'יטים (עשית צ'יטים במשך חצי שנה רצוף)
מנסיון המנעות מכל סוג של מתוק עוזרת (כן גם ממתקים ללא קלוריות סטיביה סוכרלוז וכד)
תמצאי תחביבים אחרים חוץ מלאכול ותזכרי שכל מסע מתחיל מצעד.
אפשר גם לנסות דיאטה קטוג'נית

אני חייבת עזרה.
בפחות מחצי שנה עליתי 20-25 קילו
בעקבות אכילה בולמוסית נוראית של 9000 קלוריות ביום ואפילו יותר.
אני מנסה לחזור למוטב ולאכול בריא וכמות קלוריות שפויה.
העניין הוא שאת ה25 קילו האלה "הרווחתי" כתוצאה מאכילה של הרבה הרבה הרבה מאוד ג'אנק. ואני מדברת על כמויות עצומות.
כל השומן הצטבר לי בחלק האחורי של הגוף (הישבן והירכיים) בקיצור ולעניין, הגוף שלי מאחורה נראה כמו של אישה זקנה... כלומר תחת מדלדל גדול נוזלי צלוליטיס והעניין הוא שמתחת לתחת יש עוד אקסטרה שומן. לא יודעת איך להסביר את זה.
כאילו בליטות שומן מתחת לתחת.
האם אפשר להעלים את זה באכילה נקייה? האם אפשרי בכלל להעלים את זה? או שאני נשארת עם תחת מדלדל ושל אישה זקנה ואין מה לעשות?
תעזרו לי בבקשה אני לא מסוגלת להסתכל במראה מבלי לבכות ולא מזוגלת ללבוש ג'ינסים. אני מרגישה שכולם רואים את מה שאני מסתירה.

אני כל כך מבינה אותך..
גם אני חווה עכשיו משהו דומה.
אני מוצאת שמה שהכי עוזר לי שאני במצבים האלה זה לרשום כל מה שנכנס לי לפה, זה מכניס לפרופורציות ושאת רואה כמה אכלת במספרים אז את נבהלת ולא בא לך לאכול.
יש מלא אפליקציות שאפשר לעשות את זה בעזרתן, תתחילי בזה.
וגם שתתחילי לעשות ספורט ביותר אינטנסיביות את אוטומטית תאכלי יותר מסודר, חוץ מזה שתשרפי קלוריות.

בהצלחה 3>

תעזרו לי בבקשה
אחרי חצי שנה של אכילה פרועה מאד (אם כי את ללא ספק טועה בקשר לכמות. אם היית אוכלת 9000 קלוריות ליום היית צוברת כמעט קילו של שומן בכל יום) שגרמה לעליית משקל של 20-25 ק"ג, לדעתי את צריכה ייעוץ, וליווי, מקצועי. עם כל הרצון הטוב של המשתתפים בפורום, אני לא חושב שיש כאן יותר מדי מומחים להפרעות אכילה, ועוד פחות מהם מומחים לסייבר-טיפול בהפרעות כאלה. את צריכה למצוא בעל מקצוע טוב (חפשי המלצות של לקוחות) שימצא את הדרך הנכונה עבורך, יידע לעודד אם יש צורך, לנזוף אם זה אפקטיבי עבורך, לייעץ ולתמוך. אם תרצי, ייתכן מאד שהיעוץ האישי שניתן (בתשלום) ע"י מנהלי האתר יוכל לעזור לך, שמעתי הרבה חוות דעת טובות עליו (תוכלי לקרוא ולהתרשם בפורום "שאלות לפני יעוץ אישי", ולא, אני לא מקבל מהם קומיסיון, אם כי לדעתי הגיע הזמן לשנות את זה 😃)

אנחנו, מצידנו, נשמח לעזור אבל לטובתך כדאי שנשחק רק בתפקיד משני. יש כאן לא מעט ידע שיוכל לשמש אותך בנקודות שונות בהתקדמות, בעיקר מאחר והיא תהיה מלווה גם בפעילות גופנית שכוללת משקולות או אימוני התנגדות אחרים. אם היא לא, החליפי יועץ.

בהצלחה!

(אגב, צלוליטיס היא דלקת, ואני חושב שאת מתכוונת פשוט לצלוליט. לא שזה משנה הרבה, אבל אם תשארי כאן תלמדי עם הזמן שאני נודניק לא קטן בקשר לאי-דיוקים כאלה).

עריכה: נסי לחלוב מידע ועצות טובות מ @מרטין .

@יהושע60
צודק במליון אחוז, אנחנו יכולים רק לתת לך את הדרך וכל הדברים הרגילים שתכלי למצוא בכל מאמר שקשור לחיטוב ותזונה שמכבד את עצמו..

להחליט מה יכנס לך או לא יכנס לך לפה זה תלוי רק בך.

כמובן שברגע שתעשי דיאטה נכונה הכל ירד, זה יקח זמן ואולי לא תקבלי את התוצאה שדמיינת אבל כל השומן העודף יעלם.

יש מקום טוב בהוד השרון. אם את רוצה, תשלחי לי בפרטי ואתן לך את שמו
@Coral93, אני בספק לפי תמונות שפירסמת אם את מכירה את זה(מתנצל מראש אם באמת כן).

אני מסכימה עם @יהושע60 את צריכה יעוץ מקצועי כדי להבין מה את מפצה באמצעות בולמוסי האכילה
אבל זה לא אומר שאת לא יכולה להתחיל לעבוד על עצמך. גם 50% הצלחה הם הצלחה.

כפי ש @Coral93 הציעה תתחילי לנהל מעקב על מה שאת אוכלת ומתי.
קני לעצמך פנקס קטן וחגיגי. תעשי מזה ממש טכס כי את מתחילה מעין חוזה עצמי לתהליך ארוך.
תתחילי לרשום כל מה את אוכלת ובאיזה שעות. זה ילמד אותך המון על עצמך. מה את אוהבת לאכול ואיזה שעות מועדות לפורענות? האם את מרעיבה את עצמך לפני שאת יושבת לאכול?
אחרי שבועיים יקרו שני דברים - ראשית את תוכלי להבין טוב יותר את הרגלי האכילה שלך. שנית, עצם המעקב יגרום לך לאכול פחות.
לכי לעשות בדיקות כלליות כדי לבדוק שהכל תקין.

ואז אחרי שאת יודעת מתי את רעבה יותר ומתי פחות, איך את מחלקת את הארוחות על פני היום ועל מה את לא רוצה לוותר
אפשר להתחיל להרכיב תפריט שתוכלי לחיות איתו.

האם את מתאמנת?
אם אין לך מנוי לחדר כושר את יכולה בשלב ראשון להתחיל עם הליכות. תכווני את שעת האימון לשעה הכי קשה ביום מבחינת האכילה.
לגבי עבודה על ישבן, נשים בצד רגע את הצלוליט, לדעתי ישבן הוא איזור שיחסית קל לעבוד עליו ולהגיע לתוצאות טובות מאוד.

לא כתבת בת כמה את, גובה ומשקל אבל אני מבטיחה לך שבכל גיל ובכל משקל את יכולה לעשות שינוי משמעותי ולהתחיל להרגיש טוב יותר עם עצמך.

בכל גיל ובכל משקל את יכולה לעשות שינוי משמעותי ולהתחיל להרגיש טוב יותר עם עצמך.
על זה אני חותם בשתי ידיים.

(בום! בתור קואלה צנחתי עכשיו מהעץ)

אני עם יהושע.כמובן שכל מה שתרצי נוכל לעמוד לרשותך אבל לדעתי יש פה משהו קצת מעבר לאכילה נכונה.

בכל מקרה.המטרה שלך בהחלט אפשרית בעזרת ספורט תזונה ואורח חיים בריא.

בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית