הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי קל ביום מנוחה

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
אתמול חזרתי לאימונים אחרי חודש שלא יכלתי להתאמן, וכמובן קמתי היום עם דומס פסיכי.
עשיתי סקוואט,בנץ פרס,טרייספס וסט אחד לבייספס ויצא לי בערך 70 דקות הליכה (כי היה לי גם כמה ''סידורים'') ובקיצור תפוס לי הכל (טרייספס,בייספס,טרפזים,כל חלק וחלק ברגל,כתפיים,חזה ואתם מבינים את הרעיון.)
עשיתי אמבטיה חמה הרגע ואני עומד לעשות קצת פואם רולר, ואני שוקל לצאת להליכה להזרים קצת דם לשרירים וכי גם אני בחיטוב ולחיות על 1700 קלוריות ביום זה לא כיף בכלל. דעתכם ? כדאי ? ואם כן כמה ? (זמן,קצב וכו',אני אשתדל לעמוד בזה כי אני הולך בחוץ אז לא הכל תלוי בי.)

• פותח/ת השרשור
כדאי בהחלט. לא חושב שיש טעם לקבוע זמן וקצב, לך לפי התחושה שלך.
אבל כמה בערך ? לכיוון ה20 דקות ? 40 ? שעה ? אני יכול ללכת עד המכון שלי וחזור שזה 5 קמ או חצי מהדרך וחזור שזה 2.5.
דרך אגב מה דעתך על מתאמנים בתוכניות כח כמו נגיד SS כדאי לדעתך לעשות אירובי קל בימי מנוחה או שזה יכול לגרום להתקדמות איטית יותר ?

כדאי לדעתך לעשות אירובי קל בימי מנוחה
אני לא מומחה גדול, אבל אירובי קל אמור לעזור מהסיבות שאתה עצמך כתבת בקשר למחזור הדם. בקשר לשאר, אין לי מושג, אבל אני מנחש ש 20 עד 40 דקות זה זמן טוב. אם ההתלבטות שלך נובעת מפחד לשרוף שרירים, בהליכה בקצב של נאמר 6 קמ"ש אתה לא תשרוף שום שריר - אל תשכח שמה שעובד בהליכה הם בעיקר הסיבים האדומים ("האירוביים").

• פותח/ת השרשור
אני לא מומחה גדול, אבל אירובי קל אמור לעזור מהסיבות שאתה עצמך כתבת בקשר למחזור הדם. בקשר לשאר, אין לי מושג, אבל אני מנחש ש 20 עד 40 דקות זה זמן טוב. אם ההתלבטות שלך נובעת מפחד לשרוף שרירים, בהליכה בקצב של נאמר 6 קמ"ש אתה לא תשרוף שום שריר - אל תשכח שמה שעובד בהליכה הם בעיקר הסיבים האדומים ("האירוביים").
תודה רבה

אני יכול ללכת עד המכון שלי וחזור שזה 5 קמ או חצי מהדרך וחזור שזה 2.5.
איפה אתה גר שזה 2.5 ק"מ מהפמילי? בקצה השני של הקריה?

לשאלתך,
הליכה זה תמיד דבר טוב ולא הייתי שולל וכפי שיהושע המליץ - הכל לפי ההרגשה האישית שלך.
כל הרעיון כרגע הוא לחזור בהדרגה .
הליכה איטית\בינונית תעשה לך רק טוב.

• פותח/ת השרשור
איפה אתה גר שזה 2.5 ק"מ מהפמילי? בקצה השני של הקריה?

לשאלתך,
הליכה זה תמיד דבר טוב ולא הייתי שולל וכפי שיהושע המליץ - הכל לפי ההרגשה האישית שלך.
כל הרעיון כרגע הוא לחזור בהדרגה .
הליכה איטית\בינונית תעשה לך רק טוב.
סבבה,ואם זה מעניין אותך אז אני גר בפרישמן, מכיר ? מאחורי הכללית.

סבבה,ואם זה מעניין אותך אז אני גר בפרישמן, מכיר ? מאחורי הכללית.
בטח, אחלה איזור.
כמעט קניתי שם דירה אחרי הצבא. (בבניין התאומים או משהו כזה)

אבל גדלתי ברחוב הרצל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית