הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - חדש בפורטל!

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך

stitch

משתמש משקיע
5,836
6,264
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,834
5,836
6,264
תוכנית המקור של ביל סטאר הנקראת גם מדקאו (Madcow). התוכנית מותאמת בעיקר למתאמנים בינונים מאחר וההתקדמות בתוכנית היא חד שבועית, אך במאמר נסקרו מספר מצבים שאפשר לייעל את התוכנית גם בתור מתאמנים מתחילים.

לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר

תהנו 😃

תודה ל @מרטין על עריכה והגהה.

• פותח/ת השרשור
נצל"ש - קניתי את סט המשקולות הזה http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1444 מאוד עוזר לי בפרס וה- BOR ואפילו בסקווט/לחיצת חזה זה נחמד שאפשר להגיע לכל משקל שרוצים.

משקולות מעולים!
יש לנו אותם במכון, זה באמת נותן אפשרות להתקדם ב 2 ק"ג או 3 ק"ג.. ואתה יכול להיות יצירתי 😃

• פותח/ת השרשור
@stitch באימון A2 הסטים של החימום מבוצעים לפי ה-100% מאימון A1 או לפי ה-102.5% של A2?
אגב, לא יודע אם שמת לב אבל צירפתי למאמר קובץ אקסל, עבדתי עליו הרבה וזה הקובץ שאני עובד איתו.
הוא מאד נוח, מציג לך בדיוק את המשקלים שאתה צריך להרים השבוע (במקום לחפור באלף מספרים ולחפש) עם אפשרות להדפסה מצומצמת של מה שאתה צריך איתך במכון.

משקולות מעולים!
יש לנו אותם במכון, זה באמת נותן אפשרות להתקדם ב 2 ק"ג או 3 ק"ג.. ואתה יכול להיות יצירתי 😃
בפמילי יש לנו עשיריות שעשויות מאבן ופלטות של 1.25 שהיו פעם 1.25 אבל עכשיו הם 0.75 😣

משקולות מעולים!
מה זה על 5 קילו הם רוצים 300 שקל. ביזיון. במחיר סביר הייתי קונה, ככה אני ישים סוגרים.

@stitch , יש הבדל בין ה לינארית הרגילה 5X5 ובין ה מדקאו ? לא הצלחתי להבין אם זה אותה תוכנית בשינוי שם או שיש הבדלים שלא הצלחתי להבין.

מה זה על 5 קילו הם רוצים 300 שקל. ביזיון. במחיר סביר הייתי קונה, ככה אני ישים סוגרים.

@stitch , יש הבדל בין ה לינארית הרגילה 5X5 ובין ה מדקאו ? לא הצלחתי להבין אם זה אותה תוכנית בשינוי שם או שיש הבדלים שלא הצלחתי להבין.
זה משתלם. יש לך את האופציה לעלות בקילו וחצי,בקילו או אפילו בחצי קילו. תחשוב שסגרת בסס 70 בנץ 2X5 1X5F אבל הרגשת שהיה לך את זה. אימון הבא אתה תעשה 70.5 לשלוש חמישיות כמו badass ותשבור שיא

זה משתלם. יש לך את האופציה לעלות בקילו וחצי,בקילו או אפילו בחצי קילו. תחשוב שסגרת בסס 70 בנץ 2X5 1X5F אבל הרגשת שהיה לך את זה. אימון הבא אתה תעשה 70.5 לשלוש חמישיות כמו badass ותשבור שיא
אבל כמו שהוא אמר, אפשר לעשות את זה עם הסוגרים. אצלנו כל סוגר שוקל 200 גרם אז אתה יכול לשים כמה סוגרים על כל צד ולעשות קפיצות קטנות במשקל. הבעיה זה כשאתה מתאמן בשעות של עומס ואין סוגרים פנויים.

אבל כמו שהוא אמר, אפשר לעשות את זה עם הסוגרים. אצלנו כל סוגר שוקל 200 גרם אז אתה יכול לשים כמה סוגרים על כל צד ולעשות קפיצות קטנות במשקל. הבעיה זה כשאתה מתאמן בשעות של עומס ואין סוגרים פנויים.
כן אבל זה סתם מעצבן. זה הרבה יותר נוח. הבעיה האמיתית היא,שרוב האנשים בכלל לא יודעים כמה שוקלת הפלטה של ה10 שלהם ואז הם שמים עוד חצי קילו על המוט אבל הפלטה עצמה היא 9.5 😣

• פותח/ת השרשור
כמו ש- @yujinius אמר, פרקטית זה אותה התוכנית. אבל אם להכנס לדקויות: Madcow הוא שם של יוזר באתר EliteFitness.com, שקיבל מידע מביל סטאר וגלן פנדליי, ופרסם באתר הנ"ל את התוכנית ופישט אותה. אף אחד לא יודע מי הבחור, הוא נעלם מהנט ב-2007.
קיבל את התורה, הביא אותה לעם ונעלם. מזכיר משהו...

כמו ש- @yujinius אמר, פרקטית זה אותה התוכנית. אבל אם להכנס לדקויות: Madcow הוא שם של יוזר באתר EliteFitness.com, שקיבל מידע מביל סטאר וגלן פנדליי, ופרסם באתר הנ"ל את התוכנית ופישט אותה. אף אחד לא יודע מי הבחור, הוא נעלם מהנט ב-2007.
קיבל את התורה, הביא אותה לעם ונעלם. מזכיר משהו...

מזכיר לי את Satoshi Nakamoto.

גם אני חשבתי ככה, אבל זה מאוד נוח שיש לך את כל האפשרויות ואם זה לא הולך לאיבוד זה משהו לכל החיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית