הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לחיטוב

לירןזגורי

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
החלטתי ללכת על אימון ab לחיטוב ל3 ימים בשבוע שיש באתר רציתי לשאול מספר שאלות.
1.האם זה טוב לרוץ כל סוף אימון או אימון כן אימון לא??
2.כתוב בתוכנית שעושים בטן פעם רק אימון b למה לא לעשות כל אימון??
3.למה התוכנית הזאת כל כל מומלצת שרוב הפורום ממליצים עליה?
4. האם כדאי להוסיף משו לתוכנית עוד סטים או תרגילים כמו כתף אחורית??

תודה לעונים

נערך לאחרונה:
אפשר לרוץ כל סוף אימון, תבנה את התפריט בהתאם, שלא תהיה בגירעון קלורי גדול מדי. אתה יכול לרוץ לא כל אימון ואז תצטרך לאכול קצת פחות.
מה התכנית?

הבטן עובדת ברוב התרגילים בתכנית, במיוחד בסקוואט ודדליפט עובדת חזק, כך שאין צורך לעשות כל אימון בנוסף לזה, מיותר.
אני לא ראיתי בפורום שהמליצו ספציפית על התכנית הזאת, אבל היא טובה, היא מבוססת על תרגילים מורכבים על מוט, שזה הבסיס לתכנית אימונים.
מיותר לדעתי, כל השרירים בגוף עובדים בתכנית הזאת

רק רוצה להוסיף שהמחשבה שלך שגויה בנושא של "יותר תרגילים = יותר תוצאות" כי זה ממש לא נכון. אני מבין שאתה רגיל למחשבה כזאת מתחומים אחרים כמו לימודים אבל באימוני כושר זאת טעות גדולה וחשוב לא להוסיף כמה שיותר כדי לראות יותר תוצאות אלה לעשות את העבודה בצורה הטובה והחכמה ביותר ללא הוספות מיותרות אחרת רק דברים רעים יצאו מזה כגון חוסר התאוששות, איבוד מיותר של שריר וכו

אין בעיה לרוץ בסוף כל אימון, רק תשתדל להשלים את הקלוריות על מנת לא להגדיל את הגירעון הקלורי.

כי בטן הוא כמו כל שריר ולא צריך לטחון אותו ללא הפסקה במיוחד אם אתה עושה סקוואט,דדליפט ופרס.
אני אישית ממליץ על FBW.
לא

הבטן עובדת ברוב התרגילים בתכנית, במיוחד בסקוואט ודדליפט עובדת חזק, כך שאין צורך לעשות כל אימון בנוסף לזה, מיותר.

אני לא ראיתי בפורום שהמליצו ספציפית על התכנית הזאת, אבל היא טובה, היא מבוססת על תרגילים מורכבים על מוט, שזה הבסיס לתכנית אימונים.

מיותר לדעתי, כל השרירים בגוף עובדים בתכנית הזאת
גם בפרס הבטן עובדת בן זונה.

גם עובדת כמובן, אבל פחות מסקוואט ודדדליפט. בגלל זה כתבתי שברוב התרגילים בתכנית שלו.
בפרס היא יותר משמשת כשריר מייצב והעבודה שלה היא סטטית (..?)
ניחוש מושכל כמובן.

פחות סטטית כי כל פלג הגוף העליון בסקוואט פעיל יותר לדעתי (כל הטראנק)
אבל אולי אני טועה.
העבודה של הבטן סטטית כי שרירי הבטן לא אחראים להזיז משהו בסקוואט ודדליפט, כמו למשל הזוקפי גב, ובניגוד לשרירי ההמסטרינגס והישבן שאחראים על הפשיטה של האגן והקוואדס שאחראים על הפשיטה של הברך.
עבודה איזומטרית נראה לי זה נקרא, לא סטטית

העבודה של הבטן סטטית כי שרירי הבטן לא אחראים להזיז משהו בסקוואט ודדליפט, כמו למשל הזוקפי גב, ובניגוד לשרירי ההמסטרינגס והישבן שאחראים על הפשיטה של האגן והקוואדס שאחראים על הפשיטה של הברך.
עבודה איזומטרית נראה לי זה נקרא, לא סטטית
נמשיך להתווכח על המבורגר ובירה.
😋🍴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית