הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סוף רוכבי האופניים קיבלו מה שמגיע להם

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כל הכבוד! אני שונא רוכבי אופניים על הכביש... לא רק שהם מסכנים את החיים שלהם הם גם מפריעים לכל שאר התנועה. כל הכבוד לנהג הזה!

הגשים את החלום של כל נהג

http://news.walla.co.il/item/2834521

ושלא תעזו לכתוב לי 'הישראלי המכוער'.
אתה לא מתכוון ברצינות.
הנהג הוא אדיוט שרק בנס לא הרג את הרוכב

במקסימום עיכבו אותו ב 5 דקות
כל הכבוד! אני שונא רוכבי אופניים על הכביש... לא רק שהם מסכנים את החיים שלהם הם גם מפריעים לכל שאר התנועה. כל הכבוד לנהג הזה!
ואני שונא אנשים שעושים ... זה נותן הצדקה להרוג אותם?

אתה לא מתכוון ברצינות.
הנהג הוא אדיוט שרק בנס לא הרג את הרוכב

במקסימום עיכבו אותו ב 5 דקות

ואני שונא אנשים שעושים ... זה נותן הצדקה להרוג אותם?
אפשר ללמד לקח בלי להרוג

אתה בכלל הבנת מה הנהג עשה ומה קרה לרוכב? זה נסיון להריגה
קצת הגזמתי עם התגובה שלי למען האמת... אני לא רוצה להצדיק את הנהג רק להגיד שסוף סוף היה צריך לעשות משהו בנוגע לרוכבי אופניים האלה.

קצת הגזמתי עם התגובה שלי למען האמת... אני לא רוצה להצדיק את הנהג רק להגיד שסוף סוף היה צריך לעשות משהו בנוגע לרוכבי אופניים האלה.
אם תתחיל להכין רשימה של דברים 'מעצבנים' רוכבים על אופני כביש לא יגיעו אפילו למקום ה 50

וזה שנהגים נאלצים קצת להאט או להזהר כשעוברים ליד רוכב/ים זו הקרבה מאוד קטנה ויש כמעט אפס מקרי תאונה שהם באשמת הרוכב

אם תתחיל להכין רשימה של דברים 'מעצבנים' רוכבים על אופני כביש לא יגיעו אפילו למקום ה 50

וזה שנהגים נאלצים קצת להאט או להזהר כשעוברים ליד רוכב/ים זו הקרבה מאוד קטנה ויש כמעט אפס מקרי תאונה שהם באשמת הרוכב
אבל רוכבי אופניים לא אמורים ליסוע בכביש בכלל!! מילא אם הם נוסעים בתוך עיר כשיש הגבלת מהירות אפשר להבין למרות שגם זה לא בסדר. אבל בכביש מהיר כשרכב רוצה להגיע ל120 קמ"ש ויותר זה מאוד מסוכן ומאוד מפריע לתנועה. מה זה מעניין אותי שהוא נמצא באימון שגרתי שיעשה אימון שגרתי במקום אחר ולא על פאקינג כביש מהיר

לא ברור לי, איך לקטנועים עד 50 סמ''ק אסור בכלל להכנס לכבישים בינעירוניים, בעוד רוכבי אופניים נכנסים אפילו לכבישים מהירים, ורוכבים כאילו שהכביש שייך להם. מעבר לזה שזה חוסר התחשבות בנהגי רכב מנועי, זה מחדל עצום של חקיקה שבסופו של דבר מביא לפגיעה בחיי אדם. אני כבר לא מדברת על כך שרוכבי האופניים לא טורחים לבטח עצמם, והחוק לא מכריח אותם לעשות זאת.
הישראלי הכוסי. עכשיו שיטפל באופנוענים וערסים במכוניות שחותכים כאילו אין רכבים אחרים בכביש
תיקנתי אותך.
ההבדל בין אופנוענים לנהגי רכבים שחותכים הוא, שנהג האופנוע ייהרג בעצמו, ונהג הרכב ייקח איתו גם אותך ומי שנוסע איתך ברכב.

אבל רוכבי אופניים לא אמורים ליסוע בכביש בכלל!! מילא אם הם נוסעים בתוך עיר כשיש הגבלת מהירות אפשר להבין למרות שגם זה לא בסדר. אבל בכביש מהיר כשרכב רוצה להגיע ל120 קמ"ש ויותר זה מאוד מסוכן ומאוד מפריע לתנועה. מה זה מעניין אותי שהוא נמצא באימון שגרתי שיעשה אימון שגרתי במקום אחר ולא על פאקינג כביש מהיר
זה לא כביש מהיר.

היום מת רוכב אופניים בן 60ממה שהבנתי.

אני אישית לא בעד השטויות האלו. החבר'ה נוסעים בשוליים בדרך כלל ונוסעים בשעות שאין הרבה מכוניות בכביש ולא בדרכים שמפריעות ולרוב יש גם רכב שמלווה אותם

סבבה אחי אז הישראלי הפסיכי

הסיפור האמיתי:
PicsArt_1425406710841.jpg

חשבתי ש424 זה כביש מהר 😲
מסתבר שכל הטענה שלי מוטעית לפי העמוד של הכביש בויקיפדיה...

"אזור מועדף לרוכבי אופני כביש". וואלה יופי. גם נמל אשדוד הוא אזור מועדף בשבילי לשוט עם הבוגי בכיף. זה לא אומר שאני צריך לצפות שלא תמעך אותי ספינה.

זה לא כביש מהיר.

אז זה שמותר לנסוע שם 80/90 ולא 110 עושה את זה לגיטימי?

"אזור מועדף לרוכבי אופני כביש". וואלה יופי. גם נמל אשדוד הוא אזור מועדף בשבילי לשוט עם הבוגי בכיף. זה לא אומר שאני צריך לצפות שלא תמעך אותי ספינה.

אז זה שמותר לנסוע שם 80/90 ולא 110 עושה את זה לגיטימי?
אם יש תמרורים שמזהירים על אופניים זה לא קצת יותר רציני מסתם "אזור מועדף"?

הדבר הכי גרוע ברוכבי אופניים זה החולצות עם כל מיני חברות איטלקיות רנדומליות שהם לובשים.

די מבאס לקרוא את התגובות המתלהמות לגבי רכיבת כביש בעיקר שהן מגיעות מצד ספורטאים שיטענו בלהט כי הספורט שלהם לא מסוכן ולא פוגע בבריאות.

רכיבת כביש ספורטיבית יכולה להתבצע רק בכבישים בין-עירוניים, באימון ממוצע שאורך 3-4 שעות מכסים כ 100 ק'מ.
הרוכבים משתדלים למזער סיכונים ולרכב בשעות ובכבישים עם פחות תנועה וכמות המקרים שתאונות קרו באשמת רוכבים היא אפסית בהשוואה לכמות התאונות שקרו באשמת נהגים עייפים / שיכורים וכד'

המקרה הזה הוא דוגמא לחוסר סובלנות ובריונות שכל כך נפוץ בחברה שלנו והמעשה של הנהג (ואני מאמין שלא ניסה להרוג את הרוכבים) הוא בריונות כמו אותם אלה שמשתוללים עם טרקטורונים על חוף הים או זורקים נפצים.

בשורה התחתונה קצת יותר סובלנות תהפוך את החיים של כולנו לטובים יותר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית