עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא מתכוון ברצינות.
ואני שונא אנשים שעושים ... זה נותן הצדקה להרוג אותם?כל הכבוד! אני שונא רוכבי אופניים על הכביש... לא רק שהם מסכנים את החיים שלהם הם גם מפריעים לכל שאר התנועה. כל הכבוד לנהג הזה!
אפשר ללמד לקח בלי להרוגאתה לא מתכוון ברצינות.
הנהג הוא אדיוט שרק בנס לא הרג את הרוכב
במקסימום עיכבו אותו ב 5 דקות
ואני שונא אנשים שעושים ... זה נותן הצדקה להרוג אותם?
הישראלי הכוסי. עכשיו שיטפל באופנוענים שחותכים כאילו הם יושבים בטנק והמלאך גבריאל יושב להם על הכתף.
אתה בכלל הבנת מה הנהג עשה ומה קרה לרוכב? זה נסיון להריגהאפשר ללמד לקח בלי להרוג
קצת הגזמתי עם התגובה שלי למען האמת... אני לא רוצה להצדיק את הנהג רק להגיד שסוף סוף היה צריך לעשות משהו בנוגע לרוכבי אופניים האלה.אתה בכלל הבנת מה הנהג עשה ומה קרה לרוכב? זה נסיון להריגה
אם תתחיל להכין רשימה של דברים 'מעצבנים' רוכבים על אופני כביש לא יגיעו אפילו למקום ה 50קצת הגזמתי עם התגובה שלי למען האמת... אני לא רוצה להצדיק את הנהג רק להגיד שסוף סוף היה צריך לעשות משהו בנוגע לרוכבי אופניים האלה.
אבל רוכבי אופניים לא אמורים ליסוע בכביש בכלל!! מילא אם הם נוסעים בתוך עיר כשיש הגבלת מהירות אפשר להבין למרות שגם זה לא בסדר. אבל בכביש מהיר כשרכב רוצה להגיע ל120 קמ"ש ויותר זה מאוד מסוכן ומאוד מפריע לתנועה. מה זה מעניין אותי שהוא נמצא באימון שגרתי שיעשה אימון שגרתי במקום אחר ולא על פאקינג כביש מהיראם תתחיל להכין רשימה של דברים 'מעצבנים' רוכבים על אופני כביש לא יגיעו אפילו למקום ה 50
וזה שנהגים נאלצים קצת להאט או להזהר כשעוברים ליד רוכב/ים זו הקרבה מאוד קטנה ויש כמעט אפס מקרי תאונה שהם באשמת הרוכב
תיקנתי אותך.הישראלי הכוסי. עכשיו שיטפל באופנוענים וערסים במכוניות שחותכים כאילו אין רכבים אחרים בכביש
זה לא כביש מהיר.אבל רוכבי אופניים לא אמורים ליסוע בכביש בכלל!! מילא אם הם נוסעים בתוך עיר כשיש הגבלת מהירות אפשר להבין למרות שגם זה לא בסדר. אבל בכביש מהיר כשרכב רוצה להגיע ל120 קמ"ש ויותר זה מאוד מסוכן ומאוד מפריע לתנועה. מה זה מעניין אותי שהוא נמצא באימון שגרתי שיעשה אימון שגרתי במקום אחר ולא על פאקינג כביש מהיר
חשבתי ש424 זה כביש מהר 😲זה לא כביש מהיר.
משמש כביש 424 אזור מועדף לרוכבי אופני כביש, ותמרורים המוצבים בו מתריעים על כך
חשבתי ש424 זה כביש מהר 😲
מסתבר שכל הטענה שלי מוטעית לפי העמוד של הכביש בויקיפדיה...
זה לא כביש מהיר.
אם יש תמרורים שמזהירים על אופניים זה לא קצת יותר רציני מסתם "אזור מועדף"?"אזור מועדף לרוכבי אופני כביש". וואלה יופי. גם נמל אשדוד הוא אזור מועדף בשבילי לשוט עם הבוגי בכיף. זה לא אומר שאני צריך לצפות שלא תמעך אותי ספינה.
אז זה שמותר לנסוע שם 80/90 ולא 110 עושה את זה לגיטימי?
לא. זה המכנסיים הצמודים עם התחת המרופד.הדבר הכי גרוע ברוכבי אופניים זה החולצות עם כל מיני חברות איטלקיות רנדומליות שהם לובשים.