עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי את זה עכשיו עושה רושם או שהמשתמשים שם פשוטת הפציצו את עצמם בחומרים ובחוסר ידע להשתמש או שבנאשיונאל גאוגרפיק ממש לא אוהבים סטרואידים..
קצת ארוך אבל מאוד מעניין.
למשתמשים שבינינו מה אתם אומרים?
למה לא יניב , אני בעד להזריק הכל מהכל ואז להראות מליון דולר (סתם סתם) אל תקשיבו לי תראו לאן הגעתי ;-)זה גם וגם.
מבחינתי סטרואידים דומים לניתוח פלסטי.
שניהם עוסקים במרבית המקרים בהתערבות רפואית תרופתית/כירוגית, כדי לשפר את הדיומי העצמי/המראה החיצוני/ההעדפה האישית.
בשניהם יש סיבוכים, ותועדו מקרי מוות.
רפואה עוסקת גם באיכות חיים של מטופל, לא רק בסכנת חיים.
ככה שזה חרב פיפיות, וכל אדם צריך לשקול לפי שיקוליו, האם זה שווה לו את הסיכון או לא.
רק לטעמי, את הטיפול כדאי לעשות תחת בקרה רפואית, ולא לשבת בבית ולהזריק מכל הבא ליד, או לפי מתכון שהורדת באינטרנט ו דילר מפוקפק נתן לך ו"יהיה בסדר".
להבדיל ליאור, אם הייתה צמוד אלינו לכל הסייקלים שלך, לא סביר להניח שהייתה סובל אפילו מה-10% הבעיות שאתה נאלץ להתמודד איתן כעת.למה לא יניב , אני בעד להזריק הכל מהכל ואז להראות מליון דולר (סתם סתם) אל תקשיבו לי תראו לאן הגעתי ;-)
איפה היית לפני 8 שנים תגיד לילהבדיל ליאור, אם הייתה צמוד אלינו לכל הסייקלים שלך, לא סביר להניח שהייתה סובל אפילו מה-10% הבעיות שאתה נאלץ להתמודד איתן כעת.
לכן החשיבות הבלתי נתפסת של פיקוח רפואי.
מה נראה לך הפורום הזה בלאק מארקט ?מי נוסע לכיוון נתיבות ויכול להקפיץ לי משלוח "מנות"?
הם אמרו שם שברפואה לא נמצאו מטופלים בtrt עם גידולים בכבד ובכליות או עם נזקים שאפשר לייחס לסטרואידים.
ממתי מטופלי trt מקבלים מינונים שקרובים בכלל לסייקל?
וגם מטופלי trt לא מקבלים חומרים אחרים מטסט ואולי פרווירון - בטח שלא אוראליים למיניהם.
בכל מקרה נהנתי לראות את זה.
תגיד יניב חשבתי לעצמי ניסוי : אם אני לוקח טסט פרופיונט 100מג נותן 30מג 3 פעמים בשבוע , זה מתחלק ל 6.5מג כל יום , החומר הפעיל שמשתחרר לדם הוא 83מג מ 100מג , אז אם 30מג יוצא 15מג כל יומיים אז זה בערך 7מג כל יום , זה לא יעזור לעידוד טסטוסטרון טבעי ?TRT במונחים רפואים זה לא TRT שאתה מכיר כבידלדר.
ב-TRT רפואי המטרה היא לייצג אותך על רמות טסט נורמליות לגילך, סביב 15 ננומול בדציליטר.
בבידלדינג, אין שום משמעות לרמות כאל ובדם, כי אלו רמות שיש לכל גבר ממוצע.
כמובן שבדיוק כמו שאין סיכון מיוחד ברמות טסטס תקינות בדם, אין סיכון מיוחד ב-TRT רפואי שיביא אותך לרמות נורמליות, ולא מעבר לזה.
אם להיות מדוייק, גם רמות טסט טבעיות מוגברות, מהווות גורם סיכון להיפרפלאזיה של הפרוסטטה, אבל באמת שזה סתם דקות, ולא מהווה קונטרא אינדיקציה כדי לא לתת TRT למי שצריך, שכן הסיכונים הרפואים בטסט נמוך, ואיכות החיים הירודה למי שסבובל מזה, שווה גם שווה את הסיכון מול התועלת הרפואית.
להבדיל TRT שעושים בקרוזינג, או TRT במונחים של "שימור שריר" בזמן חיטוב ממושך, יביא אותך לרמות טסט של לפחות 50% מעל הורמה אם לא 100% מעל הנורמה.
וכאן כבר כל הסיכונים שהצגתי כן נכנסים להילוך יתר.
כמובן שמי שיש לו סרטן ערמונית מאובחן, יצטרך להוריד את רמות הטסט, בדיוק כי שאישה שיש לה סרטן השד, תקבל חסמי אסטרוגן, גם אם רמות האסטרוגן שלה תקינות, כדי להאט את ההתפתחות של הסרטן, ולהביא להגברת הסיכוי למיגור הסרטן תרופתית/קרינתית עד או אם יגיעו לאופציה כירוגית שתצליח ללא גרורות.
עחי מה בלאק מרקט?!?! זה רפואי! vermodje רמת פארמה נכון @Simon357 ???!??!?מה נראה לך הפורום הזה בלאק מארקט ?
תגיד יניב חשבתי לעצמי ניסוי : אם אני לוקח טסט פרופיונט 100מג נותן 30מג 3 פעמים בשבוע , זה מתחלק ל 6.5מג כל יום , החומר הפעיל שמשתחרר לדם הוא 83מג מ 100מג , אז אם 30מג יוצא 15מג כל יומיים אז זה בערך 7מג כל יום , זה לא יעזור לעידוד טסטוסטרון טבעי ?
תבדוק קוד שלא זיינו אותך.... (;עחי מה בלאק מרקט?!?! זה רפואי! vermodje רמת פארמה נכון @Simon357 ???!??!?
פורים שמח 😃
איך התחפושת של הויאל?!
כן אני הבנתי שמתן טסט חיצוני מדכא את הייצור הטבעי , אבל לא ירדת לסוף דעתי . כשדיברתי על 30מג כל יומיים התכוונתי שיוצא בכל יום שאתה מכניס 6-7מג טסט שזה הייצור הטבעי כביכול זאת הכוונה שלי שאתה מדמה רמות טסט . אתה חושב שרמות ממש נמוכות יכולות להשבית את הייצור הטבעי ? אולי זה יכול לעזור ?ההפך.
כל מתן טסטוסטרון חיצוני, מדכא את ייצור הטסט העצמי.
בגלל שגם טסטוסטרון ממשב שלילית את הציר ההורמונלי, ולא רק אסטרוגן כמו שהרבה נוטים לחשוב (אם כי דיכוי אסטרוגני להיפותאלמוס פוטנטי כמעט פי 100 יותר מהדיכוי של הטסט בדם עקב האפיניות לרצפטורים), כשהם לוקחים חומרים קצרים.
רק LH יעלה טסט טבעי, או השלמת מחסורים כמו ויטמינים/מינרלים חשובים, במידה וחזרים בדם, לדוגמא ויטמין D.
בנוסף דיכוי של הציר ברמה המוחית, יוריד את הפרשת ה-FSH, ועשוי לפגוע בפוריות, אם כי מינון גבולי כמ שציינת, לא אמור להשבית ציר , ורק תהיה ירדה ממוצעת ה-FSH ככל הנראה לא השבתה מוחלטת לאורך כל השבוע ,אבל זה כבר תגובה אינדיווידואלית, ונחשב "סיבוך" מוכר שמפריע לתת TRT רפואי בחולים צעירים בגיל הפוריות, כי ציר לאזן גם את ה-FSH ולא רק ה-LH)
ככה שטסט חיצוני מומלץ רק כשאין יכולת ייצור טבעית, או שהיכולת ירודה מאי אילו סיבות,שלא ניתנות לפתרון ע"י שיקום האשך (לדומגא קלאסית, PCT אחרי סייקל, שמשקם את אשך ואת כל הציר. הפרגניל מתקן את תאי לידיג (האות T בקיצור HPTA = אשכים, והכלומיד/טמוקסי מתקנים את החלק המוחי שבציר את האותיות HP של ה-HPTA = היפתאלמוס והיפופיזה).
הדרך היחידה להעלות ייצור טסט טבעי, היא גירוי פיזית לתאי ליידיג, ע"י פרגניל בצורה ישירה, או כלומיד בצורה עקיפיה ע"י ייצור GNRH שיעלה LH, או טמוקסיפן, שיחסום משוב הורמונלי קיים של אסטרוגן, ובכך יעלה את תגובת ההפותאלמוס להעלות GNRH, וההיפופיזה תעלה LH.
כן אני הבנתי שמתן טסט חיצוני מדכא את הייצור הטבעי , אבל לא ירדת לסוף דעתי . כשדיברתי על 30מג כל יומיים התכוונתי שיוצא בכל יום שאתה מכניס 6-7מג טסט שזה הייצור הטבעי כביכול זאת הכוונה שלי שאתה מדמה רמות טסט . אתה חושב שרמות ממש נמוכות יכולות להשבית את הייצור הטבעי ? אולי זה יכול לעזור ?
תבדוק קוד שלא זיינו אותך.... (;
חג שמח
קניתי עודפים מהמפעל הקודים יצאו אחרי שקניתי זה דבר חדש של ורמודז'ה.עחי מה בלאק מרקט?!?! זה רפואי! vermodje רמת פארמה נכון @Simon357 ???!??!?
פורים שמח 😃
איך התחפושת של הויאל?!
הבנתי אותך !!!לא הבנתי איך אפילו מתן של 1 מ"ג ביום, יגרה את יצור הטסט הטבעי.
טסט טבעי מיוצר כתגובה לרמות ה-LH בדם.
מה משנה מה רמת הטסט בדם, הן על יצור טסט ע"י האשך או ייצור זרע ע"י האשך?
כל תוספת טסט, רק תגביר את גודל המשוב (המשוב הוא לא בינארי הכל או כלום) השלילי, ותקטין את רמות ה-LH, ובכך תקטין את רמות הטסט הטבעי שהגוף מייצר.
טסט מבוקר ע"י הגוף,כשם שרמות הסוכר בדם מבוקרות (בערך,למעשה טסט ממושב אפילו במשוב יותר מורכב מאינסולין,אך ניחא לצורך הדוגמא), והשאלה שלך דומה לחולה סכרת ששואל "האם הזרקת אינסולין, תעלה את ייצור האינסולין העצמי שלי"?
התשובה היא: לא.
לא רק שאינסולין בדם לא יביא לייצור עוד אינסולין (למה שזה יקרה? ומה ימנע מהמערכת להכנס ללופ אינסופי שבו אינסולין מעלה אינסולין, ועוד אינסולין יעלה עוד אינסולין...)
אלא גם שאינסולין חיצוני יוריד את רמות הגלוקוז בדם, ולכן יהיה גירוי מופחת ללבלב לייצר בעצמו אינסולין.