הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על ההגדרה ששריר כתפיים הוא שריר בינוני

מצב
השרשור נעול

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
יש אנשים שמגדירים כתפיים כשריר בינוני ועושים להם יותר סטים מלשריר קטן ולפעמים בתוכניות כמו FBW או AB עובדים עליהן כמו על שריר גדול. אני אישית מתנגד לזה וחושב שאין צורך לעבוד על כתף יותר מעל שריר קטן אחר אבל מה דעתכם בעניין? האם יש סיבה לתת לכתפיים יותר סטים? או שמספיק לעבוד עליה כמו על שריר קטן כי היא עובדת גם בחזה ובגב כשריר מסייע (חלקים שונים של הכתף כמובן)?

לא מבין על מה אתה מדבר. שוב אתה קורא את Stuart McRobert?

יש אנשים שמגדירים כתפיים כשריר בינוני ועושים להם יותר סטים מלשריר קטן ולפעמים בתוכניות כמו FBW או AB עובדים עליהן כמו על שריר גדול. אני אישית מתנגד לזה וחושב שאין צורך לעבוד על כתף יותר מעל שריר קטן אחר אבל מה דעתכם בעניין? האם יש סיבה לתת לכתפיים יותר סטים? או שמספיק לעבוד עליה כמו על שריר קטן כי היא עובדת גם בחזה ובגב כשריר מסייע (חלקים שונים של הכתף כמובן)?

מתי כבר תבינו שזה לא עובד ככה
הגוף עובד לפי תנועות ולא לפי שרירים

בעיקרון השאלה שלך לא רלוונטית לגביי, אבל אני מבין את השאלה ונוטה להסכים עם הכותרת. אם מתאמן מחליט כמה סטים לתת לכל שריר לפי החלוקה של שריר גדול/קטן, אז אני חושב שכתפיים עונות להגדרה של שריר בינוני, ויש אפשרות שגם שריר החזה עונה להגדרה הזו. (משהו בסיגנון: גב+ רגליים = שריר גדול, חזה + כתפיים = שריר בינוני, ידיים = שריר קטן).

גם ככה אף אחד לא באמת עובד לפי השיטה המפגרת הזאת, אחרת "אימון חזה" היה כולל רבע או שליל מהנפח של האימון רגליים וגב, בפועל הם מקבלים אותו דבר.

ומקס תקרא קצת חומר מעניין במקום כל המחקרים בשקל ורבע שאתה קורא

תראה, שלא תבין, אני מרגיש כלפי זה, כן? רגשות עזים במיוחד. ההגדרה המנמיכה הזו לאוכלוסיית הכתפיים תמיד פגעה לטעמי בשוויון הזכויות של כלל השרירים, וסתם יוצר פערי מעמדות. אני מציע הפגנה מול בית העירייה

• פותח/ת השרשור
לא מבין על מה אתה מדבר. שוב אתה קורא את Stuart McRobert?
מה הקשר לזה? זה לא קשור. ומה הבעיה עם הספר?

RESHOS, שריר הכתף מוגדר כשריר קטן בהגדרתו (יש כמה סוגי הגדרות ואני עדיין לא מבין מה ההגדרה הנכונה ביותר כי לפי ההגדרה שאני משתמש בה בכלל הכתף אמורה להיות שריר גדול כי יש לה כמה סוגי תנועות. לחיצה והנפה). ואשמח אם תפנה אותי למה לקרוא כי אני לא מצאתי אף מאמר שעונה לי בדיוק על השאלה.
SUGARZAZA איך אתה ממליץ לאמן את הכתפיים?

מה הקשר לזה? זה לא קשור. ומה הבעיה עם הספר?

RESHOS, שריר הכתף מוגדר כשריר קטן בהגדרתו (יש כמה סוגי הגדרות ואני עדיין לא מבין מה ההגדרה הנכונה ביותר כי לפי ההגדרה שאני משתמש בה בכלל הכתף אמורה להיות שריר גדול כי יש לה כמה סוגי תנועות. לחיצה והנפה). ואשמח אם תפנה אותי למה לקרוא כי אני לא מצאתי אף מאמר שעונה לי בדיוק על השאלה.
SUGARZAZA איך אתה ממליץ לאמן את הכתפיים?

אין חשיבות לשריר קטן או שריר גדול , החשיבות הן לתנועות .
הספר דפוק , אם עדיין לא הבנת לפי התגובות שאתה מקבל .

איך לעבוד נכון ? כנס לקילוגרם ותתחיל לקרוא ...

בטן זה שריר קטן או גדול או בינוני? אולי הוא קטן בינוני? או גדול בינוני? אני פשוט מאמן אותו כל הזמן. אני מגזים?

בטן זה שריר קטן או גדול או בינוני? אולי הוא קטן בינוני? או גדול בינוני? אני פשוט מאמן אותו כל הזמן. אני מגזים?

תראה אחי, בבטן יש 8 קוביות... לכל שריר קטן צריך לתת 8 סטים, ולכן לבטן צריך לתת 64 סטים באימון. מכיוון שצריך לתת לה 64 סטים, זה הופך אותה לשריר גדול.

תראה אחי, בבטן יש 8 קוביות... לכל שריר קטן צריך לתת 8 סטים, ולכן לבטן צריך לתת 64 סטים באימון. מכיוון שצריך לתת לה 64 סטים, זה הופך אותה לשריר גדול.

אבל הקוביות זה רק הישר הבטני. מה עם הרחב הבטני והאלכסונים? יוצא בכלל שזה שריר ענק. כמה סטים צריך?

רבי יוסי הגלילי אומר: מניין אתה אומר שלקו המצרים במצרים עשר מכות, ועל הים לקו חמישים מכות?
במצרים מה הוא אומר? "ויאמרו החרטומים אל פרעה, אצבע אלוקים היא". ועל הים מה הוא אומר? "וירא ישראל את היד הגדולה אשר עשה ה' במצרים, וייראו העם את ה', ויאמינו בה' ובמשה עבדו."
כמה לקו ב"אצבע"? עשר מכות. אמור מעתה: במצרים לקו עשר מכות ועל הים לקו חמישים מכות.

רבי אליעזר אומר: מנין שכל מכה ומכה שהביא הקב"ה על המצרים במצרים הייתה של ארבע מכות?
שנאמר: ישלח בם חרון אפו – עברה, וזעם, וצרה, משלחת מלאכי רעים.
עברה – אחת, וזעם – שתיים, וצרה – שלוש, משלחת מלאכי רעים – ארבע.
אמור מעתה: במצרים לקו ארבעים מכות, ועל הים לקו מאתיים מכות.

רבי עקיבא אומר: מניין שכל מכה ומכה שהביא הקב"ה על המצרים במצרים הייתה של 5 מכות?
שנאמר: ישלח בם – חרון אפו, עברה, וזעם, וצרה, משלחת מלאכי רעים.
חרון אפו – אחת, עברה – שתיים, וזעם – שלוש, וצרה – ארבע, משלחת מלאכי רעים – חמש.
אמור מעתה: במצרים לקו חמישים מכות, ועל הים לקו מאתיים וחמישים מכות.

ברור אז שצריך 250 סטים לבטן

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתחכם? לבטן יש רק כפיפות בטן שזה סוג אחד של תנועה אז זה שריר קטן...
DEUS EX MACHINA, לא הבנתי מה הכוונה שאין חשיבות. אז לעבוד על כתפיים כמו על שריר קטן? גדול? או להמציא הגדרה חדשה שנקראת שריר בינוני? אפשר בבקשה לענות לי על השאלה או לפחות ככה שאני אבין?

רבי יוסי הגלילי אומר: מניין אתה אומר שלקו המצרים במצרים עשר מכות, ועל הים לקו חמישים מכות?
במצרים מה הוא אומר? "ויאמרו החרטומים אל פרעה, אצבע אלוקים היא". ועל הים מה הוא אומר? "וירא ישראל את היד הגדולה אשר עשה ה' במצרים, וייראו העם את ה', ויאמינו בה' ובמשה עבדו."
כמה לקו ב"אצבע"? עשר מכות. אמור מעתה: במצרים לקו עשר מכות ועל הים לקו חמישים מכות.

רבי אליעזר אומר: מנין שכל מכה ומכה שהביא הקב"ה על המצרים במצרים הייתה של ארבע מכות?

רבי עקיבא אומר: מניין שכל מכה ומכה שהביא הקב"ה על המצרים במצרים הייתה של 5 מכות?

😆😆😆 התגובה הכי מצחיקה אי פעם

מקס למה שלא תקרא משהו?
הנה אולי יובל יודע

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קורן איפה פגשת אותה ?
אתם יוצאים ?

למה אתה מתחכם? לבטן יש רק כפיפות בטן שזה סוג אחד של תנועה אז זה שריר קטן...
DEUS EX MACHINA, לא הבנתי מה הכוונה שאין חשיבות. אז לעבוד על כתפיים כמו על שריר קטן? גדול? או להמציא הגדרה חדשה שנקראת שריר בינוני? אפשר בבקשה לענות לי על השאלה או לפחות ככה שאני אבין?

מקס , יש לשאול שאלות כדי לדעת ויש להיות עצלן .
ענינו לך שאין חשיבות לגדול השרירים אלא לתנועות , על פי הן אתה בונה את האימון שלך .
אני מציע לך להתחיל לקרוא ולא מגזינים של גברים בתחתונים .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו בכל הרצינות, מאיפה הבאת את כל זה? 😆😆😆

• פותח/ת השרשור
מקס , יש לשאול שאלות כדי לדעת ויש להיות עצלן .
ענינו לך שאין חשיבות לגדול השרירים אלא לתנועות , על פי הן אתה בונה את האימון שלך .
אני מציע לך להתחיל לקרוא ולא מגזינים של גברים בתחתונים .
טוב עכשיו אני אלך לקרוא. פעם ראשונה שאני שומע את הדברים שאתם אומרים, בד"כ קובעים תוכנית לפי כמות סטים ולא לפי תנועות (כמובן שרצוי לא לעשות יותר מדי תרגילי לחיצה באימון ושטויות אבל אלה דברים יותר שוליים).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית