עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא אמור להיות ב-SS ?היי,
רציתי לשואל, אם אני מתאושש מהר ואני יכול לבצע רצף של אימונים נגיד, שלישי, רביעי, חמישי, האם כדאי לעשות את זה ?
אין קשר בין אוכל לבין כמה פעמים להתאמן בשבוע.הריי אני יודע שאם הגוף עושה יותר אימונים הריי שהוא מגיע למצב שיש יותר תהליכי פירוק מבנייה, אבל אם אני מתחזק את זה עם אוכל, זה לא עדיף ?
מאיפה הבאת את זה?כי אני יודע שביום אימון כמות ה-GH יותר טובה בלילה והגוף נבנה יותר טוב.
אז תפסיק לשאול שאלות ולך להרים 🤩אני ב-SS, אני שואל שאלה כללית, היום יש לי אימון חחח.
אין קשר בין אוכל לבין כמה פעמים להתאמן בשבוע.
אתה צריך לעבוד קשה וכבד, ולהגיע למצב שאתה צריך את היום שלמחרת כדי לנוח.
גם אם אתה עובד AB ויש לך 2 אימונים רצופים, אתה תעבוד על שרירים שבקושי עבדו באימון שקדם ליום הזה והם עדיין מקבלים מנוחה.
ולרוב יומיים רצופים של מנוחה לאחר מכן.
עובדים קשה, אוכלים וישנים ונותנים לגוף להתאושש.
מאיפה הבאת את זה?
אז תפסיק לשאול שאלות ולך להרים 🤩
אני לא אחפש לך עכשיו מאמרים כי אין לי זמן, אבל השריר נבנה בזמן המנוחה ולא בזמן הפעולה.קראתי איזה משהו פעם, שאמרו שביום אימון יותר שריר נבנה מאשר ביום מנוחה, אבל מצד שני יש אנשים שאומרים שביום מנוחה יותר שריר נבנה מביום אימון .. אי אפשר לדעת למי להאמין 🤦♂️
אני לא אחפש לך עכשיו מאמרים כי אין לי זמן, אבל השריר נבנה בזמן המנוחה ולא בזמן הפעולה.
כשהגוף מתאושש, הוא מתקן את הנזקים שנוצרו לגוף ובכך כחלק מהתהליך מגדיל גם את מסת השריר (בין יתר הדברים)
ולצורך העניין, ה GH מופרש בלילה.. פחות או יותר כשעתיים לאחר ההירדמות (יש תהליך נורא ברור בכניסה לשינה והירדמות מבחינת הגוף)
והוא יכול להיות פעיל עד כ-5 שעות לפעמים.
אבל אין לזה שום משמעות, כך שגם אם אמצא לך רפרנס ומחקר בנושא אין מה להתעסק בזה.
EAT. LIFT. SLEEP. REPEAT.
למען הסר הספק,מפתיע ביותר, תודה על המידע חחח, עכשיו זה די מסביר למה אנשים לא עושים רצף אימונים (התאוששות ובניית שריר).
טוב, אני הולך להרים טיפה, תודה 🏋️😅