הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר רצף אימונים וכו'.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

רציתי לשואל, אם אני מתאושש מהר ואני יכול לבצע רצף של אימונים נגיד, שלישי, רביעי, חמישי, האם כדאי לעשות את זה ?

• פותח/ת השרשור
מה הסיבה לכך ?

הריי אני יודע שאם הגוף עושה יותר אימונים הריי שהוא מגיע למצב שיש יותר תהליכי פירוק מבנייה, אבל אם אני מתחזק את זה עם אוכל, זה לא עדיף ?

כי אני יודע שביום אימון כמות ה-GH יותר טובה בלילה והגוף נבנה יותר טוב.

אני ב-SS, אני שואל שאלה כללית, היום יש לי אימון חחח.

הריי אני יודע שאם הגוף עושה יותר אימונים הריי שהוא מגיע למצב שיש יותר תהליכי פירוק מבנייה, אבל אם אני מתחזק את זה עם אוכל, זה לא עדיף ?
אין קשר בין אוכל לבין כמה פעמים להתאמן בשבוע.
אתה צריך לעבוד קשה וכבד, ולהגיע למצב שאתה צריך את היום שלמחרת כדי לנוח.
גם אם אתה עובד AB ויש לך 2 אימונים רצופים, אתה תעבוד על שרירים שבקושי עבדו באימון שקדם ליום הזה והם עדיין מקבלים מנוחה.
ולרוב יומיים רצופים של מנוחה לאחר מכן.

עובדים קשה, אוכלים וישנים ונותנים לגוף להתאושש.
כי אני יודע שביום אימון כמות ה-GH יותר טובה בלילה והגוף נבנה יותר טוב.
מאיפה הבאת את זה?

אני ב-SS, אני שואל שאלה כללית, היום יש לי אימון חחח.
אז תפסיק לשאול שאלות ולך להרים 🤩

• פותח/ת השרשור
אין קשר בין אוכל לבין כמה פעמים להתאמן בשבוע.
אתה צריך לעבוד קשה וכבד, ולהגיע למצב שאתה צריך את היום שלמחרת כדי לנוח.
גם אם אתה עובד AB ויש לך 2 אימונים רצופים, אתה תעבוד על שרירים שבקושי עבדו באימון שקדם ליום הזה והם עדיין מקבלים מנוחה.
ולרוב יומיים רצופים של מנוחה לאחר מכן.

עובדים קשה, אוכלים וישנים ונותנים לגוף להתאושש.

מאיפה הבאת את זה?

אז תפסיק לשאול שאלות ולך להרים 🤩

קראתי איזה משהו פעם, שאמרו שביום אימון יותר שריר נבנה מאשר ביום מנוחה, אבל מצד שני יש אנשים שאומרים שביום מנוחה יותר שריר נבנה מביום אימון .. אי אפשר לדעת למי להאמין 🤦‍♂️

קראתי איזה משהו פעם, שאמרו שביום אימון יותר שריר נבנה מאשר ביום מנוחה, אבל מצד שני יש אנשים שאומרים שביום מנוחה יותר שריר נבנה מביום אימון .. אי אפשר לדעת למי להאמין 🤦‍♂️
אני לא אחפש לך עכשיו מאמרים כי אין לי זמן, אבל השריר נבנה בזמן המנוחה ולא בזמן הפעולה.
כשהגוף מתאושש, הוא מתקן את הנזקים שנוצרו לגוף ובכך כחלק מהתהליך מגדיל גם את מסת השריר (בין יתר הדברים)

ולצורך העניין, ה GH מופרש בלילה.. פחות או יותר כשעתיים לאחר ההירדמות (יש תהליך נורא ברור בכניסה לשינה והירדמות מבחינת הגוף)
והוא יכול להיות פעיל עד כ-5 שעות לפעמים.

אבל אין לזה שום משמעות, כך שגם אם אמצא לך רפרנס ומחקר בנושא אין מה להתעסק בזה.

EAT. LIFT. SLEEP. REPEAT.

• פותח/ת השרשור
אני לא אחפש לך עכשיו מאמרים כי אין לי זמן, אבל השריר נבנה בזמן המנוחה ולא בזמן הפעולה.
כשהגוף מתאושש, הוא מתקן את הנזקים שנוצרו לגוף ובכך כחלק מהתהליך מגדיל גם את מסת השריר (בין יתר הדברים)

ולצורך העניין, ה GH מופרש בלילה.. פחות או יותר כשעתיים לאחר ההירדמות (יש תהליך נורא ברור בכניסה לשינה והירדמות מבחינת הגוף)
והוא יכול להיות פעיל עד כ-5 שעות לפעמים.

אבל אין לזה שום משמעות, כך שגם אם אמצא לך רפרנס ומחקר בנושא אין מה להתעסק בזה.

EAT. LIFT. SLEEP. REPEAT.

מפתיע ביותר, תודה על המידע חחח, עכשיו זה די מסביר למה אנשים לא עושים רצף אימונים (התאוששות ובניית שריר).

טוב, אני הולך להרים טיפה, תודה 🏋️😅

תקשיב, אתה דיי מבולבל. אתה משתמש בהרבה מושגים כמו GH, תהליכי פירוק ובניה וכו שלא נראה לי שאתה באמת קראת עליהם ומבין איך הם עובדים.
אז נעשה לך קצת סדר בבלגן.
תהליך פירוק הוא תהליך שמתרחש בזמן האימון כאשר אתה עושה עבודה אנאירובית.
תהליך בניה הוא תהליך שמתרחש בזמן מנוחה כאשר הגוף מפרק את האוכל שאכלת על מנת לבנות את התאים מחדש
GH לא רלוונטי למשוואה הזאת.

תקשיב למה שמורן אומר ותעשה SS שלוש פעמים בשבוע. אם עכשיו קל לך אז עוד שבועיים שלוש כשתוסיף משקלים יהיה קשה

מפתיע ביותר, תודה על המידע חחח, עכשיו זה די מסביר למה אנשים לא עושים רצף אימונים (התאוששות ובניית שריר).

טוב, אני הולך להרים טיפה, תודה 🏋️😅
למען הסר הספק,
מתאמנים מתקדמים כן עושים רצף אימונים בד"כ מכיוון שההתאוששות שלהם כל כך נמוכה שזה כבר לא משנה.
יש כאן כמה חיות כאלה, בעיקר ורודות 🤣

ויש תוכניות כגון AB שבהם אתה תתאמן יומיים רצוף לפעמים, אבל המנוחה שאח"כ היא מספקת.
(במידה ולא עובדים כמו ליצנים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית