עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שמנמן ולא גאה:sarcastic:. אולי אתחיל SS+מסה רצחנית אחרי החתונה בעוד 3 חודשים, עד אז משתדל לשמור על א"ש סבירים(13-15)@Ori.S
האם הינך ליפטר שמן (וגאה) בעצמך?
"סבירים"אני שמנמן ולא גאה:sarcastic:. אולי אתחיל SS+מסה רצחנית אחרי החתונה בעוד 3 חודשים, עד אז משתדל לשמור על א"ש סבירים(13-15)
המטריל ממטריל פטור 🤣ףלא נספים כאן לטל את האשכול.
אני עדיין טבעי... פשוט הוספתי חזה עליון פעם בשבוע. אני מצטער שזה קרה רק בסוף ולא בהתחלה...
בסה"כ היית קרוב יותר למראה, אל תחשוב שזהזריקו לך חומרים כשישנת.🤣אני עדיין טבעי... פשוט הוספתי חזה עליון פעם בשבוע. אני מצטער שזה קרה רק בסוף ולא בהתחלה...
אני רואה שזה עכשיו באופנה להיתפס בפורום על כמה אתה קרוב\רחוק מהמראהבסה"כ היית קרוב יותר למראה, אל תחשוב שזהזריקו לך חומרים כשישנת.🤣
(אלא אם כן גם הפלאפון שלך התחיל מסה באותו זמן)
אני לוקח מרחק בטיחות.. אני מעמיד את השמוליק ומצמיד אותו למראה.. יותר קרוב מזה והוא יתעקם ליבסה"כ היית קרוב יותר למראה, אל תחשוב שזהזריקו לך חומרים כשישנת.🤣
(אלא אם כן גם הפלאפון שלך התחיל מסה באותו זמן)
אני רואה שזה עכשיו באופנה להיתפס בפורום על כמה אתה קרוב\רחוק מהמראה
אז כנראה הוא לא היה במיטבו בתמונה השלישיתאני לוקח מרחק בטיחות.. אני מעמיד את השמוליק ומצמיד אותו למראה.. יותר קרוב מזה והוא יתעקם לי
תסתכל רק על החזה, יש צורה שונה. עזוב גודלאי אפשר שלא לייחס לזה חשיבות כשמדובר בניסיון לעקוב אחרי התקדמות, תתעמק לרגע בהבדלים בין התמונה השניה לשלישית ותראה כמה זה קריטי.
אז כנראה הוא לא היה במיטבו בתמונה השלישית
תסתכל רק על החזה, יש צורה שונה. עזוב גודל
התמונה הימנית אכן מוגדלת.
אבל זה לא רלוונטי ולא קשור, השינוי נראה בשינוי הצורה ובפרופורציות הגוף.
ובהחלט יש שינוי חיובי.
כמו אצלי? 😉אל תבלבלו את ההערה שלי כחוסר פרגון. יש שינוי מצוין ולטובה, אך התגובה של יהב שהגדירה את המעבר הזה כפסיכי, והשאלה האם טל התחיל לדחוף מחטים, היא חסרת פרופורציה. יש הרבה אנשים שמטעים במודע כשהם מעלים תמונות "טרנספורמציה", וגורמים לאנשים פחות חדי עין לשאוף לתוצאות בלתי הגיוניות ולערעור הבטחון העצמי. בגלל זה היה חשוב לי לציין שיש חשיבות לאופן הצילום.😃
כמו אצלי? 😉
כן כן, אני יודע שעמדתי קרוב יותר בתמונות המעודכנות 😉בגלל זה היה חשוב לי לציין שיש חשיבות לאופן הצילום.😃