עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מחזק את המשתמש שמעליי,על מנת לשפר את סיבולת לב הריאה שלך אתה פשוט צריך לרוץ כמה שיותר עם המדדים הבאים:אני מתאמן כבר כמעט שנה ורציתי להתחיל אימוני סיבולת לב ריאה לקראת הצבא, רציתי לשאול מה המהירות המומלצת בהליכון על מנת לשפר וכמה זמן לרוץ טווח ארוך או קצר?
כמה זמן יש לך עד הגיוס? האם אתה כבר רץ? כמה פעמיים בשבוע, כמה זמן, מה תוצאת ה 2000 שלך?אני מתאמן כבר כמעט שנה ורציתי להתחיל אימוני סיבולת לב ריאה לקראת הצבא, רציתי לשאול מה המהירות המומלצת בהליכון על מנת לשפר וכמה זמן לרוץ טווח ארוך או קצר?
כמה זמן יש לך עד הגיוס? האם אתה כבר רץ? כמה פעמיים בשבוע, כמה זמן, מה תוצאת ה 2000 שלך?
בפורטל יש כמה מאמרים לגבי ריצה שיכולים לעזור לך
בחר מתוך אלה: https://www.kilogram.co.il/?q=ריצהאשמח אם תשלח לי קישור למאמרים.
שאלה כללית: אתה לא ממליץ בשלב זה לשלב הליכה עם הריצה, כלומר לרוץ קצת יותר מהר ובתמורה ללכת חלק מהזמן? אני לא מדבר על HIIT, כלומר בלי להעלות את הדופק גבוה מאד.תתחיל לרוץ 3-4 פעמים בשבוע 10-15 דקות בקצב קל שאתה יכול עדיין לדבר בו.
תודה. לפעמים אני שוכח איפה אני נמצא 😃עבור מתאמן מבוגר יותר, כן הייתי משלב הליכה
אין דרך להמנע משריפת קלוריות או לצמצם אותה משמעותית, על כל שעת ריצה שבועית, תוסיף 100קלוריות ליוםתודה רבה לכולם!
דרך אגב, הייתי עד עכשיו די רזה ולכן לא עסקתי כל כך בפעילות אירובית על מנת לעלות במשקל, האם יש דרך יותר טובה לשפר סיבולת לב ריאה ולהוריד פחות במשקל. (כן יש כאלה שישמע להם מוזר אבל כל אחד והבעיות שלו)
משקלי 70 קילו
גוב 1.80
עד עכשיו עסקתי באימונים של מסה! ולא נגעתי בכלל, אם זה לא היה מובן. ואני לא רוצה לפגוע במסה אך להשתפר בריצות. קשה לי לאכול מספיק ואני נעזר בגיינר. לכן קשה לראות על הליכון את הקלוריות שיורדות שאתה מבזבז כסף על הגיינר...
אין דרך להמנע משריפת קלוריות או לצמצם אותה משמעותית, על כל שעת ריצה שבועית, תוסיף 100קלוריות ליום
לדעתי כן, יש כאלה שיותר מחמיריםאפילו אם זה חטיף שוקלד טוב?