עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל הקשור לעניני חלב קשה מאד להפריד בין אמירות ענייניות לבין אמירות שמטרתן לקדם אג'נדה מוסרית מסוימת. חוץ מזה, יש קצת אינדיקציות שחלב ניגר עלול לא בריא במיוחד (בלי קשר לדיאטה) אבל קצת מוקדם לדעת אם יש בהן ממש.למה אומרים שדיאטה בלי מוצרי חלב תיהיה טובה יותר
אני חושב שבפורום "מחקרים" דיברנו על זה קצת (כלומר ברק דיבר ואנחנו הקשבנו). המחשבה החדשה היא שמקור הצרות הוא בגלקטוז (אחד הרכיבים של הלקטוז המפורסם) שאולי גורם לתגובה דלקתית. במוצרי חלב שעברו התססה, כמו גבינות קשות ויוגורט כבר נשאר מעט מאד ממנו, אם בכלל, כי חיידקי ההתססה אוכלים אותו, ולכן מוצרים אלה אינם בעייתיים. אבל כל זה עדיין בבחינת כבדהו וחשדהו.לא יודע אם מתכוונים לזה
אסטרוגנים היא מקור הבעיה.
הייחוס במחקרים היה לגבי פרות הרות, אך מכייון שאין פיקוח יכול להיות שגם בחלב רגיל ימצאו אסטרוגנים.
אסטרוגן מעלה צבירת נוזלים ושומן ומוריד את ייצור הטסט.
זו אמירה מאוד לא חד משמעית מבחינתי מה שאמרתי
אני חושב שבפורום "מחקרים" דיברנו על זה קצת (כלומר ברק דיבר ואנחנו הקשבנו). המחשבה החדשה היא שמקור הצרות הוא בגלקטוז (אחד הרכיבים של הלקטוז המפורסם) שאולי גורם לתגובה דלקתית. במוצרי חלב שעברו התססה, כמו גבינות קשות ויוגורט כבר נשאר מעט מאד ממנו, אם בכלל, כי חיידקי ההתססה אוכלים אותו, ולכן מוצרים אלה אינם בעייתיים. אבל כל זה עדיין בבחינת כבדהו וחשדהו.
אני מכיר את הטענה הזאת וקראתי פעם איזה מחקר שבאמת הראה את זה, אבל אם זה משמעותי, איך זה שלא ממליצים לחולי סוכרת סוג 2 לצרוך קזאין יחד עם הפחמימות שהם אוכלים?בל גם הקזאין מעורר מאוד תגובה של אינסולין
לא, לאלה אין (כמעט) בכלל אינסולין טבעי כך שתגובה אינסולינית היא לא משהו שרלבנטי להם. השאלה היא לא מה אתה מעדיף אלא למה לא ממליצים לכל המיליונים הסוכרתיים שכן אוכלים פחמימות לצרף קזאין לארוחה כזאת, אם הוא באמת יגרום לייצור יותר אינסולין.לסכרת סוג 1
האסטרוגן דווקא הוא לא הבעיה..פתחתי פוסט לפני תקופה (שאלה-כי גם אני רציתי להבין בנושא),נסה לחטט - דיי זכור לי שקיבלתי שם תשובהאסטרוגנים היא מקור הבעיה.
הייחוס במחקרים היה לגבי פרות הרות, אך מכייון שאין פיקוח יכול להיות שגם בחלב רגיל ימצאו אסטרוגנים.
אסטרוגן מעלה צבירת נוזלים ושומן ומוריד את ייצור הטסט.
זו אמירה מאוד לא חד משמעית מבחינתי מה שאמרתי
איך הוא לא הבעיה... הורמונים משחקים תפקיד מכריע בהתפתחותהאסטרוגן דווקא הוא לא הבעיה..פתחתי פוסט לפני תקופה (שאלה-כי גם אני רציתי להבין בנושא),נסה לחטט - דיי זכור לי שקיבלתי שם תשובה
כי האסטרוגן שבא מהחלב לא באמת ישפיע עלייךאיך הוא לא הבעיה... הורמונים משחקים תפקיד מכריע בהתפתחות
המחקר שקראתי היה על פרות הרות והראה באמת השפעה חזקה, אבל אני באמת לא יודע אם בחלב בסופר זה באמת כך.כי האסטרוגן שבא מהחלב לא באמת ישפיע עלייך
תשמע אני מאוד בעד מוצרי חלב.המחקר שקראתי היה על פרות הרות והראה באמת השפעה חזקה, אבל אני באמת לא יודע אם בחלב בסופר זה באמת כך.
זה דבר שצריך בדיקה.
אם לא ההורמונים, לדעתי אין בעיה בצריכת חלב כל עוד אינך רגיש ללקטוז, בצורי חלב יש חומר מתחלב(לא בחלב עצמו) ששכחתי את שמו שטוענים שהוא מאוד לא בריא.
לך על הצד הבטוח אם אתה יכול.
יש הורמונים שמתפרקים בעיכול (למשל חלבונים) ויש שלא.אפשר לצרוך הורמונים בצורה אוראלית?