ייעוץ דיאטה בלי מוצרי חלב

אושרחניה

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
0
128
0
למה אומרים שדיאטה בלי מוצרי חלב תיהיה טובה יותר ויהיו תוצאות טובות יותר מאשר עם מוצרי חלב
אם אפשר להרחיב קצת

תודה מראש

לא יודע מי בדיוק אומר את זה .
אני לא מסכים עם זה.

הטענה של אנשים שאומרים את זה בד"כ ממה ששמעתי היא ש:
1. אתה מה שאתה אוכל,ומוצרי חלב יתנו לך מראה יותר "רופס".
2. אגירת נוזלים ממוצרי חלב (פה אני דווקא מסכים,אך לא אמנע מזה בגלל זה).

למה אומרים שדיאטה בלי מוצרי חלב תיהיה טובה יותר
בכל הקשור לעניני חלב קשה מאד להפריד בין אמירות ענייניות לבין אמירות שמטרתן לקדם אג'נדה מוסרית מסוימת. חוץ מזה, יש קצת אינדיקציות שחלב ניגר עלול לא בריא במיוחד (בלי קשר לדיאטה) אבל קצת מוקדם לדעת אם יש בהן ממש.

לא יודע אם מתכוונים לזה אבל מוצרי חלב מקפיצים אינסולין גם בגלל הסוכר וגם בגלל החלבון (ששונה מחלבון מבשר לדוגמא) שיש בהם.

לא יודע אם מתכוונים לזה
אני חושב שבפורום "מחקרים" דיברנו על זה קצת (כלומר ברק דיבר ואנחנו הקשבנו). המחשבה החדשה היא שמקור הצרות הוא בגלקטוז (אחד הרכיבים של הלקטוז המפורסם) שאולי גורם לתגובה דלקתית. במוצרי חלב שעברו התססה, כמו גבינות קשות ויוגורט כבר נשאר מעט מאד ממנו, אם בכלל, כי חיידקי ההתססה אוכלים אותו, ולכן מוצרים אלה אינם בעייתיים. אבל כל זה עדיין בבחינת כבדהו וחשדהו.

אסטרוגנים היא מקור הבעיה.
הייחוס במחקרים היה לגבי פרות הרות, אך מכייון שאין פיקוח יכול להיות שגם בחלב רגיל ימצאו אסטרוגנים.
אסטרוגן מעלה צבירת נוזלים ושומן ומוריד את ייצור הטסט.
זו אמירה מאוד לא חד משמעית מבחינתי מה שאמרתי

הייחוס במחקרים היה לגבי פרות הרות, אך מכייון שאין פיקוח יכול להיות שגם בחלב רגיל ימצאו אסטרוגנים.

אפשר לצרוך הורמונים בצורה אוראלית?
אם כן, למה מזריקים?
ולמה סטרואידים אוראלים לא שורדים את הכבד, ויש צורך לבצע בהם איזה שינוי שגורם להם להיות רעילים ולהזיק לכבד?
איך זה שההורמונים של הפרה כן שורדים את הכבד?

אני לא צורך חלב ומוצריו ו/או סטרואידים אבל סתם מתעניין.

אני חושב שבפורום "מחקרים" דיברנו על זה קצת (כלומר ברק דיבר ואנחנו הקשבנו). המחשבה החדשה היא שמקור הצרות הוא בגלקטוז (אחד הרכיבים של הלקטוז המפורסם) שאולי גורם לתגובה דלקתית. במוצרי חלב שעברו התססה, כמו גבינות קשות ויוגורט כבר נשאר מעט מאד ממנו, אם בכלל, כי חיידקי ההתססה אוכלים אותו, ולכן מוצרים אלה אינם בעייתיים. אבל כל זה עדיין בבחינת כבדהו וחשדהו.

נכון, אבל גם הקזאין מעורר מאוד תגובה של אינסולין

בל גם הקזאין מעורר מאוד תגובה של אינסולין
אני מכיר את הטענה הזאת וקראתי פעם איזה מחקר שבאמת הראה את זה, אבל אם זה משמעותי, איך זה שלא ממליצים לחולי סוכרת סוג 2 לצרוך קזאין יחד עם הפחמימות שהם אוכלים?

אתה מתכוון בטח לסכרת סוג 1. לדעתי ההמלצות לסכרת הזאת הם לא נכונות בין כה וכה. אני מעדיף לשני סוגי הסכרת תזונה דלה בפחמימות.
אבל מה אפשר להגיד שאילו לסכרת סוג 2 ממליצים היום פחמימות מורכבות ואז זריקות... נראה כאילו הכסף מניע ולא הבריאות.

לסכרת סוג 1
לא, לאלה אין (כמעט) בכלל אינסולין טבעי כך שתגובה אינסולינית היא לא משהו שרלבנטי להם. השאלה היא לא מה אתה מעדיף אלא למה לא ממליצים לכל המיליונים הסוכרתיים שכן אוכלים פחמימות לצרף קזאין לארוחה כזאת, אם הוא באמת יגרום לייצור יותר אינסולין.

האסטרוגן דווקא הוא לא הבעיה..פתחתי פוסט לפני תקופה (שאלה-כי גם אני רציתי להבין בנושא),נסה לחטט - דיי זכור לי שקיבלתי שם תשובה

האסטרוגן דווקא הוא לא הבעיה..פתחתי פוסט לפני תקופה (שאלה-כי גם אני רציתי להבין בנושא),נסה לחטט - דיי זכור לי שקיבלתי שם תשובה
איך הוא לא הבעיה... הורמונים משחקים תפקיד מכריע בהתפתחות

כי האסטרוגן שבא מהחלב לא באמת ישפיע עלייך
המחקר שקראתי היה על פרות הרות והראה באמת השפעה חזקה, אבל אני באמת לא יודע אם בחלב בסופר זה באמת כך.
זה דבר שצריך בדיקה.
אם לא ההורמונים, לדעתי אין בעיה בצריכת חלב כל עוד אינך רגיש ללקטוז, בצורי חלב יש חומר מתחלב(לא בחלב עצמו) ששכחתי את שמו שטוענים שהוא מאוד לא בריא.
לך על הצד הבטוח אם אתה יכול.

המחקר שקראתי היה על פרות הרות והראה באמת השפעה חזקה, אבל אני באמת לא יודע אם בחלב בסופר זה באמת כך.
זה דבר שצריך בדיקה.
אם לא ההורמונים, לדעתי אין בעיה בצריכת חלב כל עוד אינך רגיש ללקטוז, בצורי חלב יש חומר מתחלב(לא בחלב עצמו) ששכחתי את שמו שטוענים שהוא מאוד לא בריא.
לך על הצד הבטוח אם אתה יכול.
תשמע אני מאוד בעד מוצרי חלב.
אם תמצא משהו בנושא,אני עם ראש פתוח,תשלח לי ואתייחס לזה ברצינות,מבטיח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית