הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שני שאלות שקשורות לSS

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום לכולם, אני מתאמן בתוכנית הSS ויש לי שני שאלות לא קשורות ואשמח אם תעזרו:

1. שמתקדמים במשקלים ואחרי שבועיים אומרים שצריך לחתוך את משקלי העלאה בחצי, אז נגיד בסקואט צריך לעלות 5 ק"ג כל אימון, אז שאני חותך לחצי את משקלי העלאה זה 2.5 ק"ג כל אימון, אז כדי לעשות את זה צריך לשים שני צלחות, 1.25 בצד אחד, ובצד שני עוד 1.25, ויוצא 2.5.
אבל בבנץ' פרס נגיד שאני צריך לעלות 2.5 כל אימון ואחרי שאני חותך לחצי את משקלי העלאה זה נהיה 1.25, איך שמים שני צלחות כדי להגיע ל1.25? הצלחת הכי נמוכה היא 1.25 לא? מקווה שהבנתם.

2. שאני עושה סקוואט והמשקל מאוד כבד, לפעמים אני מרגיש אי יציבות מרוב שהמשקל כבד, וקרה לי פעם אחת שכמעט נפלתי עם המוט מרוב שהוא היה כבד.. איך אפשר לשמור על יציבות?

תודה!

היי ניב.

בבנצ' פרס אפשר להמשיך להתקדם ב 2.5 כל עוד מתאפשר.
ההמלצה לחתוך במשקלים היא בעיקר על הסקוואט והדדליפט שכן מתחילים איתם בקפיצות גבוהות של 5-7.5 רוב האנשים.

לגביי השאלה השנייה, תעלה סרטון על מנת שנוכל לבדוק את הטכניקה.
כמו כן, האם אתה עובד עם נעליים שטוחות?

• פותח/ת השרשור
היי ניב.

בבנצ' פרס אפשר להמשיך להתקדם ב 2.5 כל עוד מתאפשר.
ההמלצה לחתוך במשקלים היא בעיקר על הסקוואט והדדליפט שכן מתחילים איתם בקפיצות גבוהות של 5-7.5 רוב האנשים.

לגביי השאלה השנייה, תעלה סרטון על מנת שנוכל לבדוק את הטכניקה.
כמו כן, האם אתה עובד עם נעליים שטוחות?
מה הכוונה נעליים שטוחות? יש לי נעלי ספורט רגילות של נייק..

בסקוואט ודדליפט, היציבות חשובה מאוד.
בנעליים שטוחות כגון נעלי קרוספיט,ליפטינג או אפילו אולסטאר אתה תקבל את היציבות.

בנעליים רגילות אתה לא.

נעליים שטוחות הכוונה כמו אולסטאר, או משהו אחר עם סוליה קשיחה. נעלי ספורט רגילות לא מתאימות כי הן מותאמות לריצה לכן מאוד לא יציבות, ואני בטוח שבגלל זה אתה מאבד יציבות. עדיף כבר לעשות סקוואט יחף

• פותח/ת השרשור
נעליים שטוחות הכוונה כמו אולסטאר, או משהו אחר עם סוליה קשיחה. נעלי ספורט רגילות לא מתאימות כי הן מותאמות לריצה לכן מאוד לא יציבות, ואני בטוח שבגלל זה אתה מאבד יציבות. עדיף כבר לעשות סקוואט יחף
אני לא חושב שזה בגלל הנעליים, כי אני עומד על כמו משטח כזה שיש לי, אתם יודעים המזרונים האלה הגמישים שעושים עליהם כפיפות בטן.. קיצור אני לא יכול להחליק זה לא העניין, העניין הוא שאני עושה את הסקוואט מרוב שהמשקל כבד אני מרגיש כאילו אני נוטה קדימה ואז אני יכול ליפול קדימה..
משהו אחר שרציתי לשאול גם בסקוואט, שמגיעים למצב שהמשקל ממש כבד, ושמים את המוט על הכתפיים ומתחילים לרדת, לפעמים מרוב שזה כבד קשה לעלות חזרה.. מה עושים במצב כזה? שאני לא מתאמן אם משהו שיכול להרים לי את המוט?

סוג נעליים שאף פעם לא ציינו כאן אני לא ממש סגור אם הן טובות או לא לתרגילים המורכבים - נעלי סקייטבורד, נעליים שיש להן סוליה שטוחה.

סוג נעליים שאף פעם לא ציינו כאן אני לא ממש סגור אם הן טובות או לא לתרגילים המורכבים - נעלי סקייטבורד, נעליים שיש להן סוליה שטוחה.

אתה מדבר על ואנס וכדומה?כי אם כן הן זהות לאולסטאר בנושא הזה.

אני לא חושב שזה בגלל הנעליים, כי אני עומד על כמו משטח כזה שיש לי, אתם יודעים המזרונים האלה הגמישים שעושים עליהם כפיפות בטן.. קיצור אני לא יכול להחליק זה לא העניין, העניין הוא שאני עושה את הסקוואט מרוב שהמשקל כבד אני מרגיש כאילו אני נוטה קדימה ואז אני יכול ליפול קדימה..
זה לא קשור להחלקה, זה קשור לזה שנעל ספרט היא רכה (הסוליה שלה, כי היא צריכה לבלום את הפגיעה של כף הרגל על הרצפה) ואתה לא יציב בה.
משהו אחר שרציתי לשאול גם בסקוואט, שמגיעים למצב שהמשקל ממש כבד, ושמים את המוט על הכתפיים ומתחילים לרדת, לפעמים מרוב שזה כבד קשה לעלות חזרה.. מה עושים במצב כזה? שאני לא מתאמן אם משהו שיכול להרים לי את המוט?
אם יש כלוב אם מוטות בטחון אז מניחים או מפילים על המוטות בטחון, אם לא אז מפילים על הרצפה, נראה לי צריך ללמוד לעשות את זה כדי שבזמן אמת תדע אם יקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית