הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרע חלקי בACL

alon1998

משתמש מתחיל
178
38
נק' מוניטין:
-20
178
38
הגיעו לי תוצאות מהMRI, בוחן הMRI חיפף ואמר לי שאין לי כלום.
הרופא ראה את התוצאות ואמר לי ישר שיש לי ציסטה מיניסקיאלית וקרע חלקי בACL. הוא אמר לי שב19.3 הוא ייתן לי תשובה אם הציסטה היא בעקבות קרע במניסקוס הליטרלי או שזו ציסטה זיהומית.
הוא אמר לי שבעניין הקרע החלקי ברצועה הצולבת אין מה לעשות.
כרגע הוא נתן לי חודש וחצי מנוחה(אני כבר 3 חודש במנוחה) ואמר לי לחכות עד שהוא יתייעץ עם איזה מנהל מחלקה ברמבם..

מישהו יודע למה הוא לא נתן לי טיפול אפשרי לקרע בצולבת?

תודה, אלון

הגיעו לי תוצאות מהMRI, בוחן הMRI חיפף ואמר לי שאין לי כלום.
הרופא ראה את התוצאות ואמר לי ישר שיש לי ציסטה מיניסקיאלית וקרע חלקי בACL. הוא אמר לי שב19.3 הוא ייתן לי תשובה אם הציסטה היא בעקבות קרע במניסקוס הליטרלי או שזו ציסטה זיהומית.
הוא אמר לי שבעניין הקרע החלקי ברצועה הצולבת אין מה לעשות.
כרגע הוא נתן לי חודש וחצי מנוחה(אני כבר 3 חודש במנוחה) ואמר לי לחכות עד שהוא יתייעץ עם איזה מנהל מחלקה ברמבם..

מישהו יודע למה הוא לא נתן לי טיפול אפשרי לקרע בצולבת?

תודה, אלון

א. לא הבנתי , מי "חיפף"? ולמה אתה חושב ככה?
ב. הרופא הוא אורטופד?
ג. הוא רוצה לדעת אם הציסטה היא זיהומית לפני שהוא נותן טיפול כלשהו , כיוון שיש דברים שאי אפשר לעשות כאשר יש זיהום.
ד. במידה ולא מדובר על זיהום , או אחרי שתקבל טיפול לזיהום , סביר להניח שתופנה לפיזיותרפיה.
ה. אם מוצע לך ניתוח כלשהו לפני שניסית טיפול שמרני - אל תרוץ לניתוח. קח חוות דעת נוספת. טיפול שמרני יעיל בהרבה מקרים של ACL באותה מידה כמו ניתוח.

• פותח/ת השרשור
א. לא הבנתי , מי "חיפף"? ולמה אתה חושב ככה?
ב. הרופא הוא אורטופד?
ג. הוא רוצה לדעת אם הציסטה היא זיהומית לפני שהוא נותן טיפול כלשהו , כיוון שיש דברים שאי אפשר לעשות כאשר יש זיהום.
ד. במידה ולא מדובר על זיהום , או אחרי שתקבל טיפול לזיהום , סביר להניח שתופנה לפיזיותרפיה.
ה. אם מוצע לך ניתוח כלשהו לפני שניסית טיפול שמרני - אל תרוץ לניתוח. קח חוות דעת נוספת. טיפול שמרני יעיל בהרבה מקרים של ACL באותה מידה כמו ניתוח.
א. הבוחן mri חיפף כי הוא אמר שהכל תקין. הוא חיפף כי למומחה ברך לקח בדיוק חצי דקה לזהות קרע חלקי וציסטה.
ב. הוא בין המומחים הטובים בצפון, אם לא בארץ.
ניסיתי פיזיוטרפיה וזה רק הגדיל את הכאב.
אני מעדיף לעשות ניתוח כי הוא אמר לי שבמקרה של ניתוח למניסקוס זה גג חודש וחצי עד שאני אחזור לפעילות.
אני לא הבנתי למה הוא אמר שהacl לא חשוב עד שנדע מה יש לי במניסקוס..

א. הבוחן mri חיפף כי הוא אמר שהכל תקין. הוא חיפף כי למומחה ברך לקח בדיוק חצי דקה לזהות קרע חלקי וציסטה.
ב. הוא בין המומחים הטובים בצפון, אם לא בארץ.
ניסיתי פיזיוטרפיה וזה רק הגדיל את הכאב.
אני מעדיף לעשות ניתוח כי הוא אמר לי שבמקרה של ניתוח למניסקוס זה גג חודש וחצי עד שאני אחזור לפעילות.
אני לא הבנתי למה הוא אמר שהacl לא חשוב עד שנדע מה יש לי במניסקוס..

אפשר לשאול מי המומחה?
אפשר גם בפרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית